STEENBAKKERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEENBAKKERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.801.981

Publication

20/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a rat Sta

Ondememingsnr : 846.801.981 Benaming (voluit) : STEENBAKKERIJ

a) door Bvba "Immolona", wordt een schuldvordering die zij heeft tegenover de vennootschap, ten belope van een;, ;; bedrag van driehonderd drieëndertigduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (E 333.333,34)i! ingebracht;

b) door Bvba "Xenta", wordt een schuldvordering die zij heeft tegenover de vennootschap, ten belope van eeni bedrag van driehonderd drieëndertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (E 333.333,33)1, ingebracht;

c) door Bvba "WDCM", wordt een schuldvordering die zij heeft tegenover de vennootschap, ten belope van een,= bedrag van driehonderd drieëndertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (E 333.333,33);,

;. ingebracht. "

In vergelding van de inbreng in natura in de Bvba "Steenbakkerij" en op uitdruk-kelijk verzoek van de inbrengende;; partijen zullen in totaliteit negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) aandelen worden uitgegeven;, ;; zonder aanduiding van nominale waarde, tegen een uitgifteprijs van honderd euro en één cent (E 100,01) per aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers, zijnde:

a) de Bvba "Immolona", voor een totaal van afgerond drieduizend driehonderd drieëndertig (3.333) aandelen; ;; b) de Bvba "Xenta", voor een totaal van afgerond drieduizend driehonderd drieëndertig (3.333) aandelen; c) de Bvba "WDCM", voor een totaal van afgerond drieduizend driehonderd drieëndertig (3.333) aandelen. De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de oude aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen en zullen? delen in de winsten vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

2, * Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de; zaakvoerders en door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cvba VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door de Heer Marc Wauters, over de voor genomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van, waardering en de als tegenprestatie verstrekte;; werkelijke vergoeding.

* Het verslag van de Heer Marc Wauters, aansprakelijke vennoot van de Burger-lijke Vennootschap onder de;. iF voren van een Cvba VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, besluit als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

II~~II'~VMVW~i~I~~IVN~

~iziaeasa

GRIFriE riEGH 1 BANK VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE

Griffie

1 1 JULI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

t Zetel : Postweg 15 te 9140 Temse (Elversele)

; Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING -- WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op zesentwintig;; juni tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

_; 1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen euro (E, ',11.000.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op één miljoen; ;É achtienduizend zeshonderd euro (E 1.018.600,00), mits uitgifte van negenduizend negenhonderd: negenennegentig (9.999) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, tegen een uitgifteprijs van honderd euro en één cent (E 100,01) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend als vergoeding voor naderbeschreven inbreng in natura. Bovenvermelde kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van naderbeschreven vorderingen;; f! op de vennootschap door volgende inbrengers:

' oor-beiioud'en aan het Belgisch Staatsblad

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

"Besluiten

4.1 De inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van de BVBA `Steenbakkerij' bestaat uit de inbreng van drie schuldvorderingen die de inbrengers hebben op de BVBA Steenbakkerij' ingevolge een door hen betaald voorschot van tezamen één miljoen euro voor de aankoop van het onroerend goed genaamd `Steenbakkerij Steendorp',

42 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

e) de voor de inbreng door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord

zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met

het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de factiewaarde en desgevallend

met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.3 Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de BVBA

`Steenbakkerij' en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Dendermonde op 25 juni 2012.

Getekend

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde

Vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot,

De heer Marc Wauters"

3. Naar aanleiding van bovenbeschreven beslissing wordt de tekst van artikel 5 der statuten vervangen door de

volgende tekst: -

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achttienduizend zeshonderd euro (E 1.018.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend honderd vijfentachtig (10.185) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder ééntienduizend honderd vijfentachtigste (1/10.1851 van het kapitaal

vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend, proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Ben gelijkvormig afschrift van het zesentwintig juni tweeduizend en twaalf.

2. Verslag van de zaakvoerder.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor. 3. Gecoordineerde tekst der statuten.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012
ÿþmod 11.1

vIlI I~ IVIVI III1I~ IN

*12117fi99*

be a B Ste

VI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REGHTF3ANK VAN KOOPHANDEL

2 5 JUNI 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : $(-tb '&1:)a 98a

Benaming (voluit) : STEENBAKKERIJ

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Panboeg 15 te 914Q Temse (Elversele)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op twaalf juni; tweeduizend twaalf, blijkt hetgeen volgt:

; 1) a) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMOLONA", met maat-schappelijke zetel; te 9140 Temse (Elversele), Pontweg 15, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Dendermonde, met ondernemingsnummer

0846.371.619. Hier vertegenwoordigd door de Heer Erik René Van Gaeveren (rijksregister nummer 66.02.02431.36), wonende te 9140 Temse (Elversele), Pontweg 14, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, daartoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte en handelend ingevolge artikel 22 der statuten.

b) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XENTA", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Vestwegel 2, met ondernemingsnummer 0878.840.190.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Lucas Neirinckx te Temse op vijftien december tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en zes, onder; nummer 06026651.

Hier vertegenwoordigd door de Heer Patrick Eduard Henriette De Langhe (rijksregister nummer: 58.09,07339,53), wonend te 9140 Temse, Vestwegel 2, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, daartoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte en handelend ingevolge artikel 13 der statuten.

c) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WDCM", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Kriktestraat 15 A, met ondememings-nummer 0864.930.885.

Hier vertegenwoordigd door de Heer Wim Julien Yvette De Cock (rijksregister nummer: 63.04.16-055.40),; wonend te 9160 Lokeren, Krilctestraat 15 A, in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder, daartoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte en handelend ingevolge artikel 17 der statuten; hebben een BesIoteni Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "STEENBAKKERIJ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse (Elversele), Pontweg 15.

2) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de; verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het. algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten in de meest brede zin met inbegrip; van onroerende leasing.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur end verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,; obligaties, staatsfondsen;

c) De vennootschap heeft eveneens tot doel het ondernemen van alle openbare en private bouwwerken en ondermeer de grondwerken, de ruwbouw, de algemene bouwwerkzaamheden, de voeg- en pleisterwerken, dei schrijnwerkerij, het dakdekken en isoleren, het schilderen, het codrdineren van bouwwerken, de

Op de faatsts blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, heirij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1." /"

mod 11.1

binnenhuisinrichting (interieur en decoratie), interieurarchitectuur en architectuur, de sanitaire installaties, alsmede de uitvoering van alle montage en constructiewerken, hierbij verstaan zijnde dat de vennootschap zowel kan handelen voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming en zowel mag optreden als bouwheer dan als tussenpersoon.

d) Uitoefenen van diverse vormen van diensten- en managementsservices;

e) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden;

f) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden aIs bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in geld ingeschreven als volgt:

a. door de Bvba Immolona, voornoemd, wordt in geld ingeschreven ten belope van zesduizend tweehonderd euro

(E 6.200,00). -

Hiervoor worden haar tweeënzestig (62) aandelen toegekend.

b. door de Bvba Xenta, voornoemd, wordt in geld ingeschreven ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E

6.200,00).

Hiervoor worden haar tweeënzestig (62) aandelen toegekend.

c. door de Bvba WDCM, voornoemd, wordt in geld ingeschreven ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E

6.200,00).

Hiervoor worden haar tweeënzestig (62) aandelen toegekend,

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

Artikel 21- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor alle handelingen betreffende onroerende goederen, waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar (notaris) is vereist (zoals bijvoorbeeld aan- en verkoop, hypothecaire leningen of kredieten, huur voor meer dan negen jaar, opstal, erfpacht, vruchtgebruik, leasing), is echter steeds een gezamenlijk optreden van drie (3) zaakvoerders vereist.

Voor het afsluiten van alle huurcontracten, onderhandse of notariële, is tevens het gezamenlijk optreden van drie (3) zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7) Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand september om achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMOLONA", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse (Elversele), Pontweg 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer

0846.371.619, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Erik René Van Gaeveren (rijksregister nummer 66.02.02-431.36), wonende te 9140 Temse (Elversele), Pontweg 14;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XENTA", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Vestwegel 2, met ondernemingsnummer 0878.840.190, met aIs vaste vertegenwoordiger de Heer Patrick Eduard Henriette De Langhe (rijksregister nummer; 58.09.07-339.53), wonend te 9140 Temse, Vestwegel 2;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WDCM", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Kriktestraat 15 A, met ondernemings-nummer 0864.930.885, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Wim Julien Yvette De Cock (rijksregister nummer: 63.04.16-055.40), wonend te 9160 Lokeren, Kriktestraat 15 A;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10) De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één maart tweeduizend en twaalf.

I3ijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen,

11) * De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en I3elastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d~ , t ..,;:i., mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

* De oprichters verlenen tevens bijzondere volmacht aan mevrouw Yvonne Moernaut (rijksregisternummer 65.01.28-354.81), wonende 9140 Elversele, Pontweg 14, voor het verrichten van alle formaliteiten in verband met bank, verzekeringen, btw, fiscaliteit, post, (personeels-)administratie, facturatie en inning van tegoeden.





Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato twaalfjuni tweeduizend en twaalf.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 21.09.2015 15590-0269-013

Coordonnées
STEENBAKKERIJ

Adresse
PONTWEG 15 9140 ELVERSELE

Code postal : 9140
Localité : Elversele
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande