STORYLINES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORYLINES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.967.385

Publication

04/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De organisatie, begeleiding, coördinatie, advies, promotie, ondersteuning en uitvoering van diverse evenementen, happenings, manifestaties, sportevenementen, trainingen, congressen, seminaries, divers amusement en ontspanning.

" Het uitbaten van een communicatie- of evenementenbureau.

" Het begeleiden, bemiddelen en coachen van artiesten in diverse sectoren zoals zangers, muziekbands, acteurs, ensembles, kunstenaars.

" De conceptontwikkeling en creatieve realisatie van technische en artistieke projecten, technische begeleiding van evenementen.

" Het deelnemen aan brainstormings, denktanks en adviesraden.

" De verhuring van evenementenmateriaal zoals meubilair, technisch materiaal, tenten, cateringmateriaal en decoratie.

" De uitbating van voedings- of horecazaken, permanent of tijdelijk, het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen, catering en traiteurdienst.

" Het uitbaten van diverse vormen van logiesvertrekking zoals een hotel, bed and breakfast, inclusief het verlenen van alle catering- en aanverwante diensten.

" De uitbating, verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden zoals onder meer evenementenlocaties, multifunctionele ruimtes, discotheken en cafés, permanent of tijdelijk.

" Adviseren van derden, bedrijven of particulieren, inzake de organisatie van evenementen, huren van materiaal, aanstellen van onderaannemers, opstellen van timings, project- en productmanagement.

" Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen via lessen, cursussen, seminaries, workshops, voordrachten, publicaties en dergelijke meer.

" Advies, begeleiding, trainen en coaching van sporters in diverse disciplines omtrent trainingen, materiaal en voeding.

" Het adviseren, oprichten van of participeren in organisaties of bedrijven die diensten leveren voor evenementen zoals hostessenbureaus, cateringbedrijven, verhuurbedrijven van technische apparatuur, meubilair, transportmiddelen zoals (mini)bussen, wagens, fietsen en decoratiemateriaal.

" Het ontwikkelen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow.

" Het mandaat van bestuurder uitoefenen in alle bestaande of op te richten vennootschappen.

" Verrichten van handelingen om alle facetten van koop, verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak die noodzakelijk zijn tot het optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

" Belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen  bestaande of op te richten  zowel in België als in het buitenland die aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten te kunnen vergemakkelijken Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen inzake.

" Dit alles als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionair, concessionaris, depositaris of als bestuursorgaan.

" Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2016.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Verhelst met zetel te 9111 Belsele - Sint-Niklaas, Marktstraat 35, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van ¬ 6.200,00 voor de vennootschap in oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

bij de naamloze vennootschap KBC Bank. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. Notaris Raf Van der Veken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
STORYLINES

Adresse
KERKSTRAAT 120 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande