SYMI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SYMI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 521.881.675

Publication

03/10/2014
ÿþi Mod Ward 11.1

1;< i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 SEP. 2014

AFDELING De tiftI MONDE

Ondernemingsnr : 0521 881675

Benaming

(voluit) : SYMI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Villalaan 16 9320 Erembodegem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notuelen van de raad van bestuur van 24 juni 2014:

1. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van 1 juli 2014 verplaatst naar het adres: Kareelstraat 108 te 9300 Aalst.

2. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Stephane Wilmes, Willem Tellstraat 19, 9000 Gent en aan Jan Van der Veken, Pelgrim 38, 9860 Scheldewindeke, elkeen afzonderlijk handelend, voor het vervullen van alle formaliteiten en het ondertekenen van alle stukken tot publicatie in het Belgisch Staatsblad en tot ondertekening van aile nuttige stukken voor de aanpassing van het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen..

Jan Van der Veken

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van" de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RRCH 1 ï BANK

lJ1-1:. ~ W,

VAN KOOPHAND L

1 1 Nitr 2013

Ilnl II fl11111 fl111

+13095323

III

i

DENDERMONDE

Griffie

Qndernemingsnr : S A g 31. Cl" S Benaming

(volut) : SYMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 16 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 8 maart 2013, dat tussen volgende partijen een naamloze vennootschap werd opgericht :

1) De naamloze vennootschap "UNI-PAR", met zetel te 9200 Dendermonde, Oude Baan 120, Ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Dendermonde, Ondernemingsnummer 0465.120.641.

Vennootschap opgericht krachtens akte opgemaakt door notaris Christian De Wulf, destijds te Dendermonde, op 29 december 1998, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 1999, onder nummer 990112-572.

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer MACHARIS Pierre, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg 6; krachtens artikel 17 der statuten, benoemd bij beslissing van de raad van bestuur de dato 18 juni 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna, onder nummer 10189400.

2) De naamloze vennootschap "CROP'S HOLDING", met zetel te 8791 Beveren-Leie, Grote Heerweg 187. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Kortrijk, Ondernemingsnummer 860.221.635.

Vennootschap opgericht krachtens akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle, te Kortrijk, op 25 augustus 2003, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 september daarna, onder nummer 03091085.

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer DELBAERE Michel, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg 187; benoemd bij beslissing van de raad van bestuur de dato 19 december 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2010, onder nummer 10019037E

Volmacht

De heer Pierre Macharis en de heer Michel Delbaere, beiden voornoemd, worden hier vertegenwoordigd door de heer SCHOONJANS Jozef, wonende te 9310 Aalst (Baardegem), Eerdegemstraat 64, krachtens onderhandse volmachten de dato 7 maart 2013, welke volmachten aan huidige akte zullen gehecht blijven.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "SYMI",

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 16...

ARTIKEL 3 Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-de aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruil en het beheer van roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële, onroerende vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen,: financiële verrichtingen, met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de depositobanken en de private spaarkassen. Meer bepaald mag de vennootschap bij wijze van aankoop, ruil, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan alle verenigingen en fusie; haar aandelen- en participatieportefeuille Beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht of op andere wijze._

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e,n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

»Bijlagenhii iet Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4 Duur ;

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vier-honderdduizend euro (¬ 400.000,00) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/vierhonderdste (1/400e) van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

Inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren en erkennen dat de vierhonderd (400) aandelen als volgt zijn ingeschreven in geld tegen de prijs van duizend euro (¬ 1,000,00) per aandeel:

1/ de NV Uni-Par, tweehonderd (200) aandelen

2/ de NV Crop's Holding, tweehonderd (200) aandelen

Hetzij in totaal, vierhonderd (400) aandelen

Ze verklaren eveneens dat elk der ingeschreven aandelen volledig volstort is, door een storting in geld, op een bijzondere rekening nummer BE50 0016 9273 9118, geopend bij BNP Par'ibas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting, zodat een totaal bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

Een bankattest van deze neerlegging blijft hieraan ge-hecht.

ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan,

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur<

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot be-stuurtier aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoe-fend.

ARTIKEL 13 Bevoegdheid - dagelijks bestuur:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden ai dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzon-derlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

e

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad

van bestuur, ieder jaar de laatste vrijdag van de maand april om tien uur op de zetel van de vennootschap of op

elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

ARTIKEL 25 Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op die laatste

datum wordt de jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de

voorschriften van het Wetboek Vennootschappen,

ARTIKEL 26 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal be-slissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen,

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 27 Ontbinding :

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudlcundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn,

OVERGANGSBEPALINGEN

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek Vennootschappen worden met eenparigheid van stemmen tot bestuurders benoemd:

A. EERSTE BESTUURDERS

1, de heer MACHARIS Pierre, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg 6;

2. de heer DELBAERE Michel, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg 187.

Die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden; hun opdracht is kosteloos, hun functies zullen eindigen na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend negentien.

De voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat ze mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde bepaling in deze wet kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 1863 van het Burgerlijk Wetboek.

Hun benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

B. EEF3STE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar hetwelk begint op datum dat de ven-nootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zal

eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

C, DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

/1,:" x ~º%

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

D. CONTROLE ...... ....... ._..._

De vergadering beslist geen commissarissen te benoemen.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan de heer Jan Van Der Veken, bedrijfsjurist bij VPK Packaging Group, met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 16, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en het bekomen van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd z. uitgifte, volmachten.

Bijlagen bi liëtlèlgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Fredeíric CAUDRON, Tim HERZEEL

~Laatsi o4i5 ~x@PEc kOtariss.en) : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ogeweg 3 b - 9320 Erembodecrem A; rgirgd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53- 55 8g5 en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

Coordonnées
SYMI

Adresse
VILLALAAN 16 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande