SUS ETCETERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUS ETCETERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.204.967

Publication

26/03/2014
ÿþe Mod Word 11.1

II, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i iu

*190675

Oudenaarde

13 MAART 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.204.967

Benaming

(voluit) : SUS ETCETERA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishoutem, Akkerstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 28 februari 2014, geregistreerd te Kruishoutem op 3 maart 2014, Boek 477 blad 57 vak 6, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de algemene vergadering van vennoten van de BVBA SUS ETCETERA:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, mevrouw Sabine Van Laere voornoemd met ingang vanaf 1 januari 2014, en van het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer Adelin Van Laere voornoemd, eveneens met ingang vanaf 1 januari 2014. Kwijting over hun mandaat zal worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar 2013.

Vervolgens beslist de vennootschap om de heer Van Laere Filip te benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. De vergadering neemt er kennis van dat de heer Van Laere Filip ingevolge het ontslag van de voornoemde zaakvoerders feitelijk sedert 1 januari 2014 als nieuwe zaakvoerder is opgetreden voor de vennootschap. De algemene vergadering bekrachtigt hierbij alle. handelingen die de heer Van Laere Filip inmiddels voor rekening van de vennootschap heeft gesteld sedert 1 januari 2014.

De vennootschap beslist vervolgens, ingevolge het ontslag van de statutair benoemde zaakvoerder, om artikel 16 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen, en met name de drie eerste alinea's van artikel 16 te schrappen, beginnende met: "Wordt tot statutair ezaakvoerder benoemd (...) tot en met "(...) aan de, zaakvoerder worden toegekend?

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen omtrent de waardebepaling ingeval van overdracht van, aandelen, de bepalingen in verband met de controle van de vennootschap en de bepalingen aangaande de vereffening van de vennootschap,op een aantal punten te wijzigen.

De vergadering beslist met name artikelen 10, 19 en 28 van de statuten aan te passen op de wijze hierna vermeld:

©In artikel 10 wordt de tweede alinea van de statuten vervangen door volgende tekst: 'Behoudens een ' andersluidende schriftelijke overeenkomst tussen de partijen, wordt de prijs van de over te dragen aandelen vastgesteld op het eigen vermogen van de vennootschap zoals goedgekeurd op de laatste algemene vergadering van de vennoten gedeeld door het aantal aandelen. Indien de partijen geen overeenstemming bereiken over de overnameprijs van de aandelen, kan op verzoek van de meest gerede partij een deskundige worden aangesteld?

Q'ln artikel 19 vijfde alinea worden volgende woorden toegevoegd na het woord "accountant", de woorden "die lid is van het 1BR, het IAB of het BIBF",

Q'In artikel 28 worden volgende aanpassingen aangebracht, rekening houdend met de vigerende wetgeving aangaande de vereffening van vennootschappen:

-Toevoeging na de eerste zin van volgende zin: "De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter; van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd ,"

-Schrapping van de laatste alinea en vervanging door volgende tekst: "Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

4

' herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van

bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Een ontbinding en vereffening in één akte is enkel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 Wetboek van

Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf,"

DERDE BESLUIT

a.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

b.Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der

statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

¢*eoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal dd. 28 februari 2014

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.10.2013 13616-0433-011
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.08.2012 12411-0530-011
30/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

i 9 JULI 2012

Griffie

iiu~vi idiiuiu 4

*12139150+

r

ber

aa

Be Sta

Ondernemingsnr : 0875.204.967

Benaming

(voluit) : SUS ETCETERA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishouten, Akkerstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 27 juni 2012, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Kruishoutem, op drie juli 2012. Boek 475 blad 17 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro(25,00 EUR), De e.a. inspecteur afi (getekend) S. DE SMET, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de algemene vergadering van vennoten van de BVBA SUS ETCETERA:

EERSTE BESLUIT.

a.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel de datp 15 juni 2012, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2012. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

b,De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel drie van de statuten uitte breiden met volgende tekst:

ï, toevoeging van volgende tekst in de eerste alinea, bij de derde gedachtenstreep: 'consulting': "het verlenen van management- en financiële , technisch, commerciële, operationele en administratieve adviezen aan bedrijven in de ruimste zin, evenals het uitwerken en implementeren ervan binnen en voor deze bedrijven, hierin ondermeer begrepen het aan derden ter beschikking stellen van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat in concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

- Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven in alle aspecten van de

bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis;

ii. in de eerste alinea, in fine, volgende nieuwe activiteiten toe te voegen:

-het aan- en verkopen, beheer, verhuur en ter beschikking stellen van systemen van zonne-energie, meer

bepaald zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen en aanverwante materialen, met inbegrip van alle mogelijke

activiteiten in het kader van systemen van zonne-energie;

- de productie van zonne-energie;

- de verkoop van elektrische energie aan derden

- het huren en verhuren van diverse materialen

- tussenpersoon in de handel

- het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische, buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen;

- het beheer en het in stand houden van een onroerend vermogen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en het genot ervan, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst en waarde van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, hierin inbegrepen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, ondermeer met het oog op verkoop of wederverkoop of wederbelegging van de opbrengst;

- het beheer van onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge









---------------------------------------------- -- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

TWEEDE BESLUIT

a.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

b.Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal dd. 27 juni 2012

- verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief

-

gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11529-0399-011
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 03.08.2010 10385-0511-011
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 07.08.2009 09551-0116-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08632-0140-011
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 30.08.2007 07676-0254-010
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 03.08.2006 06603-2478-011
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.08.2015 15423-0051-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0179-012

Coordonnées
SUS ETCETERA

Adresse
AKKERSTRAAT 3 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande