SYMBIOTHIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYMBIOTHIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.850.766

Publication

05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 -03- 2013

K001?~ir~ TE GENT

130 906

V beh. aal Bel! Staa

Ondernemingsnr : Co 5 2.4 q

Benaming

(voluit) : SYMBIOTHIC

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Laarnebaan 131, 9070 Destelbergen (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op tweeëntwintig maart tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMBIOTHIC', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9070 Destelbergen (Heusden), Laamebaan 131.

Oprichters:

1) De heer ILIANO Luc -Oscar Julia, geboren te Etterbeek op 13 januari 1955, echtgenoot van mevrouw Vanooteghem Ludwina Maria Marguerite, wonende te 9070 Destelbergen, Schouteerpark 15, en

2)De heer SANCZUK Antoon Eugeen Elisabeth Maria, geboren te Turnhout op 31 augustus 1961, echtgenoot van mevrouw Robiette Sylvie Nicole Jeanne, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Laamebaan 131.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming

"SYMBIOTHIG".

Zetei:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Laarnebaan 131.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden;

" het nemen van monsters met de daarbij horende analyse en rapportering;

" waarnemingen bij staalname gekoppeld met een eerste actieplan;

" het uitvoeren van een risico-analyse en opstellen van een beheersplan;

" preventieve onderzoeken naar kalkafzetting, corrosie en biomassa;

" het uitwerken van oplossingen op maat van de klant;

" de aankoop en verkoop van goederen en diensten in functie van de doelstelling;

" het analyseren van de luchtkwaliteit en het aanreiken van aangepaste oplossingen;

" tank- en oppervlaktecontrole met bijhorende beoordeling voor en na desinfectie;

" advisering bij de opbouw van waterinstallaties;

" pre-studie van beheersplannen, het uitreiken van conformiteitsattesten voor sanitaire Installaties, het analyseren van het leidingnet na oplevering door de loodgieter, of einde sanitaire werken;

" uitvoering van toegepast wetenschappelijk onderzoek en implementatie van de bevindingen in de praktijk. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, en dit in de meest ruime zin.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties ert de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, bestuur, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en alle aandelen in geld zijn volgestort ten belope van één derde (1/3de).

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

1) de heer ILIANO Luc, voornoemd onder 1), heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

b)de heer SANCZUK Antoon, voornoemd onder 2), heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij Delta Lloyd Bank, onder nummer BE60 1325 4133 0870, is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

De duur van dit mandaat is niet beperkt.

ledere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Echter voor het kopen, verkopen en hypothekeren van alle onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen en kredietopeningen moeten alle zaakvoerders gezamenlijk optreden.

Indien er meerdere vennoten zijn, moet de enige zaakvoerder, vooraleer één van de handelingen vermeld in de voorgaande alinea te verrichten, een algemene vergadering samenroepen die hem een speciale volmacht dient te verstrekken om genoemde handelingen geldig te kunnen verrichten.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur op

de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een Inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Eerste boekjaar eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien zodat de eerste jaarvergadering za! plaatsvinden in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Benoeming zaakvoerders

Worden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde tijd: de heer ILIANO Luc, voornoemd onder 1), en de

heer SANCZUK Antoon, voornoemd onder 2), die beiden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

3. Volmacht

Er wordt volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AdFiBoDeM", met zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Luc De Meyer, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

4. Overname van verbintenissen

Voor zover ais nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 01 januari 2013.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie).

-s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SYMBIOTHIC

Adresse
LAARNEBAAN 131 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande