STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN, AFGEKORT : SOFA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN, AFGEKORT : SOFA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 809.998.696

Publication

16/05/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE=~ E)

-6 MEI 2014

RECHTBANK

KOOPHANn"t_r=

C rl le--

llo

1 100 89

Ondernemingsnr : 0809.998.696

Benaming

(voluit) STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN

(verkort) : SOFA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RAKETSTRAAT l A - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van fusie door overneming door NV EUROSTATION met vereenvoudigde procedure (geruisloze fusie)

Uittreksel uit het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure (geruisloze fusie) opgemaakt op 15 april 2014;

l.De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.1.De over te nemen vennootschap

De over te nemen vennootschap is de naamloze vennootschap STEDELIJKE ON1WIKKEL1NGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN (afgekort "SOFA"), waarvan de zetel gevestigd is te 9000: Gent, Raketstraat lA en met ondernemingsnummer 0809.998.696 (RPR Gent).

De over te nemen vennootschap heeft tot doet:

"De vennootschap heeft tot doel, in België, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, aile roerende en onroerende operaties, onder andere de realisatie van ontwikkelingen in' stationsomgevingen, evenais, binnen de hierna vermelde perken, alle financiële operaties.

Zij kan onder meer verrichten:

1, aile handelingen en studies die betrekking hebben op allerlei goederen en allerlei onroerende goederen van nature, door incorporatie of door bestemming en op goederen en/of roerende rechten die er uit voort vloeien zoals aankopen, bouwen, verbouwen, huisvesten, huren, onderhuren, in concessie en onderconcessie' nemen en geven, in erfpacht en ondererfpacht geven en nemen, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten, (of in regie), ruiten, verkopen, horizontaal en verticaal verdelen, verkavelen, onder het stelsel van mede-eigendom brengen en in het algemeen alles dat rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden is met het beheer of: waardebepaling  zowel voor haar zelf als voor een derde -- van aile bebouwde of onbebouwde onroerende` eigendommen.

2. binnen de vermelde grenzen op het einde van deze alinea, alle financiële verrichtingen, zoals de verwerving, door middel van aankoop of anderszins, van alle roerende waarden, schulden, deelbewijzen van deelgenoten en participaties in allerlei financiële, industriële en commerciële ondernemingen, alle daden van' beheer van een portefeuille of van kapitalen, in het algemeen aile engagementen ten titel van waarborg, aval of garantie; de verwerving, het beheer en de uitbating van alle intellectuele rechten, brevetten en licenties, dit alles evenwel met uitsluiting van de handelingen bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig met betrekking tot financiële verrichtingen et de financiële markten en door het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, genomen ter uitvoering van deze wet, met betrekking tot het beheer van het vermogen en de advisering van beleggingen.

3. belangen nemen, door middei van inbreng, fusie, onderschrijving, als command of op elke

andere manier, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig, analoog, verwant, of eenvoudig nuttig zou kunnen zijn ter verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van' haar eigen doel.

4. aile verrichtingen van volmacht, beheer, raadgeving of commissie met betrekking tot voormelde' verrichtingen.

5. alle industriële en commerciële verrichtingen, in de mate dat ze het doel ten goede komen. Zij kan in het algemeen aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan op om het even welke manier deelnemen aan allerlei zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, analoog of verwant doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van zijn onderneming te begunstigen, en aan hen de voornaamste zaken toe te vertrouwen, of de verdeling van zijn producten te vereenvoudigen."

1.2.De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap EUROSTATION, waarvan de zetel gevestigd

is te 1070 Anderlecht, Brogniezstraat 54 en met als ondernemingsnummer 0446.601,757 (RPR Brussel).

De overnemende vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel de studie, de ontwikkeling, de realisatie en het instandhouden van SST-terminais, en spoorweggebonden projecten in de ruimste zin met inbegrip van alle aanverwante diensten in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Zij kan alle onroerende goederen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, laten bouwen, aankopen, verkopen, huren en verhuren en aile andere verrichtingen van onroerende aard verwezenlijken.

Zij kan geheel of gedeeltelijk alle brevetten of vergunningen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel nemen, verwerven, uitbaten of afstaan.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving op of aankoop van aandelen of maatschappelijke rechten of op enigerlei andere wijze deelnemen in alle nijverheids- en handelsondernemingen met een doel dat rechtstreeks of onrechtstreeks aansluit op het hare.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat .°

11.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De handelingen van de over te nemen vennootschap  NV SOFA  worden vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als verricht voor rekening van de overnemende vennootschap  NV EUROSTATION  vanaf 1 januari 2014,

111.De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de over te nemen vennootschap geen andere titels dan aandelen heeft uitgegeven, noch aandelen waaraan speciale rechten zijn verbonden, komt de vermelding in artikel 719, 3° van het Wetboek van vennootschappen niet voor in dit fusievoorstel.

1V.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen toegekend worden.

V.Onroerende goederen

Iet bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap verklaart dat de over te nemen vennootschap

eigenaar is van de hierna beschreven onroerende goederen of rechten, te weten:

Stad Gent  negende afdeling  artikelnummer 15508

11 Een gebouw op en met grond, bestaande uit een loods en kantoren, gelegen Koningin Fabiolalaan, 20, gekadastreerd of gekadastreerd geweest als "sportgebouw', sectie I nummer 278/Z/3 met een oppervlakte volgens titel en kadaster van drieënzestig aren drieënzeventig centiaren (63a 73ca) .

Stad Gent negende afdeling

2/ een erfpachtrecht verleend in

*de bovengrond van een perceel grond , gestaan en gelegen te Gent, aan de Koningin Fabiolalaan, ten kadaster bekend sectie I deel van nummer 649/52/H en deel van kadastraal perceel zonder kadastrale nummering met een oppervlakte volgens meting van 18.879,85 m2 (lot 1 op plan opgemaakt door mevrouw Els De Schryder, landmeter Expert te Gent, op 19 november 2012, gehecht aan de akte verleden voor notaris Niek VAN DER STRAETEN, te Destelbergen, op 18 december 2012).

* een perceel grond, gestaan en gelegen te Gent, aan de Koningin Fabiolalaan, ten kadaster bekend sectie I deel van perceel zonder kadastrale nummering met een oppervlakte volgens meting van 190,87 m2 (lot 2 op voornoemde plan opgemaakt op 19 november 2012).

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Stad Gent  negende afdeling

3/ een erfpachtrecht verleend in het ondergrondse gebouw, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Gent, aan de Koningin Fabiolalaan, voorheen ten kadaster bekend sectie l nummers 649/52/H, 649/52/x, 649152/L en een perceel zonder nummer,

Met een totale oppervlakte volgens nagemelde basisakte van vierendertigduizend zeshonderd zevenentwintig vierkante meter zesennegentig vierkante decimeter (34.627,96 m2).

Thans ten kadaster bekend sectie I nummer 649/52/S, met een oppervlakte volgens kadaster van vierendertigduizend zeshonderd achtentwintig vierkante meter (34.628 m2).

Zoals voorschreven eigendom afgebeeld staat in paarse omlijning/arcering op een metingsplan opgemaakt door Jan Collin voor J&T Collin, landmeters-experten, te Wilrijk, op 13 december 2010, welk plan gehecht is gebleven aan de splitsingsakte verleden voor ondergetekende notaris op 24 januari 2011, alsook op het plan met nummer SV/02-06 de dato 7 november 2012 opgemaakt door de heer De Clercq Philippe, architect, welk plan aan nagemelde basisakte gehecht werd, doch niet mee werd overgeschreven op het hypotheekkantoor.

A. Op niveau -1:

- een zone voor projectontwikkeling genummerd 4, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in lichtgroene kleur en met het omcirkelde cijfer 4 (-1 Z3 013C)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeduizend honderd zesenzeventig/honderd

duizendsten (2.1761100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw,

- een zone voor projectontwikkeling genummerd 6, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in grasgroene kleur en met het omcirkelde cijfer 6 (-1 Z2 A 011)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend negenhonderd achtentachtig/honderd

duizendsten (1.988/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw,

- een zone voor projectontwikkeling genummerd 7, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in fuchsia kleur en niet het omcirkelde cijfer 7 (-1 Z2 A 043)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeduizend zevenhonderd zeven/honderd

duizendsten (2.707/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw.

- een zone voor projectontwikkeling genummerd 8, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in rode kleur en met het omcirkelde cijfer 8 (1 Z3 A 052)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend zevenhonderd en tien/honderd duizendsten

(1.710/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw.

- een buitenzone, deel van onderdoorgang west genummerd 9, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in lichtgroene kleur en met het omcirkelde cijfer 9 (-1 Z2 A 011d)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend eenenveertig/honderd duizendsten (1.041/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw,

B, Op niveau -3:

-95 autostaanplaatsen zoals weergegeven op het plan nr -3 PcPm0353, gehecht aan de akte verleden voor

notaris Peter VAN MELKEBEKE, te Brussel, op 27 januari 2014 ;

omvattende elk:

a) in privatieven uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanplaats, zoals zij op de grond begrensd is door, verflijnen of andere markeringsmiddelen.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- zevenentwintig/honderd duizendsten (27/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het

gebouw;

- zevenentwintig/eenendertigduizend achthonderd zevenentachtigsten (27/31.887sten) in de bijzondere

gemeenschappelijke delen van de Parking;

- zeven bergingen (-3 Z1 A 031), (-3 Z1 A 030) , (-3 Z1 A 039), (-3 Z1 A 025), (-3 Z1 A 047), (-3 Z1 A 015), (-3 Z1 A 020) omvattende elk :

a) in privatieven uitsluitende eigendom: de eigenlijke berging met toegangsdeur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

- zevenentwintig/honderd duizendsten (27/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het

gebouw;

- zevenentwintig/eenendertigduizend achthonderd zevenentachtigsten (27/31.887sten) in de bijzondere

gemeenschappelijke delen van de Parking;

- een berging (-3 Z1 A 030), omvattende:

a) in privatieven uitsluitende eigendom: de eigenlijke berging met toegangsdeur,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

--Zevenentwintig/honderd duizendsten (2'7/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het gebouw;

- zevenentwintig/eenendertigduizend achthonderd zevenentachtigsten (27131.887sten) in de bijzondere gemeenschappelijke delen van de Parking;

Dienaangaande verklaren de bestuurders van de over te nemen vennootschap dat voorschreven goederen zijn opgenomen in het grondeninformatieregister, dat aan OVAM de noodzakelijke bodemattesten werden aangevraagd doch tot op heden niet werden bekomen, maar dat uiterlijk op datum van de buitengewone algemene vergadering die over het fusievoorstel zal beslissen, deze bodemattesten ter beschikking zullen zijn van de aandeelhouders

Voor zover als nodig verzaakt de ovememende vennootschap aan haar vordering tot nietigheid zoals voorzien in artikel 116 van het Vlaams Bodemdecreet.

Herwig Persoons

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: Fusievoorstel



,Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 -09- 2014 ICOUIVAZMNNT

111111»11

J

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

: Ondernemingsnr : 0809.998.696

Benaming

(voluit) : STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ

FABIOLALAAN

(verkort) : SOFA

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Raketstraat nummer 1A te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "EUROSTATION" ; - Ontbinding zonder vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN", afgekort "SOFA",. met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Raketstraat 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent. onder nummer 0809.998.696, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met: standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm, van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid eGérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zeventien juli tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor van Brussel 3 op vijfentwintig juli nadien, boek 5/1 bled 96 vak 18, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geind door de: Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van:

stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "EUROSTATION"

De vergadering beslist, in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, de onderhavige vennootschap te fuseren met de naamloze vennootschap "EUROSTATION", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Anderlecht (1070 Brussel), Brogniezstraat 54, BTW en Ondememingsnummer (RPR; Brussel) 0446.601.757, eigenares van al de aandelen van de onderhavige vennootschap, bij wijze van: overdracht door de onderhavige vennootschap in de gezegde vennootschap "EUROSTATION" van haarl vermogen omvattend gens haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, terij gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, op basis van de resultatenrekening per eenendertig december: tweeduizend dertien, zodat al de verrichtingen gedaan door onderhavige vennootschap sinds de eerste januari: tweeduizend veertien vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zijn voor rekening! van de overnemende vennootschap.

Ten gevolge van de fusie:

, a. wordt de onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening;

b, zal de goedkeuring van de balansen van de overgenomen vennootschap m.b.t. het boekjaar 01 januari, : 2014 tot 31 december 2014 door de algemene vergadering van de aan-deelhouders van de vennootschap;

"EUROSTATION" gelden als kwijting voor de bestuurders en commissaris van de onder-havige vennootschap! , voor de uitoefening van hun mandaat tussen de eerste januari tweeduizend veertien en de dag van de:

verwezenlijking van de fusie.

TWEEDE BESLUIT.

BEWARING VAN DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel

van de overnemende vennootschap "EUROSTATION" zullen bewaard worden gedurende door de wet bepaalde

; termijnen,

DERDE BESLUIT.

MACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatsto blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering beslist aan de heer Luc VERHAREN, alleen handelend, aile machten te verlenen om op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap de verwezenlijking van de : onderhavige fusie vast te stellen, het overgedragen vermogen te beschrijven en de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk te ontslagen om ambtshalve inschrijving te nemen.

De vergadering beslist aan de burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9090 ' Melle, Collegebaan 2D, ondernemingsnummer 0449.065.260 (RPR Gent), aile machten te verlenen, met ' bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formaliteiten daaropvolgend de fusie te: verwezenlijken en elke inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de ' Ondernemingen Kruispuntbank en in alle administratie, alsook de doorhaling van het BTW-nummer, uit te voeren.







Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 10.06.2013 13167-0263-031
12/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van 1e_akte

NOERCELEGD

03 JUNI 2013

RECHTBANK. VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

YI

Ondernemingsnr : 0809.998.696

Benaming (voluit) : Stedelijke Ontwikkelingmaatschappij Fabiolalaan

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Raketstraat la - 9000 Gent

{volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming Commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 13/05/2013

Is aangesteld voor de functies van commissaris voor een duur van drie jaar, de burgerlijke vennootschap Grant Thomton Bedrijfsrevisoren, die de rechtsvorm heeft aangenomen van een CVBA. Deze vennootschap heeft Gunther Loits, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger. De vergoeding voor deze opdracht werd vastgesteld op EUR 7.800 geïndexeerd.

Persoons Herwig

gedelegeerd bestuurder

Op de laatstet lz. v iri t E3 vëTmëidéïi iiari dë fris¬ riîméntérëridë WEï tàrls,"hëtzij v'rí dëJpërsîï(ii) iiény" .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12(ftr/2011-.AnncxeaiduManitevr helgc

111,11,11111,11

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 05.06.2012 12146-0443-031
23/03/2012
ÿþx y

=i II111jqtkleti1111,11

mort 11.1



NEERGELEGD

13 HW 2012

RECHTSALK AN

KOOPHANGEL CENT

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr s BE0809.998.696

Benaming (voluit) : STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLALAAN

(verkort) : SOFA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Raketstraat 'l A

li 9000 Gent

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - Wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 6 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FAB1OLALAAN", afgekort "SOFA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Raketstraat 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0809.998.696, en bij de administratie van de BTW onder het nummer BE 809.998.696, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit : Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering

De algemene vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering vast te stellen op de tweede vrijdag van de maand mei om zestien uur dertig (16u30).

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal dus in mei tweeduizend en twaalf gehouden worden.

Tweede besluit : statutenwijziging

Derde besluit : uitvoering van de genomen beslissingen

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

-1 Coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 10.05.2011 11106-0465-033
22/03/2011
ÿþ"

1111luwub~~~i~~~u~

.~~o..oaa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7717:1-7;(7---

~ 0 2099

;iLi'i Griffte,. \ A'-;

1:00P:1' .'," 3 f r C,r=\?'

Ondernemingsnr : 809.998.696

Benaming

(voluit) : STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ

FABIOLALAAN

Rechtsvorm : NV

Zetel : 9000 Gent, Raketstraat 1/A

Onderwerp akte : Rectificatie.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Ingevolge materiële vergissing werd de benoeming van de heer PERSOON Herwig niet opgenomen in het uittreksel van de oprichtingsakte de dato 20 februari 2009, doch wel in de oprichtingsakte zelf.

De heer Herwig PERSOONS, voornoemd, wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STEDELIJKE ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ FABIOLA…

Adresse
RAKETSTRAAT 1A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande