SVEN DECABOOTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SVEN DECABOOTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.915.692

Publication

07/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..J

*14057770*

111111

V, beh

aa

Bel Staa

L7:;; DICDEIEG D

2 6 FES. 2014

R'acHeetlIR VAN

}:OC?PH,$Nn:-I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening - "

Ondernemingsnr: 0546 9A5 69e.

Benaming (voluit) : SVEN DECABOOTER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 72

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op één en twintig februari twee duizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de heer DECABOOTER Sven Roger, geboren te Gent op vier oktober negentienhonderd vier en tachtig, wonend te 9000 Gent, Antwerpsesteenweg 72, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken

De naam van de vennootschap luidt "SVEN DECABOOTER". Zij beslaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Antwerpsesteenweg 72.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

-aan- en verkoop, verhuur van hard- en software, programmatie, onderhoud, organiseren van events of' trainingsessies en in het algemeen alle handelingen in het kader van IT-technologie

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere'; vennootschappen enfof eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, druk, vormgeving, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en; software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake': organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van', management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, verenigingen, musea, overheden of andere ondernemingen of instellingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in:' stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met,' derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

-Het stimuleren, plannen, coördineren van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen,' vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm, ln dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die Wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg steilen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten ln om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, fusie of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf één en twintig februari twee duizend veertien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun maandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, de laatste maandag van september, om achttien uur moet een iaarvergaderinq gehouden worden,

Het maatschappelijk boeklaar begint op één april en wordt afgesloten op één en dertig maart van het daarop volgend jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemeen vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden, De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsbepalingen :

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de heer DECABOOTER Sven, voornoemd, voor de duur van de vennootschap. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersiuïdende beslissing van de algemene vergadering.

Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één januari twee duizend veertien.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht te beginnen op de datum van de neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal tot één en dertig maart twee duizend vijftien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste maandag van serptember twee duizend vijftien om achttien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naanten handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wr:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

le 1?"--

Voor-

`^ behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 13.10.2015 15647-0532-010

Coordonnées
SVEN DECABOOTER

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 72 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande