TALOS PROTECTIVE SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : TALOS PROTECTIVE SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.499.502

Publication

04/06/2013
ÿþMod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

24 PI EI 2013

Griffie

t

11111111,111 j1

0501.499.502

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel Wolvenstraat 7 bus 1 te 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : in vereffeningstelling en ontbinding van de vennootschap

Na beraadslaging op de buitengewone algemene vergadering van 26 maart 2013 werd beslist de

vennootschap te ontbinden conform artikel 184 § 5 wetboek vennootschappen.

Er werd vastgesteld dat

- er geen actief noch passief is

- er geen vereffenaar werd aangeduid

- alle beslissingen unaniem door de vennoten zijn genomen,

Er wordt tevens beslist de documenten van de vennootschap te bewaren voor vijf jaar op het adres van de

Heer Froude Conrad Buller, Wolvenstraat 7 bus 1 te 9550 Herzele,

De vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

Froude Conrad Buller

Talos Protective Solutions

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþ Mad Word 11.1

;" ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~ ~~Af

111

*12195913*

Oudenaarde

2 3 NOV. 2012

Griffie

Bijlagen lij Piet Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 4C3~,:z> &- . c:à9 . Sol

Benaming

(voluit) : TALOS PROTECTIVE SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : HANDELSVENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLVENSTRAAT 7 BUS 1 - 9550 HERZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhands document opgemaakt op 19 november 2012 houdende oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

De hoofdelijk aansprakelijke vennoot is de heer Conrad butler Froude, wonende te Wolvenstraat 7 bus 1, 9550 Herzele (NN 82.11.17-555.55), hierna genoemd de beherende vennoot.

STATUTEN

Naam: er wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commancitaire; vennootschap onder de benaming 'Talas Protective Solutions.

Zetel de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele, Wolvenstraat 7 bus 1. De zetel mag worden verplaatst bij gewone beslissing van de beherende vennoot.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De uitbating van een bewakingsonderneming in het algemeen en in het bijzonder, toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, bescherming van personen, toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek toegankelijke plaatsen, omvattende onder meer het uitoefenen van de functie van lijfwacht, de bewaking van woningen, kantoren, fabrieken, bouwterrein, haventerrein, en gebouwen, hotels, theaters en discotheken, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde, evenals het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid.

- Het toezicht op en de bescherming van roerende of onroerende goederen in de ruimste zin van het woord - De bescherming van personen in cie ruimste zin van het woord

- Het toezicht op en de bescherming bij het vervoer van waarden in de ruimste zin van het woord

Het beheer van een alarmcentrale in de ruimste zin van het woord

- Het toezicht op en de controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op al dan niet voor het publiek toegankelijke plaatsen in de ruimste zin van het woord.

Het begeleiden van groepen van personen met het oog op de verkeersveiligheid in de ruimste zin van het: woord

- De bewaking van en het toezicht op de veiligheid van evenementen zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend festivals, concerten, manifestaties, kunstmanifestaties, tentoonstellingen, beurzen, salons, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries en colloquia

- De activiteiten van horeca-security omvattende de bewaking van en het toezicht op de veiligheid van: discotheken, casino's, drankgelegenheden, privé-bars, restaurant en hotels.

- De activiteiten van consortiumbewaking,

- De veiligheid bij prestaties van aile aard te coördineren, te organiseren of er aan deel te nemen, al of niet in samenwerking met de openbare en politionele diensten, advies te verstrekken en plannen uit te werken om het toezicht en de veiligheid bij alle mogelijk manifestaties te verzekeren.

- Houden van toezicht, bewaking en andere activiteiten ter bescherming van personen of eigendommen: lijfwachten, straatpatrouilles, bewaking van: woningen, kantoren, fabrieken, bouwterrein, enz., zowel statische bewaking als mobiele bewaking:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het verrichten van vaststellingen die uitsluitend betrekking hebben op de onmiddellijk waarneembare toestand van goederen die zich bevinden op het openbaar domein, in opdracht van de bevoegde overheid of van de houder van een overheidsconcessie

Deze bewakingsactiviteiten worden uitgevoerd zonder bijzondere dan wel met alle mogelijk middelen waaronder onder meer maar niet uitsluitend wapens, honden, paarden, vogels en andere dieren, volgsystemen, voertuigen, het verlenen van veiligheidsadvies, mobiele bewakingsactiviteiten, alarmcentrales.

Van de voornoemde bewakingsactiviteiten waarvoor een vergunning van de Minister van Binnenlandse Zaken vereist is, worden enkel degene uitgeoefend waarvoor de Minister van Binnenlandse Zaken een vergunning heeft verstrekt.

De vennootschap kan tevens alle verrichtingen doen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alle in de meest ruime betekenis,

- De aankoop, de verkoop, de verhuur, het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening. Dit is een evenwaardige hoofdactiviteit.

e Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen..

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 ¬ en is verdeeld in 20 aandelen.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s) al dan niet statutair,

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap als niet statutair zaakvoerder de heer Conrad Buller Fraude, Het mandaat van zaakvoerder is, in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 19 uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar,

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten van oprichting tot 31.12.2013,

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012. Overeenkomstig art 60 van de vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigddoor één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbinterilisen en verplichtingen de daaruit voortvloeien overneemt vanaf 01 november 2012.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte

De zaakvoerder

Conrad Buller Froude'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TALOS PROTECTIVE SOLUTIONS

Adresse
WOLVENSTRAAT 7, BUS 1 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande