STYLE & CONCEPT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STYLE & CONCEPT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.858.538

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.10.2013, NGL 20.12.2013 13696-0146-027
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 14.10.2014, NGL 28.11.2014 14680-0413-027
07/01/2015
ÿþMod Word 77,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i *150032 e iu

-annexes ctü Mónï-feur-tiélgë

C

Ondernemingsnr : 0443.858.538

Benaming

(voluit) : STYLE & CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 204, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voostel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 677 van het wetboek van vennootschappen in toepassing van artikel 743 van het wetboek van vennootschappen.

Voorstel tot met een splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

De partieel te splitsen vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA, Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem, RPR Gent 0443.858,538.

De verkrijgende vennootschap IMMO-RENTAL BVBA, Vennootschap in oprichting.

I. VOORGENOMEN VERRICHTING VAN PARTIËLE SPLITSING

De zaakvoerders van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STYLE & CONCEPT stellen voor om over te gaan tot de partiële splitsing van STYLE & CONCEPT CVBA, door afsplitsing van de activiteit betreffende verhuring en syndicus. Deze activiteiten zullen in voile eigendom worden overgedragen naar een nieuw op te richten vennootschap: IMMO-RENTAL BVBA, Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem.

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd ln onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

Il. VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan ten aanzien van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap voor de vergoeding van de schade die deze zouden lijden ten gevolge van een bij de voorbereiding of totstandkoming van de partiële splitsing begane fout.

III. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 743 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

A. Algemene inlichtingen betreffende de bij de partiële splising betrokken vennootschappen

1. De partieel te splitsen vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Benaming: STYLE & CONCEPT

Zetel: Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem

Akte oprichting: Deze vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte onder de benaming

BEROEPSINVEST en onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op

2 april 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei 1991 onder het nummer 910501-

292.

Ondernemingsnummer: RPR GENT 0443.858.538.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Op te treden als tussenpersoon bij geldplaatsingen, effecten  beleggingen, leningen, kredieten, financieringen en zichtrekeningen alsook de vertegenwoordiging en beheer van aile hypotheken; zij mag daarenboven optreden als tussenpersoon in aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, al het voorafgaande in de meest uitgebreide zin.

Zij kan eveneens optreden als verzekeringsagent,

Het laten oprichten van gebouwen, zowel voor private als bedrijgsdoeleinden alsmede het coördineren van bouwwerken, Het aankopen en verkopen, huren en verhuren van gebouwen en gronden.

Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooingswerken voor onderaannemers,

Het uitvoeren van openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken, bestaande uit aile ruwbouwwerken, het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, slopingswerken, grond- en nivelleringswerken, voegwerken en gevelreiniging, vloeren en tegelzetting (in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het uitvoeren van schilder-, pleister- en behangwerken, elektriciteitswerken en sanitaire werken, het plaatsen van centrale verwarming, het optreden als coördinator in de bouw in het algemeen (in de zin van opvolging van bouwwerken). Evenals het laten uitvoeren van bovenstaande werken door derden.

Het plaatsen van parket, scheidingswanden en plafonds in hout, metaal en kunststof.

Zij kan alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook.

Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkelingen of dit begunstigen."

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 163.500,00 EURO vertegenwoordigd door 6.589 aandelen zonder nominale waarde.

Boekjaar: Gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Bestuur:

BVBA KENGAR (BE 0873.753,036), Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Garret Van Den Berghe, wonende Mortelputstraat 43 te 9830 Sint-Martens-Latem.

BVBA FLAT COMPANY (BE 0475.667.709), Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kenneth Van Den Berghe, wonende Leenstraat 38 te 9890 Vurste.

2. De nieuw op te richten vennootschap IMMO-RENTAL BVBA

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Benaming: IMMO-RENTAL

Zetel: Kortrijksesteenweg 204 te 9830 Sint-Martens-Latem

Akte oprichting: De vennootschap zal worden opgericht bij akte verleden voor Notaris Van der Auwermeulen

te Zottegem.

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening:

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, vaar rekening van derden, of in deelneming van derden

a. Alle immobiliaire operaties en onroerende zakelijke rechten of ermee verband houdende verrichtingen, voornamelijk de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, rentmeesterschap (privaatbeheer), het huren, het verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de binnenhuisinrichting en decoratie, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotisering, grondverkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van projectontwikkelaar en makelaar in onroerende goederen;

b. Schatten en expertiseren van onroerende goederen; opmaken van plannen en bestekken voor verbouwingen en nieuwbouwwoningen, het opmaken van plaatsbeschrijvingen en EPC;

c. De projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken en projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen en garages;

d. Alle afbraakwerken;

e. Het verstrekken van operationeel, intellectueel en commercieel advies betreffende de organisatie en uitbating van vastgoedondernemingen of dienstverlenende ondernemingen op gebied van vastgoed;

f. Het verrichten van administratieve dienstverlening in de ruimste zin;

g. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord, alsook het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen;

h Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

i. Reiniging van gebouwen;

j. Uitvoeren van metsel- en voegwerken, chapewerken, stukadoorswerk;

k. Restaureren van bouwwerken;

I. Verzekeringsbemiddelaar;

m. Kredietbemiddelaar;

n. Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van één kredietinstelling, bank, spaarbank, kapitalisatieonderneming, krediet- en financieringsondememing, gemeenschappelijke beleggingsfonds, onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, hetgeen ondermeer inhoudt

- het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; - het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, koepons en plaatsingen in het algemeen;

o. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriiële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

p. De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in alle materialen voor dakwerken, dakbedekking, isolatie, goten en afvoerbuizen;

q. Het geven van opleidingen, trainingen en vorming;

r. Het organiseren van evenementen;

s. Het ontwerp, verkoop, huur en verhuur van alle mogelijke promotiemateriaal; t Het schrijven en uitgeven van lesmateriaal, boeken, programma's;

u. Het verstrekken van informatie;

v. Het afnemen van testen;

w. Het organiseren (in binnen- en buitenland) en het geven van begeleiding en lessen in allerlei vormen aan particulieren, bedrijven, verenigingen;

x. De samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het doen bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan dip het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

y. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

z. Het verlenen van management, supervisie, controle en adviezen op gebied van marketing, productie, financiën, administratief en commercieel beheer,

aa, Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en intellectuele rechten;

bb, De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

dd. Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verwant of verknocht zijn of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, hetzij alleen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, of in samenwerking met derden, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

S

t ' "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal: de vennootschap zal bij oprichting een kapitaal hebben van 18,592,70 EURO, verdeeld in 749 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

B, Ruilverhouding van de aandelen

De ruilverhouding van de nieuw gecreërde aandelen naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing wordt vastgesteld als volgt:

-Gezien de aandeelhouders van beide betrokken vennootschappen dezelfde zijn, is de waardering van de ruilverhouding gebaseerd op de conventionele waardering van het eigen vermogen;

-Gezien de specificiteit van de partiële splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning van de aandeelhouders van STYLE & CONCEPT CVBA van 749 aandelen in IMMO-RENTAL BVBA.

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA bedraagt 163.500,00 EURO, is volledig volgestort en is verdeeld in 6.589 aandelen, zonder nominale waarde.

De 749 nieuw uit te geven aandleen van IMMO-RENTAL BVBA zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van STYLE & CONCEPT CVBA in dezelfde verhouding tot hun huidig aandeelhouderschap in STYLE & CONCEPT CVBA en aan boekwaarde.

De huidige aandeelhouders van STYLE & CONCEPT CVBA zijn de volgende:

-De heer Garret Van Den Berghes 1.279 aandelen (19%)

-De heer Kenneth Van Den Berghe: 1.279 aandelen (19%)

-FLAT COMPANY BVBA: 2.015 aandelen (31%)

-KENGAR BVBA 2.015 aandelen (31%)

-De heer kenneth Van Den Berghe en de heer Garret Van Den Berghe, in onverdeeldheid:

1 aandeel

De 749 aandelen van IMMO-RENTAL BVBA worden als volgt toegekend:

-De heer Garret Van Den Berghe 145 aandelen

-De heer Kenneth Van Den Berghe: 145 aandelen

-FLAT COMPANY BVBA: 229 aandelen

-KENGAR BVBA: 229 aandelen

-De heer kenneth Van Den Berghe en de heer Garret Van Den Berghe, in onverdeeldheid:

1 aandeel

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde aard en zullen volledig volgestort zijn.

C. Wijze van uitreiking van de aandelen van de nieuwe vennootschap

Gelet op het feit dat zowel in de vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA als In de vennootschap IMMO-RENTAL BVBA de aandelen allemaal op naam luiden, zal ter gelegenheid van de partiele splitsing de toekenning van de door de verkrijgende vennootschap nieuw uit te geven aandelen geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam van de (respectievelijke) venno(o)t(en) van de partieel te splitsen vennootschap en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het partiële splitsingsbesluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Daartoe zal één van de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en één van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de partiële splitsing zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde het (de) bestaande register(s) van aandelen van iedere verkrijgende vennootschap aan te passen aan de nieuwe aandeelhoudersstructuur.

D. Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap IMMO-RENTAL BVBA zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de vennootschap. De explotatieverrichtingen van de vennootschap zullen retroactief worden vastgesteld vanaf 1 juli 2014.

E. De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap

De splitsing wordt verricht op basis van de jaarrrekening van STYLE & CONCEPT CVBA, afgesloten per 30 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen zullen boekhoudkundig retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

F. Bijzondere rechten

Alle aandelen STYLE & CONCEPT CVBA en IMMO-RENTAL BVBA zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde. Er werden door deze vennootschappen geen effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend. STYLE & CONCEPT CVBA en IMMO-RENTAL BVBA hebben bovendien geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

G. Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedrijfsrevisor

Er zal een verslag worden opgesteld door een bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap overeenkomstig de bepaling van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de partieel te splitsen vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA, als van de nieuw op te richten vennootschap IMMO-RENTAL BVBA.

1. Beschrijving en verdeling van de aan de nieuwe vennootschap over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De staat van activa en passiva per 30 juni 2014, identiek aan de jaarrekening per 30 juni 2014, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot partiële splitsing, omvat de verdeling van de aan de nieuwe vennootschap over te dragen activiteit. Alle eventuele rechtszaken met betrekking tot de over te dragen activiteit uit het verleden zullen mee overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap IMMO-RENTAL BVBA.

Beschrijving afgesplitste activa:

Activiteiten met betrekking tot de verhuur en syndicus.

Boekwaarde afgesplitst actief:

Handelsvorderingen: 98.386,47 EUR

Overige vorderingen: 6.177,30 EUR

Liquide middelen:8.010,55 EUR

TOTAAL:112.574,32 EUR

Boekwaarde afgesplitst passief:

Kapitaal:18.592,70 EUR

Wettelijke reserve: 1.691,62 EUR

Beschikbare reserves: 76.378,75 EUR

Handelsschulden: 15.911,25 EUR

TOTAAL:112.574,32 EUR

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan STYLE & CONCEPT CVBA toekomen, geacht worden eigendom te blijven van STYLE & CONCEPT CVBA.

J. Verdeling van de aandelen van de nieuwe vennootschap onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap

Naar aanleiding van de splitsing van de vennootschap ontvangen de huidige aandeelhouders de volgende aandelenpaketten, met name volgens het aandelenbezit in de te splitsen vennootschap:

De heer Garret Van Den Berghe: 145 aandelen van IMMO-RENTAL BVBA

De heer Kenneth Van Den Berghe: 145 aandelen van IMMO-RENTAL BVBA

FLAT COMPANY BVBA: 229 aandelen van IMMO-RENTAL BVBA

E

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

KENGAR BVBA: 229 aandelen van IMMO-RENTAL BVBA 1

De heer Kenneth Van Den Berghe en de heer Garret Van Den Berghe, in onverdeeldheid:

aandeel van IMMO-RENTAL BVBA

IV. KOSTEN VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen ten laste gelegd worden van de nieuwe vennootschap IMMO-RENTAL BVBA,

V. STATUTENWIJZIGING

Samen met het besluit tot partiële splitsing, zullen de statuten van STYLE & CONCEPT CVBA worden gewijzigd ingevolge de vermindering van het maatschappelijk kapitaal in het kader van de partiële splitsing.

Het maatschappelijk kapitaal van STYLE & CONCEPT CVBA zal ingevolge de partiële splitsing worden verminderd tot 144.907,30 EURO.

Het maatschappelijk kaptaal van IMMO-RENTAL BVBA za[ ingevolge de partiële splitsing 18.592,70 EURO bedragen.

VI. FISCALE UITWERKING

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zijn van mening dat de wettelijke voorwaarden om de geplande partiële splitsing op het niveau van de directe belastingen belasting neutraal te laten plaatsvinden, vervuld zijn, zodat de partiële splitsing valt onder toepassing van artikel 211 Van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

VII. AANVULLENDE VERMELDINGEN

-Onderhavig splitsingsvoorstel moet uiterlijk 31 december 2014 ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, waaronder de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootscha ressorteren, worden neergelegd.

-Aan Fiduciaire IDEE FISC BVBA wordt hierbij door de vennootschap STYLE & CONCEPT CVBA volmacht gegeven om het splitsingsvoorstel neer te [eggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent,

-Onderhavig splitsingsvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

-Onderhavig splitsingsvoorstel is opgesteld in vijf originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap, één voor het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, één voor iedere bij de partiële splitsing betrokken vennootschap ter neerlegging ter griffie en één voor de instrumenterende Notaris.

Opgesteld op 11 december 2014

Bijlage: Tussentijdse situatie (met cijfers identiek aan de neergelegde jaarrekening) per 30 juni 2014

KENGAR BVBA FLAT COMPANY BVBA

Met als vaste vertegenwoordiger met als vaste vertegenwoordiger

De heer Garret Van Den Berghe de heer Kenneth Van Den Berghe

Zaakvoerder Zaakvoerder

STYLE & CONCEPT CVBA STYLE & CONCEPT CVBA

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.10.2012, NGL 11.06.2013 13166-0017-026
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.10.2012, NGL 07.01.2013 13006-0419-025
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 11.10.2011, NGL 22.12.2011 11649-0244-016
16/12/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i ' na neerlegging ter griffie van de akte

- '.aric: , . " ' ._ , naedal.gr,eld . .;.,

recht5per5C'or Y;:;l ~ '" '" .r ;: _ ..: vr+tc"e,":bLird ,.

r.arldi@i<e11113u

111111J119111ellej111,1111

Ondernemingsnr : 0443.858.538

Benaming

(votutt) : STYLE & CONCEPT

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

FiE" :C'iz i :; t\lí !" .t1(

KO[)l'1I ..I_I. GENT

De Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag vanaf 25 oktober 2011 van de huidige bestuurders :

VDB SYNDIC BVBA, Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, met als vaste

vertegenwoordiger, de Heer Kenneth VAN DEN BERGHE;

KENGAR BVBA, BE 0873.753.036, Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, met als vaste

vertegenwoordiger, de Heer Garret VAN DEN BERGHE;

FLAT COMPANY BVBA, OND. NR. 0475.667.709, Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM,

met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Kenneth VAN DEN BERGHE;

De Heer Kenneth VAN DEN BERGHE, Leenstraat 38, 9890 VURSTE;

JAN KREDIET BVBA, BE 0466.761.426, Kortrijksesteenweg 202, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, met als

vaste vertegenwoordiger Kenneth VAN DEN BERGHE.

En geeft hen eenparige kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De Buitengewone Algemene Vergadering benoemt unaniem tot nieuwe bestuurders, en dit vanaf 25 oktober 2011 :

KENGAR BVBA, BE 0873.753.036, Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Garret VAN DEN BERGHE;

FLAT COMPANY BVBA, OND.NR. 0475.667.709, Kortrijksesteenweg 204, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Kenneth VAN DEN BERGHE.

De aanstelling van de bestuurders is onbeperkt in tijd.

Op 25 oktober 2011 werd de Raad van Bestuur gehouden van de CVBA STYLE & CONCEPT op de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur benoemt unaniem BVBA KENGAR, met als vaste vertegenwoordiger Garret VAN DEN BERGHE en BVBA FLAT COMPANY, met als vaste vertegenwoordiger Kenneth VAN DEN BERGHE tot gedelegeerde bestuurders voor een periode van onbepaalde duur.

BVBA KENGER

Gedelegeerd bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger,

de Heer Garret VAN DEN BERGHE

22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 12.10.2010, NGL 15.02.2011 11036-0403-016
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 13.10.2009, NGL 15.02.2010 10046-0268-016
10/03/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.01.2009, NGL 04.03.2009 09068-0046-017
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.01.2009, NGL 30.01.2009 09032-0189-017
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.11.2007, NGL 10.12.2007 07825-0340-017
16/10/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.09.2006, NGL 17.10.2006 06842-0869-015
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.09.2006, NGL 29.09.2006 06825-2035-015
14/02/2006 : GE161926
06/01/2006 : GE161926
29/12/2005 : GE161926
01/07/2005 : GE161926
13/04/2005 : GE161926
12/04/2005 : GE161926
17/02/2005 : GE161926
28/01/2005 : GE161926
28/01/2005 : GE161926
29/07/2015
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~,~~, a"

NEERGELEGD

31 Jtfl 21115

RECHTMINtgyAN

KOpPHANDECTE GENT

Immun

Ondernemingsnr : 0443.858.538

Benaming (voluit) : STYLE & CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : col peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 204

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :CVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, geakteerd door Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te: Zorrrergem op één juli tweeduizend vijftien, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene! vergadering der vennoten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STYLE &: COr10EPT" de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Verslag door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen: de vergadering verklaart af te zien van deze verslaggeving overeenkomstig artikel 745 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen; Verslag opgesteld door de revisor met betrekking tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen: de vergadering verklaart af ta zien van deze verslaggeving overeenkomstig artiKel 745 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen;

Verslag opgesteld door Mevrouw Wendy Saman voor BVBA AELVOET, SAMAN & PARTNERS te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143 in datum van eenendertig maart tweeduizend vijftien, dit overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van Immo-Rental BVBA, De conclusies van gezegd verslag luiden als volgt

V. CONCLUSIES

Op basis van onze werkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrjfsrevisoren, besluiten wij met betrekking tot de inbreng door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STYLE & CONCEPT' in de nieuw op te richten vennootschap "IMMO-RENTAL" BVBA, dat:

" Deze inbreng plaatsvindt in het kader van een partiële splitsing waarbij de activiteit betreffende verhuring en syndicus van "STYLE & CONCEPT" CVBA worden overgenomen door de nieuw op te richten vennootschap "IMMO-RENTAL" BVBA, overeenkomstig de bepalingen van artikelen 677 Juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen;

'De beschrijving van de ingebrachte activiteiten beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

'De gebruikte waarderingsmethoden voor de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn en rekening houden met de specifieke elementen eigen aan de doorgevoerde transactie;

'De waarden waartoe deze methoden leiden, ten minste overeenstemmen met het aantal en de

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

Wij er eveneens willen aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, dit is m.a. w. geen fairness opinion".

Brussel, 31 februari 2015

BVBA AELVOET, SAMAN & PARTNERS (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)

Verslag van de oprichters in datum van 18 juni 2015 overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van

Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van immo-Rental BVBA,

Beiden verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 742 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING: Verrichting met splitsing gelijkgesteld

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.,behou*en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit "de activiteiten met betrekking tot verhuring en syndicus" van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B) Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de bedrijfstak bestaande uit "de activiteiten met betrekking tot verhuring en syndicus" uitvoerig worden beschreven.

C) Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap -- ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap. Bijgevolg ziet de aandelenverdeling in de BVBA Immo-Rental eruit a15 volgt

De Heer VAN DEN BERGHE Garret, voornoemd, honderd vijfenveertig (145) aandelen;

De Heer VAN DEN BERGHE Kenneth; voornoemd, honderd vijfenveertig (145) aandelen;

De Heer VAN DEN BERGHE Garret en de Heer VAN DEN BERGHE Kenneth, beiden voornoemd, één (1) in onverdeeldheid;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KENDAR", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Mortelputstraat 43, voornoemd, tweehonderd negenentwintig (229) aandelen;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLAT COMPANY", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 204, voornoemd, tweehonderd negenentwintig (229)

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één juli tweeduizend veertien voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één juli tweeduizend veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

DERDE BESLISSING: oprichting van IMMO-RENTAL. BVBA

Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo-Rontal, met maatschappelijk zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 204, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

VIERDE BESLISSING: Benoeming van de eerste zaakvoerder(s) van de opgerichte vennootschap - overgangsbepalingen

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO-RENTAL":

- KENGAR BVBA met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Mortelpuststraat 43, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Van den Berghe Garret, eveneens voornoemd;

- FLAT COMPANY BVBA met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 204, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Van den Berghe Kenneth, eveneens voornoemd

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar zal lopen van één juli 2014 tot en met 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal plaats vinden op de laatste zaterdag in juni 2016.

VIJFDE BESLISSING: Statutenwijziging Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap  Kapitaalverhoging in de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten van, het kapitaal van de vennootschap verminderd is tot honderd vierenveertigduizend negenhonderd en zeven euro dertig cent (¬ 144.907,30).

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel 5 aan te passen om voortaan te luiden als volgt:

Het minimum vast kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vierenveertigduizend negenhonderd en zeven euro dertig cent (¬ 144.907,30), vertegenwoordigd door zesduizend vijfhonderd negenentachtig (6 589) volstorte aandelen die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van ieder één zesduizend vijfhonderd negenentachtigste (1/6589e0), elk van dezelfde aard met dezelfde rechten en voordelen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

ZEVENDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.

mod 11.1

De vergadering verleend bijzondere volmacht FIDUCIAIRE IDEE FISK BVBA met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Lavendelstraat 1 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, me inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

Voor eensluidende tekst van het proces-verbaal

Verslag bestuurders

Verslag bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2004 : GE161926
05/01/2004 : GE161926
07/02/2003 : GE161926
03/01/2003 : GE161926
24/10/2001 : GE161926
26/09/2001 : GE161926
12/12/2000 : GE161926
10/02/2000 : GE161926
10/08/1999 : GE161926
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.10.2015, NGL 08.12.2015 15685-0532-028
01/01/1997 : GE161926
01/01/1995 : GE161926
27/07/1994 : GE161926
01/01/1993 : GE161926

Coordonnées
STYLE & CONCEPT

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 204 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande