T KRUIMELHOFKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T KRUIMELHOFKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.313.115

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.06.2013 13200-0358-012
27/05/2011
ÿþLuik B

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud. 111111!11,11,q11111111111111

aan he

Belgisc Staatsbl





Ondernemingsnr : 83Q, 34 3 J_AS

Benaming : 't KRUIMELHOFKE

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornstraat 33

9140 Temse

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijf mei tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op negen mei tweeduizend en elf, vijf bladen, geen verzendingen, boek 567, blad 13, vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. De heer EGGHE Kurt Remi Julia, geboren te Temse op zesentwintig november negentienhonderd drieënzeventig, rijksregisternummer 73.11.26-197.51, echtgenoot van mevrouw Tempels Elke, nagemeld, wonende te Temse, Doornstraat 33.

2. Mevrouw TEMPELS Elke, geboren te Sint-Niklaas op twaalf januari negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 72.01.12-292.91, echtgenote van de heer Egghe Kurt, voornoemd, wonende te Temse, Doornstraat 33.

3. Mevrouw VAN KERCKHOVE Liliane Marie Camiel, geboren te Lokeren op veertien maart negentienhonderd zesenveertig, rijksregisternummer46.03.14-370.03, echtgenote van de heer De Sagher Jan, wonende te Temse, Boonakker 23.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "'t Kruimelhofke"

3. Zetel: te Temse, Doornstraat 33

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Kleinhandel in belegde broodjes, in frisdranken en in producten van het suikergoed, in

algemene voedingswaren, uitgezonderd tabak.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante

i; ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in

ii dergelijke ondernemingen deelnemen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door tienduizend aandelen zonder nominale waarde, elkí aandeel vertegenwoordigend één/tienduizendste van het kapitaal.

i:.6.,Samenstelling:.INBRENG

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer EGGHE Kurt, voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem vijfduizend aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën drieduizend vierhonderd euro.

2. Mevrouw TEMPELS Elke, voor negenduizend honderd veertien euro, waarvoor haar vierduizend negenhonderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën drieduizend driehonderd tweeëndertig euro.

3. Mevrouw VAN KERCKHOVE Lilianne, voor honderd zesentachtig euro, waarvoor haar honderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën achtenzestig

euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend achthonderd euro en is elk aandeel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia bank met nummer 068-8926387-86.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op negenentwintig april tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vijf mei tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd , de heer Egghe Kurt, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan mevrouw Tempels Elke, wonende te Temse, Doornstraat 33, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T KRUIMELHOFKE

Adresse
DOORNSTRAAT 33 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande