STOFIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOFIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.815.512

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 22.07.2014 14314-0458-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 23.07.2013 13355-0047-013
07/06/2013
ÿþmod 11.1

F t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

= N E ERGELEGb

29MEI 203

h,.~.CeifteiK VAN

rinPr-a\rlr;l TPr;Fn11r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

*13086137*

Ondernemingsnr: 0817.815.512

Benaming (voluit) : STOFIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gidsenlaan 16

9990 Maldegem

Onderwerp akte : BAV - De melding van de gebeurlijke wijzigingen in het actief en passief van de "overgenomen vennootschap" en "overnemende vennootschap" sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel. - Het fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerders van de betrokken vennoot-schappen, beiden ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap. De enige vennoot heeft kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van

voormeld fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de overnemende vennootschap. - Fusie door overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap, door de overnemende vennootschap. - Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen op basis van de goedgekeurde jaarrekening van de overnemende vennootschap op dertig sep-tember tweeduizend en twaalf. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap zijn sinds één oktober tweeduizend en twaalf tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Ingevolge de fusie overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap overeenkomstig de balanstoestand afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf. Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de over te nemen vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. - Machtigingen.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 21 mei 2013, neergelegd vóár:: registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

A. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de s overgenomen vennootschap door fusie overgenomen wordt door de overnemende vennootschap,

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de;, datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en:; passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

B. De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap besluit tot ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

;; C. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot de fusie door overneming van gans;, het vermogen van de over te nemen vennootschap, over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen op basis van de jaarrekening afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.1 Uit deze jaarrekening en het fusievoorstel blijkt dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de over te;. nemen vennootschap sedert één oktober tweeduizend en twaalf tot op datum van vandaag voor rekening zijn;= van de overnemende vennootschap.

D. Ingevolge voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de over te nemen vennootschap, met alle rechten;'. en plichten, over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de over te nemen vennootschap in het; bezit van de overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vernietigd worden,

E. De overgangen van alle onroerende goederen gaan over onder de volgende voorwaarden.

1. Beschrii_vinp van de onroerende goederen en oorsprong van eigendom.

GEMEENTE MALDEGEM - TWEEDE AFDELING

In een appartementsgebouw met afhankelijkheden en grond, gestaan en gelegen te Maldegem, Marktstraat 1,

bekend te kadaster sectie D, volgens titel nummers 137/h, 1411e, 1411f en deel van nummers 1371g, 1381c,

1411g, 1421b en 143 en volgens de huidige kadastrale legger nummer 1381f, groot volgens titel, vroegere meting

en kadaster duizend achthonderd tweeëntachtig vierkante meter:

1. Het appartement type F, gelegen op de eerste verdieping, genummerd 11F, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: hall met vestiaire, living met terras, keuken, berging, badkamer, W.C. en twee slaapkamers met balkon,

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: volgens de basisakte opgemaakt door notaris Pierre Soenen te Brugge op dertig oktober negentienhonderd achtenzeventig honderd vierenvijftig/tienduizendsten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en de grond en volgens de akte afstand verleden door notaris Idès Vander Heyde te Oostende, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg, wettelijk belet, op dertig december negentienhonderd zesennegentig honderd zeventig/tienduizendsten in de ge-meenschappelijke delen van het gebouw en de grond, na wijziging van de binnenindeling van het appartement "1/E" op de eerste verdieping en van het appartement "11F" voormeld,

2. De autostaanplaats genummerd "17", gelegen in de kelderverdieping, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negen/tienduizendsten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en de grond.

3. De autostaanplaats genummerd "18", gelegen in de kelderverdieping, omvattende:

= a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenitienduizendsten in de gemeenschappelijke delen

van het gebouw en de grond.

F. Het gebeurlijk personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

G. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

H. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn', van de overnemende vennootschap.

I. Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf een oktober tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

K. Vaststelling dat de overgenomen vennootschap ontbonden is zonder vereffening en alsdus heeft opgehouden te bestaan na dertig september tweeduizend en twaalf.

Dit besluit wordt, door de algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap, in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte v 5ôr registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013
ÿþx

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Cl MM 2013

RE~GKOQ TEE ~NT

Ondememingsnr : 0817.815.512

Benaming

(voluit) : STOFIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gidsenlaan 16, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 15 februari 2013 houdende voorstel tot fusie van de BVBA STOFIMMO, vennootschap met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Gidsenlaan 16, met ondernemingsnummer 0817.815.512, RPR Gent, door overneming van de BVBA APOTHEEK ANN DEPUYDT, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 9990 Maldegem, Westeindestraat 62, met ondernemingsnummer 0480.202.953, RPR Gent, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA STOFIMMO houdster is van alle aandelen van de BVBA APOTHEEK ANN DEPUYDT, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA APOTHEEK ANN DEPUYDT, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA STOFIMMO.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA STOFIMMO, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9990 Maldegem, Gidsenlaan 16, met ondernemingsnummer 0817.815.512, RPR Gent, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 13 augustus 2009, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus 2009 onder het nummer 121605. De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap zal tot doel hebben voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met! derden, in België als in het buitenland:

A.Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ock, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

B.Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen! met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,; verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en; verhuring van roerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in, verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen,; alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die; het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

C.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doe[.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 25.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig opgevraagd en volstort t.b.v. 18.000,00 EUR.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA APOTHEEK ANN DEPUYDT, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Westeindestraat 62, met ondememingsnummer 0480.202.953, RPR Gent, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 7 mei 2003, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 mei 2003 onder het nummer 056574.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"1. De vennootschap heeft tot doel en dit in de meest brede zin, het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken, uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en de verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben ondermeer als taak: de aan  en verkoop, de bewerking en verwerking van fytofarmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetprodukten, verplegingsartikelen en allerhande aanverwante goederen die (on)rechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten. Deze opsomming dient als niet-exhaustief opgevat te worden.

2, De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag daartoe eveneens bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

3. Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde of een gelijkaardig doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor de inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

4. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en mag waarborgen stellen voor derden.

5, De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel uitbreiden, beraadslagen of stemmen op de wijze zoals voorzien voor statutenwijzigingen.

6. De vennootschap mag voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, het onderzoek de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welka wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

~

e, dà

cià

r~------------------------------------------

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100aondelen

zonder van nominale waarde elk met een fractiewaarde van 1/lOOste van het kapitaal. Het kapitaal

; Is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVE TE NEMEN

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE vENNOOTSCHAP

Aile handelingen verricht vanaf 1 oktober 2012 duurde BVBA APOTHEEK ANN DEPUYDT worden boekhoudkundig geach te zijn verrich voor rekening van de BVBA STOFIMMO.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN MN DE MNDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegeken aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA STOFIMMO:

Kristof Beheyt

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd fusievoorstel dd. 15 februari 2013

Voorz

pbehouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

----------- --_ __-- ------------- --_--------------------- _---

opue laatste mz, van Luik B vermelden:Recto : Naam om hoedanigheid van de Nmmwo"temnuanotansperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0377-012
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11304-0496-013
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15327-0449-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0515-013

Coordonnées
STOFIMMO

Adresse
GIDSENLAAN 16 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande