TAMINCO SOUTH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TAMINCO SOUTH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.357.422

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 22.06.2012 12204-0056-029
06/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0883.357.422

Benaming

(voluit) : Taminco South (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pantserschipstraat 207 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 10 mei 2012

De enige aandeelhouder neemt volgende besluiten, met betrekking tot de sluiting van de vereffening van de Vennootschap:

De enige aandeelhouder heeft kennis genomen van het activaverdelingsplan opgesteld door de vereffenaar en van het akkoordvonnis van de Rechtbank van Koophandel van Gent van 10 januari 2012 inzake het activaverdelingsplan.

De enige aandeelhouder verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningrekeningen opgesteld op 29 februari 2012 en stukken tot staving, alsook van het controleverslag van de commissaris. De enige aandeelhouder keurt deze vereffeningrekeningen en de besluiten van de vereffenaar goed,

De enige aandeelhouder verleent kwijting aan de vereffenaar, Taminco NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Pantserschipstraat 207, B-9000 Gent, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0859.910.443r, voor de uitoefening van haar mandaat ais vereffenaar van de Vennootschap.

De enige aandeelhouder verleent kwijting aan de commissaris, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Moutstraat 54, B-9000 Gent, ingeschreven in het Rechtspersonen register onder het nummer 0446.334.711, vertegenwoordigd door mevrouw Lieve Cornelis, voor het opstellen van het controleverslag over de vereffeningrekeningen.

De enige aandeelhouder verklaart de vereffening van de Vennootschap af te sluiten en stelt vast dat de Vennootschap vanaf heden opgehouden heeft te bestaan.

De enige aandeelhouder besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende vijf jaar bij Taminco NV te Pantserschipstraat 207, 9000 Gent.

De enige aandeelhouder verleent volmacht aan mevrouw Inge Stiers, en elke advocaat van Allen & Overy LLP; woonplaats kiezende te 1150 Sint Pieters Woluwe, Tervurenlaan 268A, elk individueel handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, ten einde alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen voor de tenuitvoerlegging van alle voornoemde besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de schrapping van de BTW-registratie van de Vennootschap en alle andere formaliteiten betreffende de publicatie en registratie van de afsluiting van de vereffening.

Inge Stiers !ê,,,Q. u \, loi« 1

Gevolmachtigde

:~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mon Word 11.1

l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

II1 II IIIIIIIIIIIIIIIII

*12101419*

be a B st

NEERGELEGD

25 MEI 2012

ui;~~~~,NK VAN.

I OOP 1. EL TE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2012
ÿþmotl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Taminco South

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pantserschipstraat, 207

9000 Gent

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien november tweeduizend en elf, door Meester Vincent BERQUIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Woluwe, op zeventien november tweeduizend en elf, boek 34, blad 91, vak 11, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De e/a Inspecteur (getekend) JEANBAPTISE Françoise

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Taminco South", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Pantserschipstraat 207, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de naamloze vennootschap "Taminco South", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Pantserschipstraat, 207 en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf vijftien november tweeduizend en elf.

2° Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende bestuurders:

- de heer VANNESTE Piet Claude Norbert

- de heer DECAT Kurt Jean-Emile Elise

3° Benoeming als vereffenaar:

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Taminco", met maatschappelijke zetel te Pantserschipstraat 207, 9000 Gent, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder hel nummer 0859.910.443, vertegenwoordigd door de heer DECAT Kurt Jean-Emile Elise, wonende te 2630 Aartselaar, Leon Gilliotstraat 48.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4° Machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staal slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerrtingsnr : 0883.357.422

V

rzGELEGD

\I)1:1 (

d

JAN. 2L:1R2

It'll I it.t\ L

T

urriim

mod 11.1

van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers en elke advocaat bij Allen & Overy LLP, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een onderne-mingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Gent de dato 21 november 2011 ter bevestiging van de benoeming van de naamloze vennootschap TAMINCO, vertegenwoordigd door de heer Kurt Decat als vereffenaar, het verslag van de commissaris én het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Vincent BERQUIN

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch 5taatsbla(

ewd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0883.357.422

Benaming

(voluit) : Taminco South

'11111733"

NEE.RGELE D

.

RECHTBANK VAN KOOPHANeffeTE t`ac'NT

0 8 JULI 2011

D

Rechtsvorm : NV

Zetel : Pantserschipstraat 207, 9000 Gent, België

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de Notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 14 mei 2010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge 4.Herbenoeming van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54, in deze functie geldig vertegenwoordigd door mevrouw Lieve Comelis, voor een periode van 3 jaar, tot na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2012





Kurt Decat

Bestuurder

Piet Vanneste

Bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 01.06.2011 11141-0542-029
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 27.05.2010 10130-0218-026
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 23.06.2009 09269-0101-026
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 19.06.2008 08260-0351-025

Coordonnées
TAMINCO SOUTH

Adresse
PANTSERSCHIPSTRAAT 207 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande