STEUNVERENIGING VAN DE KONINKLIJKE ROEIVERENIGING SPORT GENT

Association sans but lucratif


Dénomination : STEUNVERENIGING VAN DE KONINKLIJKE ROEIVERENIGING SPORT GENT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.722.150

Publication

01/08/2013
ÿþr ~ MOD 2.2

f/yt~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

{ ~ 'e



Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblai 111111flNN~

IIII1111

" 13121

IIN i



Ondernemingsnr : 0410.722.150

Benaming

(voluit) : Koninklijke Roeivereniging Sport Gent

(verkort)

Rechtsvoren : vzw

Zetel : 9000 Gent, Kanodreef 1

Onderwerp akte : Statutenwijziging en samenstelling van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering van 21 februari 2013 werden de statuten als volgt gewijzijgd:

In artikel 6 wordt als tweede zin toegevoegd: "Enkel leden van de vzw Koninklijke Roeivereniging Sport Gent (KBO-nummer 0407.597.265) kunnen aangenomen worden."

In artikel 11 wordt de tweede zin: "Bij niet betaling vôôr het einde van het kalenderjaar, wordt hij ambtshalve geschrapt." en wordt als derde zin toegevoegd "Een lid wiens lidmaatschap van de vzw Koninklijke Roeivereniging Sport Gent eindigt, wordt eveneens ambtshalve geschrapt."

Artikel 13 wordt ald volgt vervangen: 'Wanneer het lidmaatschap eindigt, kan het gewezen lid de voor het lopende jaar reeds betaalde bijdrage niet terugvorderen. In geen geval kan een gewezen lid of diens rechtsopvolgers enige aanspraak maken op de activa van de vereniging."

Ook op de Algemene Vergadering van 21 februari 2013 werd de vereiste benoemingen van leden voor de Raad van Bestuur gestemd.

Het mandaat van de bestuurders Robert Van maldegem en Raymond Geeraert verviel in 2013. Robert Van maldegem werd herbenoemd, zodat zijn mandaat eindigt in 2018. Raymond Geeraert is overleden op 19 oktober 2012. in zijn plaats werd Mark Rummens voor het eerst als bestuurder benoemd, met mandaat tot 2018. Wegens het overlijden van Victor lUytterhaegen op 23 augustus 2012, wiens mandaat verviel in 2014, werd Gwenda Stevens voor het eerst als bestuurder benoemd, met mandaat tot 2014. Het mandaat van Marc Oosterlinck liep tot 2015, doch hij is, conform artikel 6 van de statuten, geen lid meer van de vereniging . In zijn plaats werd Philip Femagut voor het eerst als bestuurder benoemd, met mandaat tot 2015.

Aldus is de Raad van Bestuur sinds 21 februiari 2013 als volgt samengesteld: Frank Byl, Marc De Smet, Philip Fernagut, Adhemar Musschoot, Patrick Rombaut, Mark Rummens, Gwenda Stevens, Dirk Rynwalt, Peter van Belle en Robert Van maldegem.

Robert Van maldeghem werd door dezelfde Algemene Vergadering bevestigd als voorzitter, Patrick Rombaut ais secretaris en Marc De Smet als penningmeester.

Tekst opgemaakt ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door de voorzitter Robert Van maldeghem en de secretaris Patrick Rombaut, gemachtigd om de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STEUNVERENIGING VAN DE KONINKLIJKE ROEIVEREN…

Adresse
KANODREEF 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande