STEENWERK

BV NV


Dénomination : STEENWERK
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 462.734.936

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14101-0558-015
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13096-0214-014
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 22.03.2012 12066-0060-015
22/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ ~~, Griffie "

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

III NIIIII NI IIIlpllll

*11112678*

Ondernemingsnr : 0462.734.936

Benaming : STEENWERK

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Tuinlaan 2

9111 Sint-Niklaas (Belsele)

Onderwerp akte :OMZETTING KAPITAAL IN EURO.ONTSLAG BESTUURDERS - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Pierre De Brabander te Eksaarde - Lokeren op 29 juni 2011,, geregistreerd op het kantoor Lokeren, op 4 juli 2011, vijf bladen geen verzendingen. Boek 623 Blad 79 Vak 05. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De Ontvanger (getekend) R. Roose. Blijkt hetgeen: volgt :

1. Het kapitaal werd omgezet van Belgische frank in euro zodat dit op basis van de koersverhouding "veertig komma drie drie negen negen frank is gelijk aan één euro" thans honderd drieënzeventig' duizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenenveertig cent bedraagt.

2. Het ontslag werd aanvaard van mevrouw Kristl Smet en de heer Rafaël Van der Veken als bestuurders van de vennootschap en er werd hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

3. Er werd ontslag verleend van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 1 juni 2011, toelichtende het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst &

" Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met kantoor te Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, over de staat waarin de activa en passiva van de vennootschap worden samengevat, afgesloten per 31 maart 2011.

De conclusies van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, opgemaakt op 17 juni 2011, luiden als volgt

"10. Conclusies

Tot besluit van de door ondergetekende verrichte verificatiewerkzaamheden verricht overeenkomstig' de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verificatieverslag op te stellen bij het ; omzetten van de NV Steenwerk in een BVBA met verwijzing naar de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager'' Marleen Haste, bedrijfsrevisor, dat :

* de verificatiewerkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan' of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de tussentijdse; boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2011 die het bestuursorgaan:; van de vennootschap heeft opgesteld:

* uit de verrichte verificatiewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het:; verificatieverslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige; overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de tussentijdse;; boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2011 bedraagt ¬ 157.160,42 en is lager dan het nominaal maatschappelijk kapitaal van ¬ 173.525,47 en dit voor een bedrag van ¬ 16.365,05.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het huidig verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de naamloze vennootschap Steenwerk in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het huidig verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

***

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 17 juni 2011 door de besloten vennootschap met beperkte .

aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners,

bedrijfsrevisorenkantoor, met als mandaatdrager

(handtekening)

Marleen Haste

Bedrijfsrevisor."

4. Er werd beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit van de vennootschap en haar doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de naamloze vennootschap werden gehouden, overnemen en voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0462.734.936 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, " afgesloten per 31 maart 2011, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden :

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "

Voor ieder aandeel in de naamloze vennootschap zal één aandeel worden toegekend in de besloten ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd blijft door 70 aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend : één/zevenstigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake, geschiedt deze omzetting met toepassing van :

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 210 §1 1° van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde.

5. Er werden nieuwe statuten aangenomen, bevattende ondermeer hetvolgende : "

1. Vorm - Naam : STEENWERK. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Zetel : Tuinlaan 2, Belsele - Sint-Niklaas.

3. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten : de heer Rafaël Maria lsidoor VAN DER VEKEN en zijn echtgenote mevrouw Kristl Mathilde Alfonsine SMET, samenwonende te Belsele  Sint-Niklaas, Tuinlaan 2.

" 5. Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 173.525,47 euro, verdeeld in 70 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zeventigste ieder.

6. Boekiaar : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september daarna.

7. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar zal jaarlijks, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer zal aangewend worden voor het vormen van een " buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

8. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, . te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering. De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van ' beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

mod 2.1

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur

overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Commissarissen : -

10. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een onroerend en roerend patrimonium. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer omstandigheden daartoe aanleiding geven, met uitdrukkelijke uitsluiting van alle immobiliën of m akelaarsa ktiviteiten.

Het verlenen van alle administratieve en managementsbijstand ten behoeve van vrije beroepen, vennootschappen, handelaars, groeperingen, die daartoe verzoeken. Zij kan zich bezighouden met het delegeren van gespecialiseerd personeel.

Zij zal geen aktiviteiten mogen uitoefenen welke bedoeld worden in artikel twee van het Wetboek van Koophandel

11. Jaarvergadering : Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand februari om 19.00 uur, op de zetel

van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht.

6. Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee en er werd beslist tot deze functie aan te

stellen voor een onbeperkte duur :

- mevrouw Kristl Smet voornoemd;

- de heer Rafaël. Van der Veken voornoemd.

Die verklaarden hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd tot de algemene vergadering hierover anders beslist.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging, verslag van de raad van bestuur, het verslag van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 22.03.2011 11061-0386-014
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 23.03.2010 10070-0514-014
18/03/2009 : DET000447
26/03/2008 : DET000447
02/04/2007 : DET000447
03/03/2006 : DET000447
28/04/2005 : SNT000447
26/05/2004 : SNT000447
23/04/2004 : SNT000447
17/04/2003 : SNT000447
12/04/2002 : SNT000447
21/03/2000 : SNT000447
30/12/1999 : SNT000447

Coordonnées
STEENWERK

Adresse
TUINLAAN 2 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande