SVM MANAGEMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SVM MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.464.409

Publication

18/04/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

111111

II

08 APR. 2014

*14084632*

REcHIGrifilevAN

KnOPHAPDFI TF C;PNIT

Modt1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : S SO 4 Li 05

Benaming (voluit) SVM Management Services

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Joannes Sobbaertstraat 16  9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor notaris Jean-Luc Buysse, notaris te Zelzate, op éénentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Zelzate op 27/03/2014, vier bladen, geen verzendingen, Boek 292, Blad 61, Vak 4 Ontvangen: vijftig euro ( E 50,00) de e.a. inspecteur ai. Antoine Blommel

blijkt dat:

1

1. De heer VERMEIRE, Steven René Ludwig, geboren te Gent op acht februari negentienhonderd

éénenzeventig, rijksregisternummer 71.02.08 157-41, identiteitskaart nummer 591-3231652-05,1

wonende te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertsstraat 16 1

2. Mevrouw VERMEULEN, An, laborante, geboren te Sint-Amandsberg op twee december negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer 75.12.02 058-86, identiteitskaart nummer 5916716055-71, wonende te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertsstraat 16.

De heer Steven Vermeire en mevrouw An Vermeulen zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij

gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, 1

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SVM 1 Management Services".

Het kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00)vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk1 één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door del oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen werden 1 als volgt onderschreven:

1. De heer Vermeire Steven, wonende te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertsstraat 16, titularis van 1 negenhonderd dertig (930) aandelen;

2. Mevrouw Vermeulen An, wonende te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertsstraat 16, titularis van

negenhonderd dertig (930) aandelen. 1

Totaal : duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde. 1

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E. 6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 13E56 7370 4175 3388, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op 12 maart 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd, om aan onderhavige akte gehecht te blijven.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertstraat 16.

De maatschappelijke zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

" 70.220 Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;; algemene audit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

------ ------------- ----- ------- --------- ----------

e

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

82.990 Overige zakelijke dienstverlening;

" 71,121 Technisch adviseur op het gebied van beveiliging en preventie;

" 85.592 Gespecialiseerde beroepsopleidingen;

" 63.990 Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

" 68.100 Handel in eigen onroerend goed

ze mag ondermeer

*onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

*haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

*haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor alle derden.

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met de hare.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvcerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN:

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college Kan1

slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde!

" leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de anderel zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, ledere zaakvoerder magl volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

1* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met I

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. 1

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als! verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op derde zaterdag van de maand december om 10u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de I eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgercepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het hetzelfde jaar. VERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bil meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. EERSTE BOEKJAAR:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid 1 heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering lervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten;

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b, te benoemen tot deze functie: De heer VERMEIRE Steven René Ludwig, echtgenoot van mevrouw Vermeulen An, wonende te 9060 Zelzate, Joannes Stobbaertsstraat 16.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d.het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist,

e. geen commissaris te benoemen,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTRKSEL

Notaris Jean-Luc BUYSSE, notaris te Zelzate Neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 28.01.2016 16033-0298-011

Coordonnées
SVM MANAGEMENT SERVICES

Adresse
SOBBAERTSTRAAT 16 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande