SWB PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWB PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.215.755

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 29.11.2013 13674-0246-012
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 26.11.2014 14680-0225-012
19/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 31.10.2012 12632-0445-012
05/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" 11001834"

Vol behoi aan Belg Staat

GRIFFIE VANKOOPHANDEL RECHTBANK

2 7. 12. 2010

IDENDeltedONDE

Ondememingsnr : $ 'l a . .2 A S . S

Benaming : SWB Projects

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Bepkerte Aansprakelijkheid

Zetel : Hermietstraat 14

9240 Zele

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Christiane Denys, te Zele, op twintig december tweeduizend en tien,; neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht als volgt :

Vennoot: 1) Mevrouw VAN DEN VELDE Sandra Paulina Louisa, nationaal nummer 82081014473, geboren te Dendermonde op 10 augustus 1982, ongehuwd, wonende te Zele, Hermietstraat 14.

2) de Heer VAN DEN VELDE Etienne Karel Cecile, nationaal nummer 49112629333, geboren te Baasrode op 26 november 1949, echtgenoot van Mevrouw Noella Bosteels, wonende te 9255 Buggenhout, Affligem 2.

Gehuwd onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkskontrakt verleden voor Notaris Aimé Van den Bossche, te Buggenhout, op 23 april 1974, ongewijzigd. Naam: "SWB Projects";

Maatschappelijke zetel: Hermietstraat 14, 9240 Zele;

Doel: voor eigen rekening en rekening van derden, alle handelsverrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitbaten van een bouwonderneming, de aankoop, de verkoop en de herstelling van alle onroerende goederen, evenals het uitvoeren van alle soorten bouwwerken, grond- en graafwerken, alle vloer en tegelwerken,alle houttimmer- en schrijnwerken, het uitvoeren van bezettingswerken met inbegrip van het plaatsen van chappen, zink- en sanitaire werken, elektriciteits-, roofing- en asfaltwerken, de aan- en verkoop van materialen hiervoor die nodig zijn voor het bestedingen van het maatschappelijk doel, alsook het huren en verhuren van onroerende en roerende goederen.

De vennootschap heeft ook tot doel het verrichten van onderzoek, het maken en het schrijven van). studies, artikelen in verband met de moleculaire biologie, genetica, de effecten van stoffen op gezondheid, kankeronderzoek, neurowetenschappen, bio electronica en bio informatica en het: ontwikkelen van technische hulpmiddelen bij medische onderzoeken en behandelingen van studies. Verder ook het verrichten van alle mogelijk handelingen met de hiervoorvernoemde materie en onderwerpen.Alsook het verrichten van prestaties in verband met maatschappelijke orientering,: medische sociologie, effecten van de levenswijze op de gezondheid, medische statistiek en epidemiologisch onderzoek.

Consulting regulatory affairs voor farmaceutische industrie.

Medical writing.

Coördinatie van klinische studies.

Project management.

Onderzoek en ontwikkeling, analyses.

Geven van trainingen, seminaries, lessen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze: mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die aan gelijksoortig of. bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele en gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of'. onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luilik S - Vervolg

met haar maatschappelijk doel houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in binnen- als in het buitenland.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere vennootschappen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al dan niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur: onbepaald.

Maatschappelijk kapitaal; Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186,-) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,-) als volgt:

a) Mevrouw Sandra Van den Velde, voornoemd, verklaart in te schrijven op 185 aandelen voor een bedrag van 18.500,00¬ door een inbreng in geld te doen van 6.180,00¬ ;

b) De Heer Etienne Van den Velde, voornoemd, verklaart in te schrijven op 1 aandeel voor een bedrag van 100,00¬ door een inbreng in geld te doen van 20,00¬ .

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaald duur benoemd, Mevrouw Sandra Van den Velde, nationaal nummer 82081014473, wonende te Zele, Hemiietstraat 14.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar voor het toekomende wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand september om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart tweeduizend en twaalf.

Winst-reserves: a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" w

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Link B - Vervolg

Volmacht: De oprichters gaven volmacht aan Fiducial accountancy, Moorselbaan 303,9300 Aalst, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SWB PROJECTS

Adresse
HERMIETSTRAAT 14 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande