STEENSSENS INVEST, AFGEKORT : S.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEENSSENS INVEST, AFGEKORT : S.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.893.952

Publication

20/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vierenvijftig are tien centiare, aldus samen groot één hectare eenendertig are negentig centiare.

8. Een perceel weiland, gelegen wijk Vuile Schaperij, volgens titel gekadastreerd sectie A deel van nummer 551 voor een grootte van tweeënzestig are negenenvijftig centiare vierenvijftig vierkante decimeter, thans ten kadaster bekend sectie A nummer 551/b voor een grootte van zestig are tachtig centiare.

9. Twee percelen bouwland, gelegen wijk Reliquien, volgens titel gekadastreerd sectie A nummers 890 en 891 voor een grootte van achtenzeventig are, thans ten kadaster bekend sectie A nummers 890 en 891 voor een grootte van zevenenzeventig are.

GEMEENTE KRUIBEKE  eerste afdeling - Kruibeke

10. Een perceel bouwland, gelegen wijk Broeken, volgens titel en ten kadaster bekend sectie C nummer 798 voor een grootte van één hectare zesendertig are dertig centiare.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY met vestiging te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, met als mandaatdrager de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt op zeven mei tweeduizend veertien, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

 BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STEENSSENS INVEST" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij maken voorbehoud voor de waardering van de onroerende goederen indien op een later tijdstip zou blijken dat de waardering overeenkomstig de nalatenschap van Dhr. Rene Steenssens niet overeen zou stemmen met de huidige marktwaarde van de diverse onroerende goederen.

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 522.596 aandelen zonder vermelding van nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot het attest vanwege OVAM conform het bodemdecreet;

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 16 mei 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.

Bovendien werd voorlezing gegeven van het bijzonder verslag van de oprichters, opgemaakt op

vierentwintig maart tweeduizend veertien, omtrent de inbreng in natura zoals vereist overeenkomstig

de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2015.

8. Reserves - resultaatverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Gino Steenssens, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het verrichten van alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

Het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2016.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de naamloze vennootschap Fiduciaire Van Loey & Patteet, te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47 A, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap .

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, bedrijfsrevisorenverslag, verslag van de oprichters.

Coordonnées
STEENSSENS INVEST, AFGEKORT : S.I.

Adresse
KERKSTRAAT 317 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande