STUDIO MINNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO MINNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.850.323

Publication

17/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306066*

Neergelegd

15-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540850323

Benaming (voluit): STUDIO MINNE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Savooistraat 176

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Vaststelling statuten  Benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Notaris MARKEY Erwin te Ronse op 11 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : Mevrouw MINNE Liesbet, geboren te Brugge op 7 mei 1985, nationaal nummer 85.05.07-288.61, BTW-nummer nihil, ongehuwd, wonende te 9600 Ronse, Gyselingssteegje 3.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een BVBA met de naam  STUDIO MINNE .

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Savooistraat 176.

4. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN

1. Alle activiteiten en verrichtingen welke verband houden met het inrichten en uitbaten van een dansschool, dansstudio en sportcentrum en het geven van dans- en sportlessen en cursussen, het begeleiden, coachen en trainen zowel individueel als in groep van zowel professionele als amateur sport- en dansbeoefenaars.

2. Het inrichten en begeleiden van danswedstrijden en andere sportevenementen.

3. Het organiseren van lessen ter bevordering van het algemene lichamelijke welzijn (fitness).

4. Het gemeenschappelijk organiseren van de beroepsactiviteiten van een dansleraar, het is te zeggen, het stijlvol en op muziek aanleren van de methodiek, de didactiek, de ritmiek, de praktijk en de techniek van verschillende soorten dansen.

5. Het aan- en verkopen van toebehoren waaronder begrepen doch niet beperkt tot: dansschoenen, danskledij, multimedia zoals cd s, dvd s, enzovoort.

6. Het uitbaten van een horecazaak en de verhuring van divers materiaal, al dan niet gekoppeld aan hogervermelde activiteiten, het verzorgen van feesten en recepties, de verhuur en exploitatie van zalen voor optredens, feesten en tentoonstellingen, de organisatie van congressen, seminaries, shows, tentoonstellingen en beurzen.

7. Het uitbaten van een sauna- en fitnesscomplex alsook de aan- en verkoop van de diverse toebehoren.

8. Het geven van workshops van om het even welke recreatieve, culturele aard.

9. Alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren, het geven van kooklessen en culinaire workshops, enzovoort.

10. De beoefening van uitvoerende en scheppende kunsten door zelfstandig werkende artiesten, artistieke ensembles, enz. Promotie en ondersteunende activiteiten voor scheppende - en uitvoerende kunsten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11. Het bieden van overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, waaronder begrepen doch niet beperkt tot: vertoning van films, poppentheaters, klank- en lichtspelen;

12. Het ontwerpen en bouwen van podia, promotie en organisatie voor al deze activiteiten. Het aan- en verkopen, maken en financieren van gespecialiseerd beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, uitzenden van radio- en televisieprogramma's, reserveringsactiviteiten.

13. Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, publicitaire artikelen, concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing), het maken van mediarepresentaties, ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, ontwerpen en plaatsen van reclame, luchtreclame; markt- en opinieonderzoek;

14. Het aanwerven en verhuren van personeel voor al deze activiteiten.

15. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

16. Gespecialiseerde handelsbemiddeling.

17. Adviezen op het vlak van verkoopstrategieën, marketing, marktonderzoek.

18. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. het uitoefenen van mandaat van vereffenaar.

19. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

20. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

21. Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten doelstellingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR: De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffeningstelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt : MINNE Liesbet heeft ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor 18.600,00 EUR, gedeeltelijk volstort ten belope van 12.400,00 EUR, waarvoor haar 100 aandelen als volstort ten belope van 12.400,00 EUR, werden toegekend

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als niet-statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: MINNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Liesbet, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerders is onbeperkt.

9. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juli en wordt op 30 juni van het daarop volgende

kalenderjaar afgesloten.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2015.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de eerste vrijdag van de maand december om 20 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1ste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander com-munciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te wor¬den nageleefd overeenkomstig het W. Venn. doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. OVERGANGSBEPALING  VOLMACHT  OVERNAME VERBINTENISSEN:

- de vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting en dit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Luik B - Vervolg

- benoeming van een commissaris : De partijen verklaren ons dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat, bij toepassing van artikel 141 2° van het Wetboek van Vennootschappen, het voorlopig niet nodig is een commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STUDIO MINNE

Adresse
SAVOOISTRAAT 176 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande