T WIJNANTSHOF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T WIJNANTSHOF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 553.710.741

Publication

19/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wafd 11.1

Gent

, Afdeling Oudenaarde

10 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : c.SSI " kg>

Benaming

(voluit) : 'T WIJ NANTSHOF

(verkort)

Rechtsvorm: Vennootschap Onder Firma

Zetel: Kasteelstraat 26, 9550 Herzele (volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en veertien op 28 mei.

ZIJN BIJEENGEKOMEN

1) Mevrouw Van Landeghem Wendy, van Belgische nationaliteit, geboren te Beveren op zeventien april negentienhonderdachtenzeventig, nationaal nummer 78.0417-258.25, wonende Kerkstraat 13 te 9300 Aalst,

2) Mijnheer Van der Stoelen Sven, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Niklaas op 15 oktober: negentienhonderdzevenentachtig, nationaal nummer 87.10.15-253.30, wonende Puitvoetstraat 43 te 9100 Sint-Niklaas.

HOOFDSTUK OPRICHTING

Aanwezigen richten een vennootschap onder firma op onder de benaming "'T WIJNANTSHOF", met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Kasteelstraat 26, waarvan het kapitaal vijfhonderd Euro (500 EUR) bedraagt, gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,, die eik één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd ais volgt ingeschreven:

1) Mevrouw Van Landeghem Wendy, voornoemd sub 1), titularis van vijfenzeventig (75) aandelen, voor een bedrag van driehonderdvijfenzeventig Euro (375 EUR), waarvan driehonderdvijfenzeventig Euro (375 EUR) volstort.

2) Mijnheer Van der Stoelen Sven, voornoemd sub 2), titularis van vijfentwintig (25) aandelen, voor een bedrag van honderdvijfentwintig Euro (125 EUR), waarvan honderdvijfentwintig Euro (125 EUR) volstort.

TOTAAL honderd aandelen.

De oprichters verklaren dat aldus op het volledig bedrag van het geplaatst kapitaal

werd ingeschreven en dat alle aandelen volstort zijn..

HOOFDSTUK Il : STATUTEN

De oprichters beslissen vervolgens de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals blijkt uit de tekst die volgt,

Artikel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van de vennootschap onder firma. Haar naam luidt "'T WIJNANTSHOF".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

II

*14119677*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kasteelstraat 26, 9550 Herzele

De zetel kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder.

Artikel 3:

Zonder de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, tenzij aan medevennoten.

Artikel 4:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Crèmerie en kleine snacks (Taverne).

-Aankoop en Verkoop dranken, behalve sterke dranken,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

Deze opsomming is niet limitatief.

Zij mag tevens om het even welk burgerlijke, industriële, commerciële en financiële, landbouw, roerende en onroerende, en alle welk danige andere verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen, door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig, of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 28/05/2014

De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden bij het overlijden of onbekwaam worden van één der vennoten.

Artikel 6:

Iedere vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft één enkele vennoot namens de vennootschap getekend. Een vennoot kan evenwel niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld.

Artikel 7:

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk vôôr of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

Worden tot zaakvoerders benoemd

1) Mevrouw Van Landeghem Wendy, van Belgische nationaliteit, geboren te Beveren op zeventien april negentienhonderdachtenzeventig, nationaal nummer 78.04.17-258.25, wonende Kerkstraat 13 te 9300 Aalst.

2) Mijnheer Van Den Hende Bram, van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 05 juli negentienhonderdéénennegentig, nationaal nummer 91.07.05-103.58, wonende Sint Jorisstraat 21 te 9300 Aalst.

1.6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Mijnheer Van de Velde Steven, van Belgische nationaliteit, geboren te Aalst op 30 oktober negentienhonderdtachtig, nationaal nummer 80,10.30-273.92, wonende Rozemarijnstraat 14 te 9300 Aalst.

Bij toepassing van artikel 141, 10 van het Wetboek van vennootschap hoeft de controle op de financiële toestand van de vennootschap niet aan een commissaris te worden opgedragen, en heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 8:

De gewone algemene vergadering gaat ieder jaar door op de laatste vrijdag van de maand mei om 14:00 uur, De gewone algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Artikel 9:

Elke vennoot heeft gelijk stemrecht.

Onverminderd de regels van wettelijke vertegenwoordiging kan iedere vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige stemmen Een wijziging van de statuten wordt evenwel alleen genomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

Artikel 10:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Over de bestemming van de nettowinst zal door de algemene vergadering beslist worden. De verdeling van de winst gebeurt in verhouding tot de deelgerechtigheden der vennoten in de vennootschap.

Artikel 11:

Artikel 183 en volgende zijn van toepassing op de vereffening van de vennootschap. De wijze van vereffening wordt bepaald en de vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering. De besluiten daartoe zijn slechts geldig indien zij worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierden van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid, beslist de rechter,

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten zaakvoerders ten aanzien ven derden ale vereffenaare beschouwd.

De vereffenaar(s) zal/zullen zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering aile handelingen kunnen verrichten als opgesomd in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun deelgerechtigdheden.

Artikel 12:

Iedere zaakvoerder of vereffenaar die zijn woonplaats in het buitenland heeft, wordt geacht voor de duur van zijn taak woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 13:

Voor al wat niet uitdrukkelijk in deze statuten opgenomen is, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen. De bepalingen waarvan in deze statuten niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, worden geacht integraal deel uit maken van deze statuten.

Overgangsbepalingen

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 mei 2014 tot en met 31 december tweeduizend en veertien.

De vennootschap start met de activiteiten vanaf 28 mei 2014.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2014
ÿþ" Md Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Leil.t B vernielden : Recto . Naam en ftoedanigheld ver de instroirenterence notaris. hetzij van de per3otn'm(en) peveeod de rechb;pels,:,cin ten aanzien van demien te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenïng.

Gent

Afdeling Oudenaarde..

2 3 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0653.710.741

Benaming

(voluit) : 'T WIJNANTSHOF

(verkort)

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel: Kasteelstraat 26, 9550 Herzeie

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2014 blijkt de volgende beslissing genomen:

De heer Van den Mende Bram (NN 91.07.05-103.58), wonende te 9300 Aalst, Sint-Jorisstraat 21, neemt zijn ontslag als niet-statutalr zaakvoerder, Kwijting werd hem verleend voor het uitgeoefend mandaat, met ingang vanaf 28 mei 2014.

zaakvoerder

Van Landeghem Wendy

Bijlagen bij het Belgisch Staats lad

I111111IIIIIii.jg111JJ111111

a

a

stz

24/07/2014
ÿþ !»i I'~~R>... Mol Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 4 JULI 2014 Griffie

Ondernemingsnr : 0533.710.741

Benaming

(voluit) : ' T WIJNANTSHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kasteelstraat 26, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van dinsdag 1 juli 2014 blijkt de volgende beslissing genomen:

Mevrouw De Maere Linda (NN 55.11.20-240.04), wonende te Puitvoetstraat 9, 9100 Sint-Niklaas, wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder, dit vanaf 1 juli 2014. Zij zal instaan voor de dagelijkse technische, leiding van kok.

Mevrouw De Maere Linda krijgt 25% van de aandelen.

De aandelen zijn als volgt verdeeld:

De Maere Linda 25 aandelen

Van Landeghem Wendy 55 aandelen

Van Der Stoelen Sven 20 aandelen

Totaal 100 aandelen

Van Landeghem Wendy zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2014
ÿþ Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 11 september 2014 blijkt de volgende: beslissing genomen:

Het ontslag van de heer Van de Velde Steven (NN80.10.30-273.92), wonende te 9300 Aalst, Rozemarijnstraat 14, als zaakvoerder van de vennootschap. Kwijting werd hem verleend voor het uitgeoefend mandaat, met ingang vanaf .11 september 2014,

Van Landeghem Wendy

zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 if SEP. 2014

Vc

behc aar Bek,

Staal

Griffie

Ondernemingsnr : 0553.710.741

Benaming

(voluit) : 'T WIJNANTSHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kasteelstraat 26, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

15/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Im112uix~i~~i~u~~

5084230*

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 JUNI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0553.710.741

Benaming

(voluit) : 'T WIJNANTSHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kasteelstraat 26, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 1 juni 2015 blijkt de volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Kasteelstraat 26, wordt verplaatst naar 9300 Aalst, Kerkstraat 13, dit vanaf 1 juni 2015.

Van Landeghem Wendy

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
T WIJNANTSHOF

Adresse
KASTEELSTRAAT 26 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande