STEVEN VERSTRAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN VERSTRAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.933.806

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304484*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600933806

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Steven Verstraeten

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een oprichtingsakte verleden voor Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 11 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

OPGAVE DER VENNOTEN :

De heer VERSTRAETEN Steven Gerard Laura, geboren te Eeklo op 23 augustus 1978, echtgenoot van Mevrouw Gaelens Evy Paula Petrus, wonende te 9968 Assenede (Bassevelde), Haantjen 14. Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Guido Cuelenaere te Bassevelde op 8 juli 2005, waaromtrent hij verklaarde geen wijzigingen te hebben bedongen.

NAAM : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "STEVEN VERSTRAETEN". DUUR : onbeperkt

ZETEL : 9968 Assenede (Bassevelde), Haantjen 14

DOEL : De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtige.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Onderwerp akte :

Haantjen 14 9968 Assenede

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits instemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven in geld door de oprichter en waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

De oprichter verklaart dat op ieder van deze aandelen twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige

statuten.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoot.

Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van

die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn besturen zij de vennootschap als college. Zij

kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door

derden niet worden tegengeworpen.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals de beraadslagende vergadering.

Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende

regels.

Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één zaakvoerder hierom verzoekt.

Het college van zaakvoerders komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen vóór het college van zaakvoerders opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle zaakvoerders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

Bevoegdheden van het college

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels. Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om 17.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december 2016 om 17.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 30 juni 2016.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafge­nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tien­de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

De algemene vergadering kan op elk ogenblik een tussentijds dividend toekennen over de beschikbare reserves van de vennootschap zoals deze blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER - BEZOLDIGING

De oprichter verklaart dat hij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De Heer Steven Verstraeten, hier aanwezig en voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat alle verrichtingen en verbintenissen welke hij stelde vanaf 1 augustus 2014 met betrekking tot deze, gedaan werden voor rekening van de vennootschap en door deze laatste worden overgenomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd :

" Afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
STEVEN VERSTRAETEN

Adresse
HAANTJEN 14 9968 BASSEVELDE

Code postal : 9968
Localité : Bassevelde
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande