STUDIO SDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO SDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.693.339

Publication

25/09/2014
ÿþOndernemingsnr 0454.693.339

Benaming

(voluit) : STUDIO SDM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde (Elne), Serpentsstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING  VEREFFENING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STUDIO SDM", met zetel te 9700 Oudenaarde (Elne), Serpentsstraat 2, opgemaakt door Notaris Markey Erwin op 6 september 2014, ter registratie neergelegd blijkt:

"Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennoot-'schap moeten worden vervuld, stelt GHYSELS Ingrid, nationaal nummer 63.12.21-216.76, wonende te 9700 Oudenaarde, Serpentsstraat 2, het volgende vast:

a) Op 12 augustus 2014 hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van ' Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels

vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen;

b) Op 4 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. VANDÉ MOORTEL & CO BEDRIJFSREVISOREN", kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door DE CLERCQ Bert, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"VI. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de BVBA STUDIO SDM een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 710.426,26 euro en een netto-actief van 411.598,04 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat. van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014 van de vennootschap STUDIO SDM BVBA, met. maatschappelijk zetel te 9700 Oudenaarde, Serpentsstraat 2, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijten dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 39.300,60 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet , geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerking hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders' gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een: fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden zullen ten laste vallen van de aandeelhouders.".

Op de laatste hiz ven Luik B vermelden . Recto, Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Md Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14175779*

Gent

Afdeling Ondenanede

15 SEP. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt instrumenterende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van ge-'zegde verslagen en staat van activa en passiva, om er vooraf-gaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLUIT

De voorzitter verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passive werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

De algemene vergadering besluit, rekening houdend met het feit dat aile vennoten aanwezig zijn:

-de vennootschap vervroegd te ontbinden;

-zonder aanduiding van een vereffenaar;

- gezien er geen schulden ten aanzien van derden meer zijn.

Tevens zijn de vennoten aanwezig op deze algemene vergadering.

Aldus kan de ontbinding en vereffening gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar,

aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden,

TOEBEDEUNG ONROERENDE GOEDEREN

De voorzitter verklaart dat de hierna vernielde onroerende goederen deel uitmaken van het activa van de

vennootschap en worden toebedeeld:

Één/zesde voile eigendom van:

STAD OUDENAARDE  TWEEDE AFDELING - EINE

Een woning met aanhorigheden op en met grond, Serpentsstraat 2, ten kadaster bekend volgens kadastrale

legger sectie A nummer 405/H en volgens titel sectie A nummers 405/C, 405/E, 405/G en deel van nummer

405/F, met een oppervlakte volgens kadastrale legger van negenendertig aren veertien centiaren en volgens

titel naar opmeting negenendertig aren dertien centiaren drieënnegentig vierkante decimeter en met een

kadastraal inkomen van 1.925,00 euro.

STAD OUDENAARDE - EERSTE AFDELING

II/ In een appartementsgebouw genaamd "RESIDENTIE GROENDYCK", Groenstraat 1, ten kadaster

bekend volgens kadastrale legger en titel sectie A nummer 73/F, met een oppervalkte van zeven aren:

Het appartement "E3", gelegen kant Groenstraat op de derde verdieping en omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom ; de inkomhalf met inkomdeur, een slaapkamer achteraan, een badkamer, een keuken met berging, een living met terras kant Groenstraat;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid zeventig/tweeduizendsten (70/2.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Met een kadastraal inkomen van 699,00 euro.

Ill/ In een appartementsgebouw genaamd "DROESBEKE C", Droesbekeplein 2/26, ten kadaster bekend volgens Kadastrale legger en titel sectie B nummer 899/03D, met een oppervlakte van tien aren achtendertig centiaren :

1. Het duplexappartement "A5" gelegen op de eerste en tweede verdieping, Droesbekeplein 12, met privatieve bergruimte "K16" gelegen in de kelderverdieping en omvattende volgens de basisakte:

a) in privatieve en exclusieve eigendom:

- op de eerste verdieping : inkomhall met vestiaire, toilet, leefruimte, keuken, 2 bergingen, trap leidende naar

de tweede verdieping, liftsas, het gebruiksrecht van het terras, de bovenbedekking van dit terras;

- op de tweede verdieping : nachthall, 3 slaapkamers, badkamer, douche, toilet, liftsas;

- in de kelderverdieping : de privatieve bergruimte nummer K16, omvattende de toegangsdeur en de

eigenlijke binnenruimte.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

zeventien/vierhonderd tweeëntachtigsten (17/482sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de

grond.

2. De privatieve parkingstaanplaats nummer "P37", omvattende volgens de basisakte

a) in privatieve en exclusieve eigendom de parkingstaanplaats zelf.

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één/vierhonderd tweeëntachtigsten (1/482sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grand. Met een gezamenlijk kadastraal inkomen van 1.500,00 euro.

IV/ In het complex genaamd 'RESIDENTIE RIETHOF", Riethof 2, ten kadaster bekend volgens kadastrale legger en titel sectie A nummer 188/S, met een oppervlakte van zeventien aren éénenzestig centiaren, deel uitmakend van een groter complex genaamd "DE NIEUWE EINDRIES", waarin gezegde "RESIDENTIE RIETHOF" 250/1.000sten van de algemene delen vertegenwoordigt:

De studio genummerd "A03", gelegen op het gelijkvloers van de fase A en omvattende volgens de statuten; a) in privatieve en exclusieve eigendom : de inkom met douchecel en toilet, de slaaphoek, de living met terras, de keuken, het privatief genotsrecht over de aanpalende tuin;

Voor-41ehouden aan he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) in mede-eigendom en. gedwongen onverdeeldheid

- twaalf/driehonderd negenenzeventigsten (12/379sten) in de bijzondere gemeenschappelijke delen in de fase A;

- twaalf/duizendsten (12/1.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen in de "RESIDENTIE RIETHOF", waaronder de grond;

= - twaalf/duizendsten (12/1.000sten) in tweehonderd vijftig/duizendsten (250/1.000sten) van het volledig complex "DE NIEUWE EINDRIES".

Met een kadastraal inkomen van 572,00 euro.

V/ In het complex genaamd "RESIDENTIE DE NIEUWE EINDRIES  BLOK VI", Riethof +2/6, ten kadaster bekend volgens kadastrale legger sectie A nummer 188/H/2 en volgens titel sectie A nummers 188/X en 188/Y, met een oppervlakte van vier aren tweeëndertig centiaren, deel uitmakend van een groter complex genaamd "DE NIEUWE EINDRIES", waarin gezegde "BLOK VI" 30/1.000sten van de algemene delen vertegenwoordigt:

De garage genummerd "33", deel uitmakend van BLOK VI-A en omvattende volgens de statuten

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke garage met kantelpoort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- één/achtentwintigste (1/28ste) in de algemene gemeenschappelijke delen in de "RESIDENTIE DE

°

NIEUWE E1NDR1ES  BLOK VI", waaronder de grond;

- één/achtentwintigste (1/28ste) in dertig/duizendsten (30/1.000sten) van het volledig complex "DE NIEUWE ElNDRIES".

Met een kadastraal inkomen van 61100 euro.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren in verhouding tot hun aandelenbezit, hetzij door Ghysels Ingrid voor driehonderd negentig/zevenhonderd vijftigsten (390/750sten) en door de huwgemeenschap Tom Bamelis-Ghysels Ingrid voor driehonderd zestig/zevenhonderd vijftigsten (360/750sten),

DERDE BESLUIT

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een extern accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Overeenkomstig artikel 196, §1 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaar zullen worden bewaard op volgend adres: 9700 Oudenaarde, Serpentsstraat

° VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat de hiernagenoemde zaakvoerders van rechtswege ontsiagnemend zijn: BAIVIELIS Tom en GHYSELS Ingrid.

De algemene vergadering geeft vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan voormelde ontslagen zaakvoerders voor hun beheer.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd uittreksel, expeditie, verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Markey Erwin (getekend)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instromenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.08.2014, NGL 13.08.2014 14422-0189-011
02/08/2013 : OU040225
20/07/2012 : OU040225
19/07/2011 : OU040225
31/08/2010 : OU040225
18/06/2009 : OU040225
15/04/2009 : OU040225
20/06/2008 : OU040225
27/08/2007 : OU040225
30/07/2007 : OU040225
27/07/2006 : OU040225
22/07/2005 : OU040225
16/09/2004 : OU040225
27/08/2003 : OU040225
20/08/2003 : OU040225
16/09/2002 : OU040225
06/06/2001 : OU040225
01/07/1999 : OU040225
01/11/1997 : OU40225
19/04/1995 : OUA3510

Coordonnées
STUDIO SDM

Adresse
SERPENTSSTRAAT 2 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande