T3M TRAINING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T3M TRAINING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.346.492

Publication

12/12/2013
ÿþ i Mod 21

a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4~~~1~~,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo behou

aan t Belgh Staats

GRIFFIE

ÓOPHÁNDËL

2 DEC. 2013

DENDEaftiEDNDE

ie 111131)11 111 11I





Ondernemingsnr : 0812.346.492

Benaming

(voiuit) : T3M Training

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Eggerstraat-Zuid 39c te 9402 Ninove (Meerbeke) Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

In een algemene vergadering, gehouden op 31 januari 2013 te 9402 Ninove Eggerstraat-Zuid 39c, heeft de vergadering beslist, na ontvangst van het door de rechtbank van koophandel op 28 januari 2013 gehomologeerd verdelingsplan, dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA T3M Training opgehouden heeft te bestaan vanaf 25 september 2012, zelfs voor de behoeften van de vereffening, op uitzondering van de eventuele toekomstige controles van diverse fiscale administraties.

De vergadering verleent volledig en onbeperkt kwijting aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan PROPERFORMANCE B.V., vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 1213BS Hilversum, Pieter de Hooghlaan 71, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30106569, dewelke op haar beurt wordt vertegenwoordigd door haar Vaste Vertgenwoordiger, de heer VAN VELTHUIJSEN Robbert, geboren te Hilversum (Nederland) op negen mei negentienhonderd vijfenvijftig, paspoort nummer NPRRH98B1, wonende te 1213BS Hilversum, Pieter de Hooghlaan 71 ingevolge de machten hem toegekend door de Buitengewone Algemene Vergadering van Verzoekster gehouden op 24 september 2012 , die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

PROPERFORMANCE B.V.,vertegenwoordigd door haar Vaste Vertgenwoordiger, de heer VAN VELTHUIJSEN Robbert vereffenaar

Tegelijk neergelegd : kopij van het vonnis van de goedkeuring van het verdelingsplan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2012
ÿþmod 11.1

III

" iaiesua"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁN KÓÓPHÁND~LK

-9 NOV, 2012

DENDERMOUDE. -Gatti~------~-

i' Ondernemingsnr : 0812.346.492

Benaming (voluit) :.T3M TRAINING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eggerstraat - Zuid 39C

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderwerp akte :ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke, op 25 september 2012, geregistreerd te Ninove op 4 oktober 2012, blad 540 vak' 11 nummer 08, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap mets beperkte aansprakelijkheid "T3M TRAINING", met zetel te 9402 Ninove-Meerbeke, Eggerstraat-Zuid 39c, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer' 08112346.492 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer;: BE0812.346.492, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten;,

i! werden genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving 'Ï

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door;, de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag;; opgemaakt door voornoemde extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa eni passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen;; vanaf heden.

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerders.

;! De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat;; de hiernavolgende zaakvoerders alsook hun vaste vertegenwoordigers van rechtswege;; ontslagnemend zijn:

- de BVBA Comvent, voornoemd, dewelke werd vertegenwoordigd door haar Vastei Vertegenwoordiger, de heer Eddy Biesemans, voornoemd. - de B.V. Lingeborgh Momentum groep, voornoemd, dewelke werd vertegenwoordigd door haar:;` Vaste Vertegenwoordiger, de heer Elbertse Jeroen, geboren te Utrecht op vijfentwintig juni negentienhonderd drieënzeventig, paspoort nummer NK2156056, wonende te 4191TX Geldermalsen, Molenzicht I I.

- De B.V. Properformance, voornoemd, dewelke werd vertegenwoordigd door haar Vaste Vertegenwoordiger, de heer van Velthuijsen Robbert, geboren te Hilversum op negen mei< negentienhonderd vijfenvijftig, paspoort nummer NPRRH98B I, wonende te 1213BS Hilversum,:, Pieter de Hooghlaan 71.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PROPERFORMANCE B.V.", vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 1213BS Hilversum, Pieter de Hooghlaan 71; dewelke voor alle handelingen zal worden vertegenwoordigd door de heer VAN VELTHUIJSEN Robbert, geboren te Hilversum (Nederland) op negen mei negentienhonderd vijfenvijftig, paspoort nummer NPRRH98BI, wonende te 1213BS Hilversum, Pieter de Hooghlaan 71.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit procesverbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer Iasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "T.3.11/1 TRAINING, in vereffening".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer'; gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde,"

vervanging van artikel 2 door de volgende tekst

"De vennootschap bestaat met ingang van vierentwintig september tweeduizend en twaalf enkel nog voor haar vereffening."

vervanging van artikel 12 door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar,"

- schrapping van artikel 15

- vervanging van artikel 14 door de volgende tekst

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande!j ke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

- vervanging van artikel 16 door de volgende tekst

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.".

- Vervanging van de woorden "zaakvoerder" door het woord "vereffenaar".

ZEVENDE BESLISSING - Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA Brysse J. Accountantskantoor, met kantoor te 9401 Pollare, Nekkersput 15, vertegenwoordigd door de heer Jürgen Brysse, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 9401 Pollare, Nekkersput 15, individueel bevoegd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva per 30 juni 2012, verslag van de bedrijsrevisor, afschrift vonnis rechtbank van koophandel te Dendermonde, gewezen op 3 I oktober 2012 en gecoördineerde statuten.

D. BRACKE, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 04.09.2012 12560-0144-011
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 06.09.2011 11542-0316-011
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10521-0096-010

Coordonnées
T3M TRAINING

Adresse
EGGERSTRAAT-ZUID 39C 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande