TANDARTSPRAKTIJK VAN PARYS (VERKORT) TVP

Divers


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK VAN PARYS (VERKORT) TVP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.907.182

Publication

10/07/2015
ÿþi

~

mad 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbl

IN~IIIAIW N~IMI~II~IAN~M

15 99101*

IMEEPGELCGD

-1 K1 2015

R>=Cl-lTR N ' VA

KOOP~iIti".'~F~~TV

t GENT

1

"

"

Ondernemingsnr: G o4. )1(32

Benaming (voluit) : Tandartspraktijk Van Parys

(verkort) : TVP

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisstraat 33

9930 Zomergem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 29 juni 2015 (nog te registreren) dat de heer ADER, Bart lsidoor Renilde, geboren te Gent op dertig juni negentienhonderd drieëntachtig (NN: 83.06.30-259.44), en zijn echtgenote mevrouw VAN PARYS, Celine Julien Jacqueline, geboren te Gent op eenendertig december negentienhonderd achtentachtig (NN: 8812.31-164.62), samenwonend te 9930 Zomergem, Moerstraat 12, volgens verklaring gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, niet gewijzigd zo verklaard, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam "Tandartspraktijk Van Parys", afgekort "TVP", voor het eerst gevestigd te 9930 Zomergem, Kruisstraat 33 en met een kapitaal van achttienduizend ;i zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt vandaag opgericht voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf heden, onder voorbehoud van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid zoals wettelijk geregeld.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij iE aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven als volgt

- De heer Aper Bart, voornoemd: tien (10) aandelen

Mevrouw Van Parys Celine, voornoemd: honderd zesenzeventig (176) aandelen

Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat achttienduizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt,

en vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde,

volledig onderschreven,

Voornoemde comparanten verklaren ieder door hen onderschreven aandeel te volstorten in geld ten

beloop van vierendertig (34) euro per aandeel, hetzij in totaal zesduizend driehonderd vierentwintig

; (6.324) euro.

Er moet dus nog zesenzestig (66) euro per aandeel, hetzij in totaal twaalf duizend tweehonderd

zesenzeventig (12.276) euro, worden volstort.

VASTSTELLING STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "Tandartspraktijk Van Parys", afgekort "TVP".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

De uitoefening van de volledige beroepsactiviteit, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële,

financiële, roerende en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

i3 Tandheelkunde.

Zij kan onder meer volgende activiteiten uitoefenen of uitbaten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





De uitoefening van de tandheelkunde door tandartsen en/of stomatologen, meer bepaald de conserverende verzorging, orthodontie, kleine mondheelkunde en paradontologie, de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkunde, verzorging, vervaardigen, plaatsen en herstellen van zowel vaste als uitneembare prothesen, het openen van tandheelkundige kabinetten, de mogelijkheid tot opname van andere medische en paramedische disciplines, kortom alle werkzaamheden van een tandarts, zowel in de kliniek, bij andere tandartsen, als het uitbaten van een eigen tandartsenpraktijk en alle aanverwante bezigheden.

Deze opsomming is enkel aanhalend en geenszins beperkend.

De vennootsohap is bevoegd om alle handelingen te stellen die rechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke, roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Zo zal zij onder meer roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerder ter beschikking kunnen stellen bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien deze terbeschikkingstelling niet rechtstreeks in verband staat met het voorgaande doel.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

Eigen patrimoniumbeheer.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel voor eigen beheer, voor zover dat het burgerrechtelijk karakter blijft bestaan en deze activiteit geen regelmatig en commercieel karakter krijgt.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9930 Zomergem, Kruisstraat 33. Hij mag in elk ander gedeelte van het [and dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het wordt vertegen-woordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: Mevrouw Van Parys Celine Julien Jacqueline, geboren te Gent op 31 december 1988, wonend te 9930 Zomergein, Moerstraat 12.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



a Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigtde vennootschap in rechte, zowel als eiser,A dan ais verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de vijftiende (15e) van de maand juni om negentien (19) uur,

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één venncot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen, Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,k

mod 11.1

Artikel 1 t3

Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening, Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resulteatverwerking.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2016. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf 1 april 2015 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni 2017,

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters vanaf 1 april 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.A.F." met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 8, BTW 8E0434.689.464, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Hautekeete Beatrijs, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOFl ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte oprichting dd. 29 juni 2015

Op de laatste blz. van _ uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK VAN PARYS (VERKORT) TVP

Adresse
9930 Zomergem

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande