SUCAET-DE VISSCHER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUCAET-DE VISSCHER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.912.913

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 31.03.2014 14079-0205-011
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 29.03.2013 13080-0208-011
12/09/2011
ÿþ MM 2. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nt .7.-.t1GEij.-E- C;D

31 AUG. 2011

KOOPHÁNeeTÉ GENT

i

i

u

u

IV

IIA

*11137656*

Ondernemingsnr:O$3$ " Cà32-

Benaming

(voluit) : SUCAET-DE VISSCHER

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9042 Gent (Mendonk), Mendonkdorp 61

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte opgemaakt op 23 augustus 2011 door Meester Luc Roegiers, Notaris met standplaats te: Wachtebeke, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid 'NOTARIS LUC ROEGIERS" met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38,' ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, dragende de melding; "Geregistreerd te Zelzate op 24 augustus 2011, zes bladen geen verzendingen Boek 286 Blad 74 Vak 8,, Ontvangen ¬ 25,00, (get.) Tine Gaillez e.a. inspecteur a.i.", blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "SUCAET-; DE VISSCHER", waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1.Oprichters: 1.De heer DE VISSCHER, Jeroen, geboren te Zelzate op 7 september 1971, nationaal, nummer 71.09.07 013-70, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben, afgelegd, wonende te 9042 Gent (Mendonk), Mendonkdorp 61.

Volgestort ten belope van drieduizend tweehonderd euro (3.200,00 ¬ );

2.Mevrouw SUCAET Marleen, geboren te Gent op 4 februari 1971, nationaal nummer 71.02.04 172-49, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, en wonende te' 9042 Gent (Mendonk), Mendonkdorp 61.

Volgestort ten belope van vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 ¬ ).

2.Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht als een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam : "SUCAET-DE VISSCHER". 3.Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9042 Gent (Mendonk), Mendonkdorp 61.

4.Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen van de neerlegging ter griffie van: het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van het uittreksel van de. oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft conform; artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens door de Rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Overige menselijke gezondheidszorgen meer bepaald de activiteit van verpleging.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit: als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar- gereserveerde winsten van welke aard ook.

Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en belegging kan uitvoeren zoals onder: meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Zij mag deelnemen ln alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, zij kan ook deelnemen in' kostenassociaties en middelenvennootschappen met een gelijkaardig doel.

6.Kapitaat : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke` aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen en wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volgestort ten belope van 7.650,00 E.

7.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke of rechtspersonen,. al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij s ......._

g van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8.De jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand maart om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de

jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de

commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen, in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

9.Het boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

10. De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

" Voorbehouden aan het --f Belgisch Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere i verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

11. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 751-2054864-56 bij Axa Bank te Berchem.

12. Overgangsbepalingen: De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zef eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter " gelegen-heid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshan-delingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 11 juli 2011,

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie , van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van " Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd :

Mevrouw SUCAET Maileen, geboren te Gent op 4 februari 1971, nationaal nummer 71.02.04 172-49, en wonende te 9042 Gent (Mendonk), Mendonkdorp 61, met ingang van heden, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

b) Zij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Luc Roegiers, Notaris

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte dd 23 augustus 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SUCAET-DE VISSCHER

Adresse
MENDONKDORP 61 9042 MENDONK

Code postal : 9042
Localité : Mendonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande