SWEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.724.304

Publication

05/05/2014 : DE060340
03/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eil

*14180330*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 SEP. 2014

AFDELING D.,, ?MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 445.724.304

Benaming

(voluit) : SWEP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9340 Oordegem (Lede), Grote Steenweg 145

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 13/09/2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap SWEP, met maatschappelijke zetel te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 145, met éénparigheíd van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

Op heden, dertien september tweeduizend veertien.

Voor mij, Meester BENJAMIN VAN HAUWERMEIREN, Notaris te Lede (Oordegem),

WORDT GEHOUDEN

de buitengewone algemene vergadering van -'de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SWEP", waarvan de zetel gevestigd is te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 145, hierna "de Vennootschap" genoemd. IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean Van der Bracht te Oordegem (Lede) op 14 november 1991, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 december nadien, onder nummer 911206-83 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Benjamin Van Hauwermeiren te Oordegem (Lede) op 30 december 2011, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari nadien, onder nummer 12038344.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 445124.304

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. ontslag van de heer Walter Smekens als (gedelegeerd) bestuurder ingevolge overlijden;

2. benoeming (gedelegeerd) bestuurder "

3. wijziging artikel 25 van de statuten door schrapping van de woorden "...en een bestuurder." In de eerste

4.Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

5.Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van!

negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderd veertigduizend euro (EUR 540.000,00 );

om het van driehonderd en twaalfduizend euro (EUR 312.000,00) te brengen op achthonderd'

tweeënvijftigduizend euro (EUR 852.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige

verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

6,Verwezenlijking van de kapitaaisverhoging

7,Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

8.Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe,

kapitaaltoestand.

9.Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

10,Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

zin

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissing-'en:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heer Walter Smekens, wonende;

te Wetteren (Westrem), Brusselsesteenweg 483 uit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap met:

Ingang van 30 maart 2014 te_ aanvaarden en dit wegens het overlijden van ,de _heer _Walter. Smekens, op_ 3.Q

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

maart 2014. De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen aan de heer Walter Smekens volledige kwijting te verlenen over de uitoefening van zijn mandaat tot voormelde datum.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering verklaart door de instrumenterende notaris op de hoogte gesteld te zijn van artikel 518 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, welke stelt dat een raad van bestuur uit minstens drie leden moet bestaan. De algemene vergadering verbindt er zich toe zelf op een later tijdstip het nodige te doen om deze toestand te regulariseren.

De enige bestuurder komt bovendien bij deze samen in de raad van bestuur en beslist met éénparigheid van stemmen de heer Pedro Smekens, voornoemd te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, welke functie door hem wordt aanvaard.

DERDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 25 van de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in punt 3 van de agenda en waardoor art 25 zal luiden als volgt:

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel vier en twintig en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel zes en twintig van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 13/0912014 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) uit de belastbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van vijfhonderd veertigduizend euro (¬ 540.000,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

VIJFDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in speciën (conform artikel 537 WIB)

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, vijfhonderd veertigduizend euro (¬ 540.000,00) om het van driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00) te brengen op achthonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 852.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën (90% van het tussentijdse dividend) ten bedrage van vijfhonderd veertigduizend euro (¬ 540.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op een bijzondere rekening nummer BE59001736739126 bij BNP Paribas Fortis te Erondegem (Erge-Mere) op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 13 september 2014. Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

ZESDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd veertigduizend euro (EUR 540.000,00) daadwerkelijk verwezen-lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd tweeënvijftigduizend euro (EUR 852.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend honderd twintig (3.120,00) aandelen zonder vermelding van waarde.

ACHTSTE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 852.000,00) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend honderdtwintig (3.120) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/drieduizend honderdtwintigste (1/3,120ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

i

r-

De vergadering verleent het notariaat Van Hauwermeiren te Lede (Oordegem) voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te onderteke-+nen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 108A

9340 Oordegem - Lede

Tel, 09 369 06 26

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 13/09/2013

coördinatie der statuten met overzichtstabel

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

al -

" a~ ~

`ï Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/05/2013 : DE060340
03/05/2012 : DE060340
15/02/2012 : DE060340
14/04/2011 : DE060340
20/05/2010 : DE060340
30/04/2010 : DE060340
08/05/2009 : DE060340
30/04/2008 : DE060340
03/05/2007 : DE060340
25/06/2015 : DE060340
13/04/2006 : DE060340
31/03/2006 : DE060340
04/04/2005 : AA060340
14/04/2004 : AA060340
14/04/2004 : AA060340
04/04/2003 : AA060340
12/04/2002 : AA060340
11/12/1998 : AA60340
01/01/1997 : AA60340
01/01/1993 : AA60340
06/12/1991 : AAA3291

Coordonnées
SWEP

Adresse
GROTE STEENWEG 145 9340 OORDEGEM

Code postal : 9340
Localité : Oordegem
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande