SWEET HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWEET HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.647.313

Publication

17/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte



i







NEERGELEGD

0 5 JUNI 2014

RECHT

KOOPHA~fMGEAN

NT

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

0508647313

SWEET HOLDING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Spelonckvaart 61, 9180 Moerbeke-Waas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, HOUDENDE ONTSLAG EN BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Cédric Roegiers te Vrasene, gemeente Beveren," op 19 mei 2014, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1. Aanvaarding van het ontslag van de in functie zijnde statutair zaakvoerder de heer Wim GELTMEYER. Hem werd kwijting en décharge verleend voor alle daden door hem gesteld in uitoefening van zijn functie.

2. Benoeming van een nieuwe statutair zaakvoerder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PEJAMAX", gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas," Spelonckstraat 61, rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0465.722.140,i vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim GELTMEYER, wonende te 9180i Moerbeke-Waas, Spelonckstraat 61.

De benoeming gebeurt onder de voorwaarde dat het mandaat van zaakvoerder, toegekend aan de BVBA: PEJAMAX, uitgeoefend wordt door de heer Wim GELTMEYER in zijn hoedanigheid van vaste: vertegenwoordiger.

Indien tijdens de duur van het mandaat van zaakvoerder uitgeoefend door de BVBA PEJAMAX, om welke' reden ook een einde komt aan het mandaat van de vaste vertegenwoordiger, de heer Wim GELTMEYER,. neemt het mandaat van zaakvoerder van de BVBA PEJAMAX, in onze vennootschap van rechtswege een einde op zelfde datum als de datum van beëindiging van het mandaat van de heer Wim GELTMEYER als; vaste vertegenwoordiger.

Met uitzondering van het voorgaande, is de duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Ingeval van de beëindiging van het mandaat van de statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als, statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Merda Geltmeyer en de heer Tom Geltmeyer, samen optredend.

3. Schrapping in de derde paragraaf van artikel dertien, van de woorden "overlijden of ontslag van de° voornoemde" en vervanging door de woorden "de beëindiging van het mandaat van de".

4. Aanpassing van artikels tien en dertien van de statuten als volgt;

Artikel tien:

De laatste paragraaf "statutair zaakvoerder" wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Statutaire zaakvoerder

De BVBA PEJAMAX, met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckstraat 61, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim GELTMEYER, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckstraat 61,; rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent met ondernemingsnummer 0465.722.140, is als enige statutaire: zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De benoeming gebeurt onder de voorwaarde dat het mandaat van zaakvoerder, toegekend aan de BVBA PEJAMAX, uitgeoefend wordt door de heer Wim GELTMEYER in zijn hoedanigheid van vaste' vertegenwoordiger.

Indien tijdens de duur van het mandaat van zaakvoerder uitgeoefend door de BVBA PEJAMAX, om welke; reden ook een einde komt aan het mandaat van de vaste vertegenwoordiger, de heer Wim GELTMEYER,: neemt het mandaat van zaakvoerder van de BVBA PEJAMAX in onze vennootschap van rechtswege een einde op zelfde datum als de datum van beëindiging van het mandaat van de heer Wim GELTMEYER als vaste vertegenwoordiger.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderwerp akte

Met uitzondering van het voorgaande, is de duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging."

Artikel dertien: De derde paragraaf wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Zaakvoerder-opvolger(s): Ingeval van de beëindiging van het mandaat van de statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Marcia Geltmeyer en de heer Tom Geltmeyer, samen optredend,"

5. Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

1- Ate4. otem_t

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. veen. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tef 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

infoG" ~-" ' ,ne_be

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) _.. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306879*

Neergelegd

21-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508647313

Benaming (voluit): SWEET HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke (Waas), Spelonckvaart 61

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 19 december 2012, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) Mevrouw GELTMEYER Marcia, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 123, 2) de Heer GELTMEYER Wim, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 61 en 3) de Heer GELTMEYER Tom, wonende te 9111 Belesle, stad Sint-Niklaas, Gouden Leeuwstraat 34.

2. Naam en rechtsvorm:  SWEET HOLDING , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 61.

4. Doel: De vennootschap heeft als doel:

I. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntwintig miljoen vijfhonderdvijfduizend driehonderdzevenendertig euro (23.505.337 EUR) en is verdeeld in twaalfduizend aandelen (12.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in natura, zoals uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 december 2012.

Betreffende gemelde inbreng werd het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VOSSEN EN COMPAGNIE , afgekort  VOSSEN & CIE , met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Langelede 28 bus A, BTW BE-0479.548.796, RPR Gent, kantoorhoudende te 9185 Wachtebeke, Langelede 28 bus A.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt.

 De voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SWEET HOLDING » bestaat uit de hiervoor beschreven financieel vaste activa ten bedrage van 23.505.337,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij de beëindiging van de controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat :

_ de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Alsook  uitgaande van het bestaan van maatregelen ter bescherming van de inbreng genietende vennootschap in haar positie als minderheidsaandeelhouder (cf. supra)  dat :

_ de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 12.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SWEET HOLDING », zonder aanduiding van een nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/12.000ste ieder die samen een maatschappelijk kapitaal van 23.505.337,00 EUR vertegenwoordigen.

Ik besluit derhalve dat als tegenprestatie voor de inbreng in natura, groot 23.505.337,00 EUR een werkelijke vergoeding, groot 23.505.337,00 EUR zal worden verstrekt.

Ik wil er evenwel aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden.

Onderhavig verslag telt in totaal 28 pagina s.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 19 december 2012.

BV/BVBA VOSSEN en compagnie

vertegenwoordigd door

Filip VOSSEN, Bedrijfsrevisor

(get)

6. Boekjaar: Gaat in op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer Wim GELTMEYER, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 61, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Luik B - Vervolg

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De statutaire zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval er twee zaakvoerders benoemd zijn dienen zij de vennootschap gezamenlijk te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte, optredend met de meerderheid van zijn leden.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Zaakvoerder-opvolger(s)

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Marcia GELTMEYER en de heer Tom GELTMEYER, samen optredend.

Indien op het ogenblik van het openvallen van het mandaat van statutair zaakvoerder één van voornoemde statutaire zaakvoerders-opvolgers vooroverleden is zal de overblijvende statutaire zaakvoerder het bestuur van de vennootschap afzonderlijk optredend waarnemen.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), alsmede de zaakvoerder-opvolger(s). Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één

10. Overname verbintenissen: Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

11. Volmacht: De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Myriam Dietens

- Liesbeth De Bruyne

- Sarah Verkimpe

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SWEET HOLDING

Adresse
SPELONCKVAART 61 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande