TANDARTS VAN SCHOORS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS VAN SCHOORS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.457.088

Publication

02/04/2014
ÿþr

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 0 MAART 2014

Griffie

111 IIIIIIIIIIIIII~III

*19071691*

1111

r

V beh aa Bel Stan 1111

Ondernemingsnr : 0474.457.088

Benaming

(voluit) : Tandarts Van Schoors

(verkort) -

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Heirweg 104, 9506 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onder vers akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 13 maart 2014, geregistreerd vier blad, geen verzendingen te Geraardsbergen op 17 maart 2014 Boek 5/515, blad 25, vak 10 Ontvangen: vijftig euro (50E). De ontvanger, (getekend) Dirk ADRIAENSENS, Adviseur, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandarts Van Schoors", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9506 Geraardsbergen (Idegem), Heirweg 104, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.457.088 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 474.457.088, opgericht bij akte verleden voor notaris Laurent Rens te Geraardsbergen, op 22 maart 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna onder nummer 20010411-293, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der vennoten gehouden voor voornoemde Laurent Rens op 29 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna onder nummer 06121850

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap de heer VAN SCHOORS Marc Urbain Eugène Cornelis, zaakvoerder, geboren te Geraardsbergen op 7 april 1961, echtgenoot van mevrouw REYGAERTS Hilde Maria Johanna Julia, wonende te 9506 Geraardsbergen (Idegem), Heirweg 104. Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten de heer VAN SCHOORS Marc, voornoemd, houder van 200 aandelen; samen : 200 aandelen of 20.000,00 euro.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en cie kapitaalverhoging - verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan: de dato 7 november 2013 en van het verslag opgesteld door de BVBA Auditas-DBW met kantoor te Aalst,' Keizersplein 40A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, de dato 25 november 2013,

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze akte een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusie van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BV o.v.v. BVBA TANDARTS VAN SCHOORS met zetel te 9506 Geraardsbergen, Heirweg 104, RPR Oudenaarde 0474.457,088,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 114.444,44 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien deze vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 103.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 1.030 aandelen van de BV o.v.v. BVBA TANDARTS VAN SCHOORS zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend

- de heer Marc VAN SCHOORS 103.000,00 EUR 1.030 aandelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 123.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 200 + 1.030 = 1.230 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het volle bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,"

Aalst, 25 november 2013.

BVBA AUDITAS - DBW

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor

Neerlegging

De voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura met creatie van nieuwe aandelen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd en drieduizend euro (103.000,00 eur) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 eur) op honderd drieëntwintigduizend euro (123.000,00 eur), door uitgifte van 1.030 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving. Deze kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10,00 procent roerende voorheffing hebben kunnen genieten. Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90,00 procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, 90,00 procent van deze schuldvordering ten belope van honderd en drieduizend euro (103.000,00 eur) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10,00 procent als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot nieuwe volledige gestorte aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer VAN SCHOORS Marc, voornoemd, 1.030 nieuwe aandelen,

Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering af te wijken van eventuele voorkeurrechten.

De vergadering erkent te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en drieduizend euro (103.000,00 eur) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND EURO (123.000,00 eur), vertegenwoordigd door 1.230 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Gevolg aan bovenvermelde kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering het artikel 5 der statuten te wijzigen, zodat het voortaan zal luiden als volgt

Voor-

beiiouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 5  KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op HONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND EURO (123.000,00 eur).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.230 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 111.230-ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 eur), vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 11200-ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 13 maart 2014, werd beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en drieduizend euro (103.000,00 eur) om het bestaande kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 eur) te brengen naar honderd drieëntwintigduizend euro (123.000,00 euro) met creatie van 1.030 nieuwe aandelen,"

ZESDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 28 der statuten aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het voortaan zal luiden als volgt "Artikel 28  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd,

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden hij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ZEVENDE BESLISSING: Coördinatie van de statuten  Machten aan het bestuursorgaan

En tenslotte beslist de algemene vergadering aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen om over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst der statuten en tot de neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10,00 procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

voor eensluidend afschrift der akte ;

- de tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de persoloDn(en} bevoegd da rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 27.09.2014 14603-0361-012
28/10/2013 : OUT000316
29/11/2012 : OUT000316
03/02/2012 : OUT000316
04/03/2011 : OUT000316
03/12/2009 : OUT000316
02/03/2009 : OUT000316
07/12/2007 : OUT000316
11/09/2006 : OUT000316
26/07/2006 : OUT000316
28/10/2005 : OUT000316
27/12/2004 : OUT000316
12/11/2003 : OUT000316
20/11/2002 : OUT000316
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0016-010
11/04/2001 : OUA005812

Coordonnées
TANDARTS VAN SCHOORS

Adresse
HEIRWEG 104 9506 IDEGEM

Code postal : 9506
Localité : Idegem
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande