TANDARTS DE RUYTER F.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS DE RUYTER F.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.966.845

Publication

01/09/2014
ÿþmod 11.1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

be a B, SU

21 -08- 2014

RECHTBANKVAN KOOPH~F,~TE GENT

21 -08- 2014

VAN

KOOPH.s..' k E GENT

*141fi 90

' Ondememingsnr : 3 9 66 g y6

Benaming (voluit) : TANDARTS DE RUYTER F.

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennotoschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Begljnhoflaan 440

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben Van Maelzaeke, geassocieerd: notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE -- VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN": met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 19 augustus 2014, dat

1° De heer DE RUYTER Freddy Georges Maurice, geboren te Gent op 11 mei 1954, met rijksregistemummer' 54.05.11-035.28, echtgenoot van mevrouw DIERCKX Francine Marie Femand Anastasia, wonende te 9000* Gent, Begijnhoflaan 440, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2° De naam van de vennootschap is: "TANDARTS DE RUYTER F,"

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 9000 Gent, Begijnhoflaan 440.

= 4° De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor' eigen rekening of voor rekening van derden:

De uitoefening van een tandartsenpraktijk, omvattende de uitoefening en de bevordering van de mond- en tandheelkunde en alle deelgebieden ervan en dit in de meest ruime zin, zoals orthodontie, paradontologie, Implantologie en prothetische tandheelkunde.

De uitbating van een tandtechnisch laboratorium omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen en aanpassen van mond- en tandprothesen, correctieapparaten en hulpstukken en evenals het verstrekken van labaratoriumprestaties.

Het verstrekken van informatie en/of onderrecht inzake de tandartsgeneeskunde, mond- en tandverzorging,' tandbederf en  preventie, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een= aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Het aan- en verkopen, huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, producten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig kabinet.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nodig of nuttig zijn voor: voormelde activiteiten.

Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert betreffende tandheelkundige gebitsidentificatle. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere:; overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer, onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag ' onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met. betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht,:; opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle',' handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het= verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm

" ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap scan zowel in Beigië als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar

maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds

bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

5' De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

6° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

vertegenwoordigend elk één/honderd zes en tachtigste (11186ste) van het kapitaal.

7° Voornoemde heer Freddy De Ruyter doet inbreng in geld voor achttienduizend zeshonderd euro (¬

" 18.600,00), waarvoor honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van twee/derden of in totaal gestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

De voormelde som van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-7323808-93, bij BNP Paribas Fortis te Gent (Centrum), geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voomoemde instelling op 14 augustus 2014, hetwelk mij is overhandigd om in het dossier te bewaren.

= 8° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

Ingeval er twee of meerdere zaakvoerders worden benoemd wordt voor de interne besluitvorming een college van zaakvoerders gevormd waarbij de besluitvorming:

- bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat;

- bij gewone meerderheidsbeslissing gebeurt indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

b) Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

c) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte ais eiser en verweerder,

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

9° a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten

d)De algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval vast de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

10°a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénpang en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. De personen vermeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennisnemen. Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld. Dit Impliceert dat de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda moet vermelden en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening en dat deze brief aangetekend wordt verstuurd naar de vennootschap en ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomt.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

11° a)I-let boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

b)Op het einde van eik boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen. c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen véér de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen. d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

12° Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

EERSTE BOEKJAAR EN EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 6 maart 2015.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En terstond de vennootschap opgericht zijnde, verklaart de oprichter in buitengewone algemene vergadering het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan.

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering;

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, voornoemde heer Freddy De Ruyter, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

" De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de artikel 15 Fout! Verwijzingsbron niet gevonden. en volgende van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering beslist overeenkomstig artikel 14 van de statuten dat het mandaat van de zaakvoerder in casu bezoldigd zal zijn. Onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, zal aan de zaakvoerder een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

" VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T,W.), aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2014. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

'V" or-

°behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Ruben Van Maelzaeke

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- kopie bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2015
ÿþ Riad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lulk B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111 i

11111 I I l ff 11111111111M 1lIi

" 15107006*

NEERGELEGD

1417- 2015

RECHTBANK VAN gOOFHANTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0559.966.845

Benaming

(voluit) : TANDARTS DE RUYTER F.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 GENT, Begijnhoflaan 440

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi inbreng

Neergelegd conform artikel 220 § 2 W.Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor d.d.. 10.06.2015,

Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 11.06.2015.

Freddy DE RUYTER,

zaakvoerder.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias

Coordonnées
TANDARTS DE RUYTER F.

Adresse
BEGIJNHOFLAAN 440 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande