STRICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.559.668

Publication

14/11/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : SG 1-. S S'3. CC

Benaming

(voluit) : STRICT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9250 WAASMUNSTER - Neerstraat 151

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STRICT", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 30.10.2014, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichter, ni. dhr. TALLIR Stijn, wonende te 9250 blaasmunster, Neerstraat 151;

De verschijner, verzocht mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die hij opricht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "STRICT", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9250 Waasmunster, Neerstraat 151, met een maatschappelijk kapitaal van 18.550,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.550,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

Dhr. TALLIR Stijn, voornoemd, schrijft in op 100 aandelen, welke hij gedeeltelijk volstort door inbreng in geld voor een bedrag van 12.400,00 EUR.

De verschijner verklaart en erkent dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 12.400,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Fintro te 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 64, op rekening nummer BE32 1430 9130 5902 geopend op 29.10.2014. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan dhr. TALLIR Stijn, voornoemd, die aanvaardt: 100 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als' voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- Aankoop en verkoop, huur en verhuur, onderhoud en reparatie, zowel in groothandel als in kleinhandel van computers en randapparatuur, softwareprogramma's, electronische en telecomapparatuur en aanverwanten, evenals draadloze telecomapparatuur, computerspelletjes en -consoles, en nieuwe producten die in de toekomst op de markt zouden komen.

- Ontwerp en programmatie, onderhoud en beheer van computerprogramma's en computerfaciliteiten, gegevensverwerking, webhosting, en webportalen, ontwerp, onderhoud en beheer van websites en deze op het internet brengen.

- Bewerken, beheren, verkopen en bestuderen, selecteren, verrijken, koppelen en invoeren van digitale gegevens met eigen programma of een programma van de klant

- Kostenlbaten berekening van voorgestelde maatregelen op gebied van planning, efficiëntie, organisatie, .., en de audit van alle computergerelateerde mogelijkheden en toepassingen.

- Geluids-, verlichting-, en beeldopnamestudio : zetten van tekst, licht, beeld op film, fotografisch of normaal papier of op nieuwe toekomstige technieken, evenals activiteiten verwant aan de filmindustrie, nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, inkleuren, dubben, ondertitelen, alsook ter beschikking stellen van technisch materiaal.

Transmissie van geluid, beelden, licht gegevens of andere info via kabel, draadloos , relais of satteliet of via toekomstige nieuwe technieken.

Exploitatie van elektronische of andere communicatie netwerken voor algemeen gebruik of gespecialiseerd gebruik, onderhoud ervan en advies ervoor.

- Activiteit van systeemintegratie.

- Alle activiteiten van grafisch design en ontwerp toegepast op alle mogelijke sectoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GE-01-HE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 4 NOV. 2014

AFDELiIeiec DERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uitgeven van mailinglisten, adresbestanden, software, boeken, digitale verwerkte gegevens en alle andere gegevens verwant aan de computersector, de interieurinrichting, het bloemschikken, de pleziervaart, public relations, communicatie en telecommunicatie, grafische ontwerpen, toeristische informatie, sport, voertuigen en alle aanverwante sectoren.

- 4iandelsbemiddeling, verkoop, aankoop, impost en export, huur en \ietium, groot en kleinhandel \Fan alle consumeerbare en niet-consumeerbare goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de onroerende lease, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het waarnemen van mandaten als bestuurder, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking alsook het uitoefenen van alle activiteiten die ressorteren onder de holding en dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd of onbezoldigd zijn, Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. TALLIR Stijn, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om '19.00 uur 's avonds. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 30.10.2014, om te eindigen op 31.12.2015.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de BVBA "C.B.F.  GUY VAN DER COELDEN EN INGE VAN DOSSELAER te 9250 blaasmunster, Bareelstraat 2, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, 61W, alsook de administratie van het KBO en de Sociale Kas voor zelfstandigen, alsook om de formulieren 1 en 2 neer te leggen bij de Kamer van Koophandel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge













VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie akte oprichting











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 08.07.2016 16313-0243-015

Coordonnées
STRICT

Adresse
NEERSTRAAT 151 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande