STEFJEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFJEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.281.826

Publication

16/01/2013
ÿþMod Word il.í

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1IlII 11111 Ill1 IlI 11111 Itil 11111 IliI '111111111

<13009969*

Vc bent aar Belt Staal

VAN KOOPH 4NDEL 0 7 JAN, 2013

DENDERM~~j~~

Ondememingsnr : 0848.281.826

Benaming

(voluit) : STEFJEL

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Popperodedries 42 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 15 oktober 2012 werd met éénparigheid van stemmen het ontslag als (mede)zaakvoerder aanvaard van dhr. VAN DEN BULCKE Jürgen, geboren te Aalst op 26 januari 1977, en dit met onmiddellijke ingang. Er werd hem volledige kwijting verleend voor het door hem 'gevoerde beleid.

VAN CAUTER Ellen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012
ÿþ9

~

Mod Word 11.1

j,et] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIIU UI II UIU II 1i lien i

*1]151807*

GRIFFIE

KÓ~PHÁ~DÉ~.K

._---

2 9 AUG, 2012

DE{VDERüMr9p) DE

BijlagenTif Tië£Bélgiscli Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 89 23

Benaming

(voluit) : STEFJEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Popperodedries 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 22 augustus 2012, dat door Mevrouw VAN CAUTER Ellen Louise Francine, wonende te 9310 Aalst (Meldert), Nedermolenstraat 48 A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijnende partij mij een door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel pian zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Bovendien, heeft ondergetekende notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek Vennootschappen en de oprichter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de verantwoordelijkheid die hij oploopt als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "STEF.TEL",

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Popperodedries 42...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

-het aankopen, opslaan en verkopen, het verdelen, het huren en verhuren, zowel in groothandel als in

kleinhandel, van alle producten van huishoudelijk gebruik, voor de woonomgeving en voor de opberging, van speelgoed en alle andere producten in België of in het buitenland;

-het organiseren van demonstraties en beurzen met bovengenoemde artikelen, de recrutering en opleiding van demonstratrices;

-alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het commercieel vlak, waaronder verkoop, reclame en marketing

-het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

-het verlenen van secretariaatswerken, bureelwerken en administratieve werkzaamheden, en dit in de meest uitgebreide betekenis;

-het waarnemen van alle bestuurs- en ondernemingsopdrachten in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

-het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en de verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bewerkingen en verrichtingen doen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij kan deelnemen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is om dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen zijn volstort ten belope van twee/derden. Op de honderd zesentachtig maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door mevrouw Ellen Van Cauter, voornoemd.

De inschrijver verklaart en erkent dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van twee/derden door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE84 8601 1793 0659, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea Bank zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van twaalfduizend vierhonderd Euro {12.400¬ ) tot haar beschikking heeft.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke-of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun

bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door één van de zaakvoerders, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten. Er wordt hier uitdrukkelijk gepreciseerd dat de enige vennoot en tevens zaakvoerder van de vennootschap, Mevrouw Ellen Van Cauter, huidige vennootschap onbeperkt kan verbinden; de tweede

zaakvoerder, de Heer Jürgen Van Den Bulcke, kan de vennootschap slechts verbinden tot een bedrag van vijfduizend Euro; voor alle handelingen die dit bedrag overschrijden, is in zijnen hoofde, de handtekening van beide zaakvoerders noodzakelijk.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de tweede vrijdag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke

bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaart de komparant overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslist de komparant

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend veertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend dertien.

3) als zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur:

-mevrouw VAN CAUTER Ellen, voornoemd.

-de heer VAN DEN BULCKE Jürgen, wonende te 9310 Aalst (Meldert), Nedermolenstraat 48 A.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaart de komparant, ter

gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan v66r haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert één maart 2012, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederik CAUDROii N, Tim HERZEEL

P

Op de iagieiiitNgtte7tecto : Naam en hoedancgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b r 9320 Erembodegem7Áalstrvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 `team en handtekening

e-mail: info @ notariscaudronke

~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

jlagen Milet Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0003-014

Coordonnées
STEFJEL

Adresse
POPPERODEDRIES 42 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande