TAKELDIENST LYBAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAKELDIENST LYBAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.123.407

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.02.2014, NGL 17.02.2014 14036-0586-015
02/01/2013
ÿþOndernemingsnr: 0886.123.407

Benaming

(voluit) : CELIM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 6 december 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op elf december tweeduizend twaalf, boek 201 blad 16 vak 12" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Wijziging van de maatschappelijke naam.

De vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap vanaf heden te wijzigen in

"TAKELDIENST LYBAERT",

2. Wijziging van het maatschappelijk doel.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaan-

de de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten,

per acht november tweeduizend twaalf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag, alsmede van de staat van activa en pas-

siva afgesloten per acht november tweeduizend twaalf, te hebben ontvangen en er kennis van te heb-

ben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede de staat van activa en passiva, blijven aan deze akte

gehecht.

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het doel te

vervangen door de volgende:

"De vennootschap heeft tot doel :

* Alle mogelijke activiteiten van een garagehouder;

* Het herstellen van voertuigen;

* De handel in nieuwe en tweedehandswagen, alsook de handel in wisselstukken en onderdelen;

en

* Het fungeren als depannagedienst;

* Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

* Goederenvervoer langs de weg, autovervoer;

* Verhuur van landbouwmachines en --werktuigen;

* Verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid;

* Verhuur van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers;

* Verhuur van personenauto's en lichte bestelwagens;

* Verhuur van stallingsruimte;

* De verkoop van machines, installaties voor de bouwnijverheid, apparatuur en handgereedschap

voor doe-het-zelvers, personenauto's en lichte bestelwagens;

* Reparatie, verkoop en opslag van personen- en vrachtwagens;

* Terbeschikkingstelling en verhuur van bureel en opslagruimtes;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor ei-

gen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de

verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen

alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, als-

ook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

19 BEC. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHA 1~. TE GENT

º% IMimehiniminumammomm

io

*13000509*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van aile onroerende goederen, materieel, outiilering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook, voor eigen rekening, het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig tot doel. Ze zal daarenbo-

ven als doel, het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben, met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in , of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in het binnenland als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft.

Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplatief."

3. Verlenging van het lopende boekjaar.

De algemene vergadering beslist om het lopende boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien, zodat het dan zal lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van het daarop volgende jaar.

4. Wijziging datum van de algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering, ingevolge voorgaand besluit, vast te stellen op ééndertig december om veertien uur, Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden in december tweeduizend dertien.

5. Voorafgaande verslagen.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DANNY PRAET - BEDRIJFSREVISOR, gevestigd te 9260 Schellebelle, Dendermondse-steenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 131 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld en het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De vennoten verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DANNY PRAET - BEDRIJFSREVISOR, gevestigd te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

'BESLUIT

Ondergetekende, Burg, BVBA Danny Praet Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA CELIM INVEST met maatschappelijke zetel te 9041 Gent-Oostakker, Groenstraat 266 A, op 24 oktober 2012 om overeenkomstig art, 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura van de onroerende goederen ten belope van 115.810,00 EUR :

ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening :

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de BVBA CELIM 1NVEST verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

goederen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ait te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 115.810, 00 EUR, op basis van de weerhouden conversievoet, namelijk geen toekenning van bijko-

mende aandelen, als verantwoordbaar kan aanzien worden binnen het kader van de geplande herstructurering, zodat de wederzijdse rechten van der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone Algemene Vergadering de nodige informatie te

verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven onroerende

goederen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betref-

fende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Daar de ingebrachte onroerende goederen niet vrij en onbelast zijn zal de inbreng in natura gebeu-

ren onder voorbehoud van goedkeuring door de kredietverleningmaatschappij.

Opgemaakt te Schellebelle op 5 december 2012

(getekend)

Burg. BVBA Danny Praet - Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Danny Praet

Bedrijfsrevisor"

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven-

nootschappen zal samen met het verslag van de bedrijfsrevisor aangehecht blijven aan onderhavige

akte, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

6. Kapitaalsverhoging.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met

honderdvijftienduizend achthonderd en tien euro (¬ 115.810) te verhogen om het van negentiendui-

zend vijfhonderd negenenzeventig euro negenennegentig cent (¬ 19.579,99) op honderdvijfendertig-

duizend driehonderd negenentachtig euro negenennegentig cent (¬ 135.389,99) door inbreng door

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEPANNAGE LYBAERT, met zetel te

Oostakker, en de heer Ludwig De Brabander en zijn echtgenote mevrouw Elga Parmentier, samen-

wonende te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 45, van hiernabeschreven onroerende goederen: .

1. STAD GENT, zeventiende afdeling, deelgemeente OOSTAKKER

Een bedrijfsgebouw, op het kadaster verkeerdelijk gekend als huis, op en met grond en aanhorigheden gelegen Groenstraat nummer 266A, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 11821K/2, met een oppervlakte volgens kadaster van negen are zevenendertig centiare (9 a 37 ca).

Kadastraal inkomen: negenhonderd tweeëntwintig euro (¬ 922).

2. STAD GENT, zeventiende afdeling, deelgemeente OOSTAKKER

Een landgebouw gelegen Groenstraat nummer +266, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en

kadaster sectie B, nummer 1182/D/2, met een oppervlakte volgens kadaster van negen are vijfen-

twintig centiare (9 a 25 ca).

Kadastraal inkomen: éénenzestig euro (¬ 61).

Lasten en Voorwaarden :

Erfdienstbaarheden.

A Algemeen.

De koper moet het goed aanvaarden met al zijn voor- en nadelige, zichtbare en onzichtbare, voort-

durende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, vrij aan hem zich tegen de nadelige te verzetten

en de voordelige te doen gelden, alles echter op zijn kosten en gevaar en zonder tussenkomst van

de verkoper te kunnen eisen.

B. Bijzonder.

In de akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, houder der minuut, en notaris Steven

Verbist te Oostakker op dertig november tweeduizend elf waarbij de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid DEPANNAGE LYBAERT en de echtgenoten De Brabander  Parmentier

voorbeschreven onroerende goederen hebben verkregen staat letterlijk hetgeen volgt:

"In de akte verleden voor notaris Eric De Wulf, destijds te Oostakker, op veertien september negen-

tienhonderd tweeënnegentig, waarbij de echtgenoten Depotter-Solie voorbeschreven onroerend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

goed kochten jegens de echtgenoten Declercq-Willems, zoals voormeld in de oorsprong van eigendom, staat letterlijk hetgeen volgt

in de verkoopakte van het hiervoor beschreven onroerend goed en van het aanpalend onroerend goed, thans gekadastreerd onder perceelnummer 1182/X (destijds perceelnummer 1182/C), verleden voor de ondegetekende notaris De Wulf op elf juni negentienhonderd vijfentachtig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op elf juni negentienhonderd vijfentachtig, boek 2572, nummer 21, staat ondermeer letterlijk het volgende vermeld:

Beide hogerbeschreven onroerende goederen zijn belast  eeuwigdurend en oevergeld -- met een erfdienstbaarheid van doorgang, voor alle personen en voertuigen, in voordeel van de kadastrale perceelnummers 1182/L, 1182/M en 1182/N, gelegen achteraan de hierbij verkochte onroerende goederen en in voordeel van de hierbij verkochte goederen;

Deze erfdienstbaarheid loopt van aan de Groenstraat tot aan de achterste perceelgrens van de hierbij verkochte goederen over een breedte van ongeveer vier meter en half en loopt gedeeltelijk zowel over het ene ais over het andere hierbij verkochte goed.

Het onderhoud en de herstelling van deze doorgang zijn ten latste van de gebruikers."

De vennootschap wordt hier uitdrukkelijk in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de inbrenger, voortvloeiende uit deze bijzondere voorwaarden, voor zover deze nog van toepassing zijn.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand.

1. Betreffende het bedriifsoebouw te Oostakker (Gent), Groenstraat 266A

1. De inbrenger verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming

De dienst milieu van de Stad Gent heeft bij brief van zevenentwintig november tweeduizend twaalf gemeldt dat er voor voorschreven grond volgende milieuvergunningen werden afgeleverd:

- de milieuvergunning afgeleverd in datum van éénendertig oktober tweeduizend twaalf voor het veranderen (door uitbreiding) van een takelbedrijf.

De inbrenger verklaart dat deze activiteit nog niet in werking is getreden.

- de milieuvergunning afgeleverd in datum van vijfentwintig maart negentienhonderd negenennegentig voor het vervaardigen van plastieken zakken en folio.

De inbrenger verklaart dat deze milieuvergunning betrekking heeft op activiteiten die op een aangrenzend perceel werden uitgeoefend en aldus geen betrekking hebben op het ingebrachte perceelnummer,

2, De inbrenger heeft het bodemattest dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en dat werd afgeleverd door OVAM op tien augustus tweeduizend elf. De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

4. Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde

decreet) onverminderd van toepassing blijven,

2. Betreffende het landgebouw te Oostakker (Gent). Groenstraat +266

1. De inbrenger verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Stad Gent heeft bij brief drieëntwintig november tweeduizend twaalf bevestigd dat er voor voorschreven grond geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De inbrenger heeft het bodemattest dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en dat werd afgeleverd door OVAM op tien augustus tweeduizend elf. De inhoud van dit bodemattest luidt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de vennootschap er echter op dat

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening :

c) Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd vergunningen- en plannenregister.

1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 15 februari 1983 door de Stad Gent voor het bouwen van een bureelgebouw,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 28 juni 2012 door de Stad Gent voor het inrichten van grond voor het parkeren van voertuigen

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brieven van de Stad Gent de dato drieëntwintig en zevenentwintig november tweeduizend twaalf een zone voor producerende en dienstverlenende bedrijven is; 3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De inbrenger verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het ingebrachte goed.

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato drieëntwintig en zevenentwintig november tweeduizend twaalf heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

7. Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

Zijn alhier tussengekomen:

1. "DEPANNAGE LYBAERT" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0475.708.388, opgericht bij akte verleden voor notaris Myncke Jan te Gent op twintig september tweeduizend één, bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen oktober tweeduizend één onder nummer 200110009-511, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Wim Van Damme te Lochristi op achtentwintig november tweeduizend twaalf, neergelegd bij de bevoegde rechtbank van koophandel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Hier vertegenwoordigd door

- de heer Ludwig De Brabander, wonende te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 45, handelend als zaakvoerder, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering de dato veertien mei tweeduizend acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato vier juni daarna, onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

nummer 08081572.

- mevrouw Elga Parmentier, wonende te 9030 Gent, Brugsevaart 45, handelend als zaakvoerder, daartoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering de data één april tweeduizend elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus daarna, onder nummer 11131546,

2, De heer DE BRABANDER Ludwig Marcel Julia, depanneur, geboren te Gent op drie augustus negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.08.03 241-18, identiteitskaart nummer 5907066909-97, en zijn echtgenote, mevrouw PARMENTIER Elga Cathy Josephine, ambtenaar, geboren te Gent op éénentwintig november negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.11,21 062-03, identiteitskaart nummer 590-7464484-69, samen wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Brugsevaart 45.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op zeven september tweeduizend zeven, niet gewijzigd tot op heden,

Die verklaren om hiervoorbeschreven onroerende goederen in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn van zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven,

8. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdvijfendertigduizend driehonderd negenentachtig euro negenennegentig cent (¬ 135.389,99) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen, zonder nominale waarde.

9. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te

brengen met de voorgaande besluiten en met het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen :

ARTIKEL 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "TAKELDIENST LYBAERT".

ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel ;

* Alle mogelijke activiteiten van een garagehouder;

* Het herstellen van voertuigen;

* De handel in nieuwe en tweedehandswagens, alsook de handel in wisselstukken en onderdelen;

en

* Het fungeren als depannagedienst;

* Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

* Goederenvervoer langs de weg, autovervoer;

* Verhuur van landbouwmachines en  werktuigen;

* Verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid;

* Verhuur van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers;

* Verhuur van personenauto's en lichte bestelwagens;

* Verhuur van stallingsruimte;

* De verkoop van machines, installaties voor de bouwnijverheid, apparatuur en handgereedschap

voor doe-het-zelvers, personenauto's en lichte bestelwagens;

* Reparatie, verkoop en opslag van personen- en vrachtwagens;

* Terbeschikkingstelling en verhuur van bureel en opslagruimtes;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor ei-

gen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de

verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen al-

les wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, als-

ook aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit

behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle on-

roerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook, voor eigen rekening, het verwerven, aanhouden en beheren van het be-

leggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld

in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig tot doel. Ze zal daaren-

boven als doel, het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbe-

heer hebben, met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de

Wet van vier december negentienhonderd negentig.

r Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in , of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in het binnenland ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft.

Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplatief.

ARTIKEL 4. - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND DRIEHONDERD NEGENENTACHTIG EURO NEGENENNEGENTIG CENT (¬ 135.389,99).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

ARTIKEL 6. - AANDELEN - OVERDRACHT

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 7. - BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten,

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordigit1

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

ARTIKEL 8. - ALGEMENE VERGADERING

1. Bevoegheid



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, warden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen,

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse akq mena vergadering

Jaarlijks op éénendertig december om veertien uur wordt de gewone algemene vergadering ge-

houden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerst-

volgende werkdag,

ARTIKEL 9. - BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 10. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer

vereffenaars,

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien aile aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijk-

heid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende

mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate

volgestorte aandelen.

Het gebeureiijke saldo wordt gelijkelijk over aile aandelen verdeeld.

ARTIKEL 11. - KEUZE VAN WOONPLAATS

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden ge-

acht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap,

waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekenin-

gen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen, bij gebrek waaraan al-

le mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kun-

nen worden gedaan.

10. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&D Fisc en/of mevrouw Mieke Martens, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W,

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

18/12/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

- verslag zaakvoerders kapitaalsverhoging

- verslag zaakvoerders doelswijziging omvattende staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor

- publicatielijst

Bijlagen bij -Liet BëlgiscTI Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 31.08.2012 12495-0018-011
20/06/2012
ÿþ Maf Word 11.1

E_r q-li 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II II IUII II I F I III

*12109120*

Vo beha aan Beld Staat

u

NEERGELEGD

I -ijSy 2012

RECHTBANK VAN KOOPH.ird. TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886,123.407

Benaming

(voluit) : CELIM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersstraat 12 te 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 01/05/2012, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om:

1. de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Groenstraat 266A te 9041 Gent"

2. het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de heer Depotter Joseph, met ingang vanaf 30/04/2012.

In zijn vervanging wordt voorzien door te benoemen als zaakvoerder, met ingang vanaf 01/05/2012:

- Parmentier Elga;

- De Brabander Ludwig.

Die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Aldus opgesteld te Merelbeke op 01105/2012,

De Brabander Ludwig,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 23.06.2011 11191-0104-008
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 20.08.2010 10423-0284-008
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 31.07.2009 09507-0041-010
24/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14-04- z015

RECHTEffliKeVAN

T{OOPHANDEJ, a trt\rr

" :a:ter ienr.=rgsnr 0886.123.407

t.~calairaing

r,volurtl . TAKELDIENST LYBAERT

(v-rkcsrt)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel . GROENSTRAAT 266 BUS A - 9041 GENT

('/heli adres)

°MOI:Y en akte é ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerders d.d. 2310312015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist om met ingang vanaf 02/04/2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Vliegtuiglaan 5 bus 1 -- 9000 Gent.

De heer Ludwig De Brabander

Zaakvoerder

vv ~~ ~ ,star +}1;" , ars 4_u k 13 ve"nek.1;;n Recto 1Vaarr hoedanigheid tan de rn5ti umenterenc:e rr^tarrs, herz11 var da r5erscr,ul.1(eri}

bed ce rE;cntspersoQrl tcn r;?rtzicfl »an derden te ucrP~lcn.,00.dsgen

1rorso NaUm û') #tiar,dte,ken,ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 06.08.2008 08534-0334-009
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 27.08.2007 07612-0121-012
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 01.02.2016 16033-0260-014

Coordonnées
TAKELDIENST LYBAERT

Adresse
VLIEGTUIGLAAN 5, BUS 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande