STUDIEBUREEL LESAFFRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STUDIEBUREEL LESAFFRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.156.969

Publication

10/07/2014
ÿþ Mur 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFI-1-.RGE-.LEGD

I JULI 201/1

ieleNneGNENt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111111111%1111111111111111

Ondernemingsnr 0400.156.959

Benaming

(voluit) : STUDIEBUREEL LESAFFRE

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 15

Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 537 WETBOEK INKOMSTEN BELASTING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND EN KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Cécile Vandercruyssen te Gent, op 17 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft met algemene stemmen:

1. EERSTE BESLISSING'.

Vaststelling van de belaste beschikbare reserves zoals die ten laatste op 31 .maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van tweehonderd zestigduizend tweehonderd en zes euro tweeënzeventig cent (¬ 260.206,72), zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2012, goedgekeurd op 31 december 2012.

2. TWEEDE BESLISSING:

Kennisname van het bijzonder verslag van de algemene vergadering van 11 juni 2014 met betrekking tot de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering en kapitaalverhoging, welk verslag wordt aangehecht aan deze akte.

3. DERDE BESLISSING:

Kennisname van de beslissing van 11 juni 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend en toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd zestigduizend euro (¬ 260.000,00) uit de belaste reserves, te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zesentwintigduizend euro (¬ 26.000,00), in totaal tweehonderd vierendertigduizend euro (¬ 234.000,00) netto-dividend.

Onmiddellijk zijn alhier verschenen de Heer Lesaffre Henri en mevrouw Cornelis Valérie, beiden

voornoemd, die verklaren in te schrijven op de inbreng in speciën, de heer Lesaffre Henri voor een bedrag van 233.610,00 euro en mevrouw Cornelis Valérie vcor een bedrag van 390,00 euro, in totaal 234.000,00 euro (¬ 234.000,00) en deze volledig te volstorten.

Dit bedrag werd gestort op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap.

Een bankattest zal aan deze akte gehecht blijven,

4. VIERDE BESLISSING:

Kapitaalverhoging, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek inkomsten Belastingen, door geldelijke inbreng, als volgt te realiseren;

- een verhoging van het kapitaal door de heer Lesaffre Henri, voornoemd, van tweehonderd drieëndertigduizend zeshonderd en tien euro (¬ 233.610,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen;

- een verhoging van het kapitaal door mevrouw Cornelis Valérie, voornoemd, van driehonderd negentig euro (¬ 390,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen;

Om het kapitaal in totaal te brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) op -,driehonderd vierentachtigduizend euro (¬ 384.000,00) en aldus wordt het voormeld tussentijds dividend. na uitkering onmiddellijk ingebracht in het kapitaal om te kunnen genieten van de voorziene 10 procent roereride voorheffing door het vastklikken van de belastbare reserves.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd vierendertigduizend euro (¬ 234.000,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd vierentachtigduizend euro (¬ 384.000,00).

6. VIJFDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.,

Net artikel 5 zef voortaan luiden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd vierentachtigduizend euro (384.000,00 EUR) en is verdeeld in zesduizend (6000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénizesduizenciste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perSo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoorcilgen

Verse Naam en handtekening. 4.>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

G. ZESDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 9 van de statuten.

Het artikel 9 zal voortaan luiden als volgt:

"De effecten zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden van de aandelen op naam."

7. ZEVENDE BESLISSING:

Wijziging van de eerste zin van het artikel 21 van de statuten.

De eerste zin van artikel 21 zal voortaan luiden ais volgt:

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand december om 17

uur."

8. ACHTSTE BESLISSING:

Ontslag van mevrouw Cornelis Valérie ais bestuurder

9. NEGENDE BESLISSING:

Ontslag van de heer Lesaffre Henri als (gedelegeerd) bestuurder en voorzitter.

10. TIENDE BESLISSING:

Herbenoeming van mevrouw Cornelis Valérie als bestuurder en dit tot aan de algemene vergadering van

2020.

11. ELFDE BESLISSING:

Herbenoeming van de heer Lesaffre Henri als bestuurder en dit tot aan de algemene vergadering van 2020 en onmiddellijk komt de Raad van Bestuur bijeen en benoemt als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter de heer Lesaffre Henri.

12. TWAALFDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 21 van de statuten door de toevoeging aan het einde van dit artikel van de volgende

zin:

"Er is mogelijkheid tot elektronische deelname aan de algemene vergadering."

13. DERTIENDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 19 van de statuten, door vervanging van de laatste zin van dit artikel door volgende

tekst:

"De mandaten van bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering."

14. VEERTIENDE BESLISSING: "

Toevoeging van een artikel 22 bis in de statuten aangaande voorkooprecht, volgrecht en volgplicht,

eveneens procedure tot wederzijdse uitkoop, dat luidt als volgt:

"§1 Voorkooprecht

(1) Een aandeelhouder die een Overdracht wenst te doen van al of een deel vàhr zijn Aandelen (hierna een "Overdrager"), zal dit meedelen aan al de andere aandeelhouders en de vennootschap via aangetekend schrijven.

Deze kennisgeving (hierna de "Kennisgeving") zal de volgende informatie bevatten

- het aantal Aandelen dat hij wenst over te dragen;

- de identiteit van diegene aan wie zal worden overgedragen;

- de voorwaarden van de Overdracht (inclusief de voorgestelde aankoopprijs van de Aandelen); en

- in geval aan de voorwaarden van artikel 12 §2 voldaan is, de verplichting zoals vermeld in dit

artikel 12 §2 voor diegene aan wie de Aandelen worden overgedragen.

Elke aandeelhouder die wenst een Overdracht te doen van al of een deel van zijn Aandelen zal deze eerst aan al de andere aandeelhcuders aanbieden via een Kennisgeving (hierna de "Eerste Kennisgeving") zoals hierboven vermeld,

,

Eerste ronde:

De aandeelhouders hebben een voorkooprecht om de Aandelen die een Oerdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat deze houden (de Aandelen van de Overdrager worden daarbij niet in rekening gebracht).

Wanneer de aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen in deze eerste ronde of wanneer zij dit voorkooprecht niet volledig hebben uitgeoefend binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zullen de Aandelen voor dewelke het voorkooprecht niet is uitgeoefend in deze eerste ronde, aangeboden worden in een tweede ronde via een tweede Kennisgeving (hierna de "Tweede Kennisgeving") aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend in de eerste ronde. De Overdrager zal de vennootschap op de hoogte stellen, binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving van de identiteit van de andere aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, evenals van het aantal Aandelen voor dewelke het voorkooprecht is uitgeoefend.

Tweede ronde ;

Deze aandeelhouders zullen een voorkooprecht hebben om het resterend gedeelte van de Aandelen die de Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat zij houden (de Aandelen van de Overdrager, alsmede de Aandelen die gehouden worden door de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend in de eerste ronde mogen hierbij niet in reening worden gebracht),

(2) Elke uitoefening van het voorkooprecht moet gebeuren via een kennisgeving aan de Overdrager, per aangetekend schrijven, en zulke kennisgeving (hierna de "Kennisgeving van Voorkoop") moet het aantal Aandelen aanduiden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend.

r e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(3) Indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend voor al de Aandelen waarvoor een Overdracht wordt voorgesteld, zal de Overdrager gerechtigd zijn om al deze Aandelen over te dragen onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en in overeenstemming met het onder artikel 12 §2 bepaalde.

(4) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan de andere aandeelhouders, overeenkomstig dit artikel 12 §1, zal zulke Overdracht plaatsvinden onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving.

(5) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan

diegene aan wie de Overdracht was voorgesteld, overeenkomstig alinea (3) van dit artikel 12 §1, zal zulke Overdracht plaats vinden onder de voorwaarden aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving. Indien zulke Overdracht niet plaatsvindt binnen deze periode, zullen de Aandelen voor dewelke de Overdracht was voorgesteld door de Overdrager niet langer kunnen worden overgedragen, tenzij de procedure zoals deze hierboven is vermeld, volledig opnieuw gevolgd zal zijn,

(6) Ingeval de Overdrager overgaat tot een Overdracht van Aandelen overeenkomstig dit artikel 12 §1, zal hij de vennootschap hiervan, niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving, in kennis stellen en de vennootschap zal, bij deze daartoe gemachtigd, zulke Overdracht in het aandelenregister akteren In naam van de aandeelhouders die partij zijn bij deze Overdracht.

§2 Volgrecht

In geval de houders van Aandelen een Overdracht wensen te realiseren van aile of een deel van hun Aandelen aan een derde partij, zullen zulke houders hun Aandelen niet kunnen overdragen aan zulke derde partij, tenzij zij met deze derde partij het recht hebben bedongen voor de andere aandeelhoudm, om eenzelfde deel van hun Aandelen over te dragen aan deze partij, aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden, zoals deze bepaald waren voor de voorgenomen Overdracht van de Aandelen aan de derde partij.

De rechten onder artikel 12 §1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel l2.2.§

De aandeelhouders die (elk apart of tezamen) hun volgrecht wensen uit te oefenen' , zullen de vennootschap en de andere aandeelhouders per aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen,, en dit binnen de dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving zoals bepaald in artikel 12 §1.

§3 Volgplicht

Indien een aandeelhouder al of een deel van zijn Aandelen kan overdragen aan een of meerdere personen, andere dan deze bedoeld in artikel 12 §2, en indien zulke personen de wens uitdrukken of hebben uitgedrukt om aile of een deel van de Aandelen van de andere aandeelhouders te verkrijgen, zullen deze andere aandeelhouders hun Aandelen (of het deel dat deze persoon wenst te verkrijgen) verkopen aan deze persoon. Ingeval de andere aandeelhouders dit zouden weigeren, kunnen zij door de aandeelhouders worden verzocht en zullen zij hoofdelijk en ondeelbaar zijn gehouden over te gaan tot de verwerving van de Aandelen die de aandeelhouders zouden hebben kunnen overdragen. De Overdracht(en) ten gevolge van het bepaalde onder dit artikel 12 §3 zal (zullen) plaatsvinden aan dezelfde prijs en voorwaarden als deze vervat in het aanbod van de kandidaat-overnemer(s).

De rechten onder artikel 12 §1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel 12 §3. Als een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uitoefent, zal hij onweerlegbaar worden vermoed te hebben

toegestemd met een overdracht zoals bepaald in dit artikel 12 §3. ,

Ingeval de aandeelhouders hun recht tot het opleggen van een volgplicht wensen mit te oefenen, mceten zij tezamen handelen, en zowel de vennootschap ais alle aandeelhouders hiervan. informeren bij aangetekend schrijven, en dit binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zoals bepaald in artikel 12 §1.

§4 Procedure tot wederzijdse uitkoop

Indien er twee aandeelhouders zijn en er een 50/50 verdeling van de aandelen is, dan kan de meest gerede partij, behoudens wanneer er een voorkooprecht, volgrecht of volgplicht procedure lopende is en dit tot twee maand erna, de volgende procedure tot wederzijdse uitkoop initiëren: beide partijen zullen elk gelijktijdig een voorstel tot verkoop overhandigen, onder gesloten omslag, bij een door hen gezamenlijk of door de Rechtbank op vraag van de meest gerede partij aangestelde notaris, waarbij aangegeven wordt tegen welke prijs zij bereid zijn hun 50% participatie te verkopen.

Dit aanbod moet worden opgemaakt in een geldwaarde en zal slaan op de totaliteit van de aandelen in zijn bezit, zonder enige andere voorwaarde of verbintenis.

De notaris zal in gezamenlijke aanwezigheid van de partijen de omslagen openen, de biedingen bekend maken en hiervan een geschrift opstellen.

De partij welke de hoogste verkoopprijs stelt, Is verplicht de aandelen van de andere partij ever te nemen tegen de, door de partij die de hoogste verkoopprijs voorstelde, gestelde verkoopprijs, waarbij deandere partij zich ertoe verbindt al deze aandelen te verkopen.

De betaling en eigendomsoverdracht van de aandelen zal gebeuren binnen de drie maanden na bekendmaking.

In geval de overnemende partij in gebreke blijft haar verplichtingen na te komen, zal een interest verschuldigd zijn op de niet betaalde sommen gerekend aan 8% op jaarbasis, te verhogen met een forfaitaire en onverminderbare schadevergoeding van 20% van de prijs van de over te nemen aandelen, onverminderd het recht van de benadeelde aandeelhouder om binnen de drie maanden nadat dit betalingsuitstel afliep, de aandelen van de andere partij te komen tegen de waarde die de benadeelde aandeelhouder in de initiële gesloten omslag opgegeven had."

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

15, VIJFTIENDE BESLISSING:

Wijziging van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten, door vervanging door volgende tekst;

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap."

16. ZESTIENDE BESLISSING:

Wijziging van de eerste alinea van artikel 4 van de statuten, door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan."

17. ZEVENTIENDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 22 van de statuten, door vervanging door volgende tekst

"Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moeten de eigenaars van aandelen op naam, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, de vennootschap zeven werkdagen voor de vergadering van hun voornemen kennis geven. Deze kennisgeving geschiedt bij wijze van aangetekende brief gericht aan de raad van bestuur en vermeldt het aantal aandelen waarvoor de bovenvermelde aandeelhouders aan de stemming zullen deelnemen

In voorkomend geval worden de aandeelhouders tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en voorlegging van het getuigschrift van neerlegging respectievelijk het ontvangstbewijs van hun aangetekende zending."

18. ACHTTIENDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 6 van de statuten, door vervanging door volgende tekst

"Tot verhoging van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering

volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten."

19. NEGENTIENDE BESLISSING;

Wijziging van artikel 10 van de statuten, door toevoeging van volgende tekst aan het einde van het artikel:

"Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de licimaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

De uitkeringen uit een kapitaalvermindering komen toe aan de blote eigenaars van de;aandelen. De uitkeringen uit een dividenduitkering komen toe aan de vruchtgebruikers van de aandelenpvbor zover en desgevallend pro rata zij betrekking hebben op de uitkering van winsten gerealiseerd tijdens de boekjaren waarop het vruchtgebruik betrekking heeft. Dividenduitkeringen die uitkeringen zijn van winsten die reeds waren gereserveerd voor de aanvang van het vruchtgebruik (vast te stellen op afsluitdatum van het boekjaar en niet op de datum van de jaarvergadering) en dividenduitkeringen waartoe besloten wordt na afloop van jet vruchtgebruik komen integraal toe aan de blote eigenaars.

Vruchtgebruikers en blote eigenaars kunnen evenwel ten allen tijde in onderling afwijken van deze suppletieve regeling.

De uitoefening van het voorkeurrecht komt bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de, blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Indien één of meer aandelen in pend gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar de eraan verbonden rechten uitoefenen."

20. TWINTIGSTE BESLISSING:

Wijziging van artikel 12 van de statuten, door schrapping van de woorden "hypothecaire of andere bons, of'.

21. EENENTWINTIGSTE BESLISSING:

Wijziging van artikel 25 van de statuten, door toevoeging van volgende tekst aan het einde van het artikel:

"De raad van bestuur is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste Ild, 1° van het Wetboek van vennootschappen."

22. TVVEEËNTVVINTIGSTE BESLISSING:

Wijziging van artikel 27 van de statuten, door toevoeging van volgende tekst aan het einde van het artikel;

"De ontbinding en vereffening geschieden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen".

23. DRIEËNTWINTIGSTE BESLISSING:

Opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken

en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Voor gelijkvormig ontiedend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, notaris..

Tegelijk hiermee neergelegd -afschrift PV bijzonder verslag van de algemene vergadering,- bankattest

coördinatie van de statuten,

06/03/2014
ÿþ Mat word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.156.969

Benaming

(voluit) : STUDIEBUREEL LESAFFRE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Papenaard 15 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 31/12/2013 :

Conform de wettelijke bepaling dient een nieuwe Raad van Bestuur te worden benoemd.

De Algemene Vergadering heeft met algemeenheid van stemmen tot bestuurders herbenoemd:

- de heer Henri Lesaffre, Papenaard 15, 9830 Sint-Martens-Latem.

- mevrouw Valérie Cornelis, Papenaard 15, 9830 Sint-Martens-Latem.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 31/12/2013 blijkt dat de heer Henri Lesaffre herbenoemd werd als voorzitter van de Raad van Bestuur en als gedelegeerd bestuurder.

Bovenstaande mandaten vervallen met de Algemene Vergadering van 2019.

Henri Lesaffre

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 5 FEB. 1014

RffliiPBANK VAN KOOPHANDEL 'FF GENT_



iii i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0229-014
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13018-0295-014
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 08.12.2011 11631-0053-014
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 28.01.2011 11016-0486-013
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 05.02.2010 10036-0235-013
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.11.2008, NGL 12.12.2008 08846-0351-013
12/11/2008 : GE095740
22/11/2007 : GE095740
08/12/2006 : GE095740
07/12/2005 : GE095740
22/12/2004 : GE095740
24/12/2003 : GE095740
19/12/2002 : GE095740
16/12/2000 : GE095740
02/12/1999 : GE095740
03/12/1998 : GE95740
01/01/1997 : GE95740
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 11.01.2016 16012-0539-016
01/01/1995 : GE95740
01/01/1993 : GE95740
01/01/1992 : GE95740
24/04/1991 : GE95740
01/01/1990 : GE95740
05/03/1987 : GE95740

Coordonnées
STUDIEBUREEL LESAFFRE

Adresse
PAPENAARD 15 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande