T NOTARIAAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T NOTARIAAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.598.687

Publication

13/02/2015
ÿþiNf

Voor

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mari Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 3 FEB. 2U15

Griffie

II IUhII II IIHhLII I 1IIII II

*15024542*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : `t Notariaat

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Nieuwstraat 41 - 9500 Geraardsbergen

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend vijftien;

Op dertig januari

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te Geraardsbergen;

VERSCHENEN:

De heer MIEVIS Luc Albert René, nationaal nummer 68.08,23155.57, geboren te Ukkel op 23 augustus 1968, en zijn echtgenote mevrouw CLAVIE An Laurette Gustavine, nationaal nummer 73.01.03-322.61, geboren te Geraardsbergen op 3 januari 1973, wonende te 9500 Geraardsbergen Molenstraat 23 bus 002. Gehuwd onder het wettelijk stelsel te Geraardsbergen op 20 augustus 2010 bij gebreke van huwelijkscontract.

Die mij verzochten bij authentieke akte de statuten vast te; stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij oprichten voor onbepaalde duur,'

onder de benaming van 't Notariaat" met eerste

maatschappelijke zetel te 9500 Geraardsbergen, Nieuwstraat 41. Voordien hebben de oprichters een financieel plan opgemaakt, dat zij mij, notaris, heden overhandigen, om door mij te worden bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk` kapitaal groot twintigduizend euro (20.000,00¬ ) hebben verant--, woord,

De comparanten verklaren dat dit kapitaal volledig geplaatst is en dat het verdeeld is in duizend aandelen, waarop zij beiden inschrijven als volgt: iedere aandeelhouder voor de helft.

Alle comparanten verklaren dat elke inschrijving volledig - ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) in geld is gestort, zoals blijkt uit een attest van deponering op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis NV bank te Geraardsbergen, onder nummer BE59 0017 4786 5026 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel: Zo voor haar eigen rekening als. voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-het uitbaten van een restaurant, met inbegrip van thuisbezorging, en drankgelegenheid; - verzorgen van feesten en recepties; - de organisatie, inrichting, uitbating van alle

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

activiteiten van recreatieve, culturele, ontspannende aard zoals ondermeer tentoonstellingen, congressen, seminaries, podiumkunsten, vakbeurzen enzomeer, zonder dat deze opsomming

beperkend weze; groot en kleinhandel, in- en uitvoer,

vervoer, productie, verwerking, bewerking, huur, verhuring, leasing van alle voorwerpen, toestellen, materialen, grondstoffen, voedingswaren, dranken, die op voormelde handelingen betrekking hebben; - de creatie, de realisatie, de

inrichting, de installatie, het kopen, het verkopen, het verhuren, het beheer, het bestuur, de uitbating van horecavestigingen, te weten, restaurant, taverne, café,

frituur, dancing, bar, privé-club, snack-bar, tea-room,

traiteur, schouwburgzalen, disco-bars; deze opsomming is niet beperkend, aan- en verkoop van materiaal bestemd voor de uitbating van gezegde horeca vestigingen, alsmede alle

activiteiten aangaande de levering van om het even welk product

of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteit.

-Onderneming van happening en animator en/of organisator van feestelijkheden. - Advies voor horecaondernemingen.- Groot- en

kleinhandel, in- en export in nieuwe en

tweedehandsmotorvoertuigen, onderdelen en toebehoren. Groot- en kleinhandel in brandstoffen, smeermiddelen, oliën, vetten en onderhoudsproducten. Werkplaats voor het herstellen en

onderhouden van motorvoertuigen en koetswerken.

Verhuisonderneming. Verhuring van motorvoertuigen en divers materiaal. Verhuren van standplaatsen, depannagedienst en takeldienst. Uitbating dienstig voor het reinigen en wassen allerhande voertuigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bijgevolg alle onroerende en roerende goederen en rechten dienstig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel aanwerven of huren en haar goederen tot zekerheid stellen van haar verbintenissen, dit alles in de breedste zin van die begrippen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen die het zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar, mandataris of volmachtdrager in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt. Worden tot zaakvoerders benoemd, de heer Mievis Luc Albert René en mevrouw Clavie An Laurette Gustavine.

Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking als voor zaakvoerders. Doch de vaste vertegenwoordiger zal worden benoemd door het bestuur van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van de zaakvoerders. Deze duidt de secretaris en één stemopnemer aan.

Ieder zaakvoerder en ook de eventuele commissaris zijn wettelijk verplicht antwoord te geven aan de vennoten die op de algemene vergadering vragen stellen omtrent hun verslag, de agenda of andere gegevens die het bestuur van de vennootschap aangaan, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel kan berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door degene die als voorzitter en als secretaris zijn opgetreden en ook door de aanwezige vennoten die er om verzoeken.

De notulen worden in een bijzonder register bewaard op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet afbetaalde aandelen wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig ingevorderd en opeisbaar, niet werden gedaan.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december van ieder jaar. Bij uitzondering loopt het eerste jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot eenendertig december 2016

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering

beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Waarvan akte.

Neergelegd ter registratie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Voorti staatsblad. expeditie van de akte oprichting

'behouden Tegelijk hiermee neergelegd:

aan het en bankattest,

Belgisch Notaris Laurent Rens.

Staatsbad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2015
ÿþ A.~~.7Ple.71 Mod Word 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_)

=-~

*15038033*

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 7 FE8. 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0597.598.687

Benaming

(voluit) ; 'T NOTARIAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NIEUWSTRAAT 41 - 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 2310212015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist tot benoeming van de heer Flip Clavie, wonende te Rue des Vieux-Grénadiers 2, 1205 Genève (Zwitserland) als onbezoldigd zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

De heer Mievis Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T NOTARIAAT

Adresse
NIEUWSTRAAT 41 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande