STEFEX EXPERTISEKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFEX EXPERTISEKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.400.728

Publication

03/05/2012
ÿþMod wort 11.1

[ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



nwiuiu~nuinuuiiiNwiWa

" 12083569

GRIFFIE ~~ L~ri_ " .

K JL-N:~í`.lr~ ^;

2 0 APR, 2012

%ail3DEi tmompE

Ondernemingsnr .84 S 00 ~~?3

Benaming

(voluit) : STEFEX EXPERTISEKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst(Moorsel), Waverstraat 159

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 18 april 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. De heer VAN STEENBERGHE Stefan, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Ninove op 3 augustus 1974, nationaal nummer 74.08.03-021.44, wonende te 9310 Aalst(Moorsel), Waverstraat 159.

2. De heer VAN STEENBERGHE Jan Victor Cesar, geboren te Aalst op 29 juni 1947, nationaal nummer 47.06.29-107.52, echtgenoot van mevrouw BURMS Elga Hortentia, geboren te Mere op 23 september 1950, wonende te 9420 lrrpe-Mere, Langestraat 54.

Die verklaart gehuwd te zijn te Mere op 3 mei 1973 onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap, zonder naderhand een verklaring van behoud te hebben afgelegd, ongewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming "STEFEX EXPERTISEKANTOOR".

waarvan de zetel gevestigd wordt te 9310 Aalst(Moorsel), Waverstraat 159, en waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld In honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. de heer VAN STEENBERGHE Stefan, voornoemd: 95 aandelen

2. de heer VAN STEENBERGHE Jan Victor Cesar, voornoemd: 5 aandelen.

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen minstens volgestort zijn ten belope van één

derde,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD

TWEEENVIJFTIG EURO VIJFTIG EUROCENT (E 6.252,50)

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE66

0016 6873 4143, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis te Aalst(Hofstade).

Een bankattest, gedateerd op elf april tweeduizend twaalf, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd,

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt STEFEX EXPERTISEKANTOOR.

ZETEL

De zetel Is gevestigd te 9310 Aalst(Moorsel), Waverstraat 159.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1. Risicoanalisten en schadetaxateurs;

2, Alle soorten van expertises en deskundigenonderzoek, opnemen, meten, inventariseren en rapporteren van materiële schade met betrekking tot alle soorten van roerende en onroerende goederen, gebruiks- en verbruiksgoederen, zowel in de private als in de openbare sector en in alle andere sectoren;

3, Het uitvoeren van tegensprekelijke expertises na schade, uitsluitend voor rekening van geteisterden, zowel op minnelijke basis als in het kader van arbitrage of gerechtsprocedure;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Ft 4. Het regelen van alle soorten van materiële schades;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge 5. Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

6. De bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur" ;

7. Optrekken van residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

8. Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

9. Isolatiewerkzaamheden;

10. Onderneming voor decorbouw;

11. Onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

12. Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan,

13. Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

14. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

15. Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

16. tiet bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

17. het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

18. Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VENNOTEN EN REGISTER DER VENNOTEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt aangesteld als STATUTAIR ZAAKVOERDER voor een onbepaalde termijn: voomoemde heer STEFAN VAN STEENBERGHE, alhier aanwezig, die zijn opdracht aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, za! elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om 10u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan Ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem, De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn,

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2012, Deze overneming zal maar effect sorteren van zcdra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het mandaat van de zaékvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene vergadering,

b. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Olivier Van Maele.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N Voor-

behouden aan het w Belgisch

St atsblaadd

___7\5_,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STEFEX EXPERTISEKANTOOR

Adresse
WAVERSTRAAT 159 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande