SULFERIC ACID REGENARTION COMPANY, AFGEKORT SARCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SULFERIC ACID REGENARTION COMPANY, AFGEKORT SARCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.170.643

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0141-014
13/11/2012
ÿþIL-11-PS

_. . ' _

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 OKT, 2012

RECHTBANufe

KOOPHANDEL 'GENT

9 111111110! 10116111 i

ti

Ondernemingsnr : 0808.170.643

Benaming (voluit) : MONSTER MEDIA

(verkort)

Rechtsvorm : Lesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterlelielaan 1

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Wijziging maatschappelijke benaming - Doelwijziging » Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op zestien oktober; tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is; bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL" De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het tiende besluit hierna.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "SULFERIC ACID REGENERATION COMPANY", verkort "SARCO", met ingang op heden.

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering verwijst naar de beslissing van de zaakvoerder de dato 31 augustus 2012, nog niet: bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen, niet; ingang op 31 augustus 2012, naar 9032 Gent (Wondelgem), Waterlelielaan 1.

WIJZIGING VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER INZAKE DE VERPLAATSING VAN DE; MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de bevoegdheid van de zaakvoerder inzake de verplaatsing van de maatschappelijke tel wijzigen. De zaakvoerder kan de zetel voortaan verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of; tweetalig landsgedeelte van België.

WIJZIGING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist dat de zaakvoerder bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden kan; opdragen aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is.

De vergadering beslist vervolgens de bevoegdheden van de zaakvoerder te wijzigen en te herformuleren door; vervanging van de huidige tekst van artikel elf van de statuten door de tekst zoals vermeld in het tiende besluit; hierna.

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering beslist dat, indien er meerdere zaakvoerders zijn, de vennootschap in al haar handelingen, met! inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door elk afzonderlijk; optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders, tegenover derden moet leveren.

WIJZIGING VAN DE ONTBINDINGS- EN VEREFFENINGSPROCEDURE" De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap tel actualiseren. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de; vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen;

rekening of voor rekening van derden, bij commissie of op gelijk welke andere manier:

- alle mogelijke verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de fabricatie, de;

omvorming, de aankoop en verkoop, van alle chemische producten, het regenereren of vernieuwen van;

gebruikte grondstoffer, uit de chemische of metaalindustrie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het uitvoeren van alle soorten onderhoudswerken voor derden en meer bepaald alle werkzaamheden voorzien in de categorieën vermeld in de bijlage bij het Koninklijk Besluit van zesentwintig december negentienhonderd achtennegentig met betrekking tot de geregistreerde aannemers;

- alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten of laten ombouwen, of zoals het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op dit patrimonium, met inbegrip van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik;

- het waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen;

- het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders, als loutere derden behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op alle financiële instrumenten;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest zin te worden geinterpreteerd.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap zal op elke wijze belangen mogen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of met het hare samenhangend doel hebben of een doel dat van die aard is dat het de ontwikkeling van haar onderneming bevordert, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken?

- de eerste alinea van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

naam "SULFERIG ACID REGENERATION COMPANY", verkort "SARCO".

- de eerste alinea van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Waterlelielaan 1?

- de tweede alinea van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

- de tekst van artikel 10 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en

bepaalde aangelegenheden opdragen."

- de tekst van artikel 11 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 11: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat."

- de tekst van artikel 24 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst,

"Artikel 24: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelprocedure

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften,

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het besluit-tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen."

- de tekst van artikel 25 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst

"Artikel 25: Vereffening - verdeling

Vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op, Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verdeling

Behoudens in de voormelde verkorte procedure van ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, (eggen, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal." VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "Verbaere, De Clercq & Partners", met zetel te 9000 Gent, Congreslaan 21, ondernemingsnummer 0.455.903.463, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een onderhandse volmacht;

- de gecoördineerde statuten;

- het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van tierden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~1. Vor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

29/10/2012
ÿþ{ '"

t~,t 1~:7" ~'

181111111111111111

*12177833*

>bd MM 1t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -10w 2012

HASSELT

en ffle

iu

Ondernemingsnr : 0808.170.643

Benaming

(voluit) : MONSTER MEDIA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Hefveldplein 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen - Maatschappelijke zetel

Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 augustus 2012 werd als volgt beslist: I.Ontslag en benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

- Om ontslag te verlenen als zaakvoerder aan de heer Karel Byloos, met woonplaats te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 7C bus 5.2. Het ontslag treedt onmiddellijk in wérking.

- Met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur tot zaakvoerder te benoemen, de heer Guy De Clercq, met woonplaats te 9032 Wondelgem, Woestijnegoedlaan 16. Hij zal het mandaat onbezoldigd uitoefenen. 2.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering bekrachtigt de beslissing van de nieuwe zaakvoerder om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van 3500 Hasselt, Hefveldplein 2 naar 9032 Wondelgem, Waterlelielaan 1.

voor eensluidend uittreksel,

Guy De Clercq,

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 augustus 2012.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12542-0072-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11517-0037-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10490-0452-012
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0165-013

Coordonnées
SULFERIC ACID REGENARTION COMPANY, AFGEKORT …

Adresse
WATERLELIELAAN 1 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande