SYNERGY CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SYNERGY CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.725.276

Publication

08/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud(

aan hel'

Belgisc Staatsbh

1 11111 3

111 8

NEERGELEGD

2 / R1 2013

RE( ii t BANK VAN

KOOPHAN ~1'E GENT

Ondernemingsnr : 0436.725.276

Benaming

(voluit) : SYNERGY CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Henri Dunantlaan 18 bus 601

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 21 maart, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist over de omzetting van het kapitaal BEF in EUR.

Artikel 5 van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 184.680,68 (honderd vierentachtig duizend zeshonderd tachtig euro en achtenzestig cent)?

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 184.680,68 (honderd vierentachtig duizend zeshonderd tachtig euro en achtenzestig cent) te verminderen met ¬ 122.180,68 (honderd tweeëntwintig duizend honderd tachtig euro en achtenzestig cent) om het te brengen op ¬ 62.500,00 (tweeënzestig duizend vijfhonderd euro), door terugbetaling op ieder der 149 (honderd negenenveertig) aandelen van een totaal bedrag in speciën van ¬ 122.180,68 (honderd tweeëntwintig duizend honderd tachtig euro en achtenzestig cent), volledig afkomstig van en aan te rekenen op het volstorte kapitaal.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van ¬ 122.180,68 (honderd tweeëntwintig duizend honderd tachtig euro en achtenzestig cent) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het

te boeken op een rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het

ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 5 van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 62.500,00 (tweeënzestig duizend vijfhonderd

euro)."

Opschortende voorwaarde

De algemene vergadering beslist formeel dat de wijziging van voor-'noem-ide paragraaf van de statuten

onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van de

kapitaalsvermindering door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven in artikel 612 en volgende

van het wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT

De vergadering bevestigt dat de aandelen van onderhavige vennootschap nooit aan toonder zijn geweest,

maar reeds vanaf de uitgifte in het register van aandelen zijn ingeschreven. De vergadering beslist in dezer dus

enkel de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijke toestand inzake.

De statuten worden overeenkomstig dit besluit aangepast.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot beperking van de overdracht van aandelen waarbij bepaald wordt dat de

aandelen niet mogen worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de

goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na

aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld

De statuten worden overeenkomstig dit besluit aangepast.

VIJFDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering besluit volledige nieuwe statuten aan te nemen als volgt rekening houdend met de bestaande kenmerken van de vennootschap en om deze aan te passen aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving.

De statuten worden vastgesteld ais volgt:

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennoot-schap. Zij draagt de benaming "SYNERGY CONSULT'

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Henri Dunantlaan 18 bus 601. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening of voor rekening van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, alle ambachtelijke, burgerlijke, commerciële, financiële, industriële, intellectuele, organisatorische, roerende en onroerende activiteiten uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verlenen van diensten aan vennootschappen, verenigingen, vrije beroepen, zelfstandigen en particulieren.

Dit omvat onder meer het uitbaten van informatiekantoren; studie-, organisatie- en raadgevende bureaus inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden, alsook het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondememingen.

Daartoe mag zij alle daden stellen die de verwezenlijking ervan mcgelijk maken, kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag tevens de functie van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, participaties nemen, leningen - zelfs hypothecaire - aangaan en toestaan alsook waarborgen voor eigen rekening of voor derden stellen.

Dit alles in de ruimste zin en zonder enige beperking.

De Vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wanneer deze deelname kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 62.500,00 (tweeënzestig duizend vijfhonderd euro). Het is vertegenwoordigd door 149 (honderd negenenveertig) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zef de raad van bestuur, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfge-na(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

ln geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waar-van de overdracht of overgang is geweNgerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behou-dens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke boekwaarde van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans dcor de aandeelhouders goed-gekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragen-de vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgeno-men of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onder levenden.

HOOFDSTUK Ill. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacanture te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt be-inoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESWITVOR'MING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste  behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail,

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn/haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem 1 haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergade-'ring worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn,

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Op verzoek van één of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar alle bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document.

De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Indien de goedkeuring van alle bestuurders niet binnen vijftien kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Deze schriftelijke procedure kan echter niet worden ge-'volgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van vergaderingen van de raad van be-'stuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen, Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzon-idering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen. De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel.

De overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-'ijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden dcor bijzondere gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-'gen-'woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Artikel 29. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari (01101) en eindigt op eenendertig december (31112) van elk jaar.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

ZESDE BESLUIT

De vergadering: y

- Verleent volmacht tct coördinatie van de statuten wordt verleend aan onderg t kimde notaris. " ~!

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergeleg editie en geçoürcineerde

statuten. (2),~ :.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende not

is, hetzij van de pers o,( )n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden teti7e fr~ege vrpordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I ui ii imi miuiiuu

*12139096*

vt

behc aar Bell Staa

NEERGELEGD

3 0 JULI 2012

RECHT~~(AN

KOoi'I-tAhdD C~NT

Ondernerningsnr : 0436.725.276

Benaming

(voluit) : SYNERGY CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : NEW-YORKSTRAAT 15 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tijdens de algemene vergadering van 30 juni 2012 werden navolgende beslissing genomen

Als bestuurder en gedelegeerd bestuurder wordt herbenoemd :

V 2 BVBA, Henri Dunantlaan 18 bus 601 9000 GENT

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc CLAEYS

De vergadering beslist de herbenoeming met terugwerkendee kracht vanaf 30 juni 2011 en dit voor een

periode van zes jaar eindigend bij de algemene vergadering van 2017

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel vanaf 1 juli 2012 over te brengen naar :

HENRI DUNANTLAAN 18 bus 601 9000 GENT

Gent, 10 juli 2012

V 2 BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

CLAEYS Luc,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.10.2011, NGL 01.05.2012 12104-0526-009
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.09.2010, NGL 15.02.2011 11036-0283-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.09.2009, NGL 30.10.2009 09837-0077-009
18/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.10.2008, NGL 31.10.2008 08810-0191-010
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 28.09.2007 07740-0357-013
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 21.09.2007 07726-0140-013
29/12/2005 : AN268572
21/12/2005 : AN268572
03/10/2005 : AN268572
07/03/2005 : AN268572
17/11/2004 : AN268572
29/07/2004 : AN268572
06/11/2003 : AN268572
18/09/2003 : AN268572
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.08.2015, NGL 28.08.2015 15487-0433-015
30/10/2002 : AN268572
01/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/05/2002 : AN268572
04/10/2001 : AN268572
09/09/2000 : AN268572
10/08/1999 : AN268572
17/10/1996 : AN268572
20/06/1995 : AN268572
04/03/1989 : AN268572

Coordonnées
SYNERGY CONSULT

Adresse
HENRI DUNANTLAAN 18, BUS 601 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande