TAS RENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAS RENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.883.689

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0282-016
24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " - akte

~.. ~_ ~ ,.....~

, ~. ~ i.~;S =S

- _~~---- - -

r

III

*14024557*

1 1I III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderrem ingsnr : 0431.883.689

Benaming (voluit) : TAS RENE

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel : Korte Min nstraat 35

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 20 december 2013, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAS RENE", met zetel te 9280 Lebbeke, Kart& Minnestraat 35, met ondernemingsnummer : 0431.883.689., waarbij werd besloten:

-om het maatschappelijk kapitaal dat thans in de statuten nog uitgedrukt staat in Belgische frank om te zetten in Euro, meer bepaald achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro één Eurocent' (18.592,01 Eur).

-om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-om in het kader van de tijdelijke overgangsmaatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni; 2013 (artikel 537 WIB92) het aldus verkregen netto-dividend onmiddellijk terug in te brengen in het; kapitaal van de uitkerende vennootschap; het kapitaal wordt bijgevolg verhoogd met; tweehonderdentwaalfduizend tweehonderdtwintig euro (212.220,00¬ ) door inbreng in geld om het te; brengen van achttienduizend vijfhonderd euro tweeënnegentig komma nul één (18.592,01¬ ) op tweehonderddertigduizend achthonderdentwaalf komma nul één euro (230.812,01¬ ) zonder creatie van: nieuwe aandelen..

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd ingetekend en dat zij bovendien volledig werd volstort door inbreng in geld...

-om gans de tekst der statuten te vervangen door de volgende nieuwe tekst, zonder wijziging van het doel van de vennootschap, maar wel rekening houdende met de voormelde besluiten en rekening, houdende met de zetelverplaatsing waartoe werd beslist op 1 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20110125-12979:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de' naam "TAS RENE", De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de ven; nootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

' ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Korte Minnestraat 35, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit, van de zaakvoerders.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Voc r-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

mod 11.1

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel aile voeg- bezet- en cementwerken, opkuisen van gevels, zandstralen van gebouwen en voorwerpen, handel in bouwmaterialen, opspuiten van voegen, schilderwerken.

Algemene bouwonderneming (coördinatie), onderneming voor metsel- en betonwerken, onderneming voor het schrijn- en timmerwerk aan gebouwen, onderneming voor het plafonneren en cementeren van gebouwen, onderneming van chapewerken, onderneming voor het leggen van vloeren en het plaatsen van faience, onderneming voor het plaatsen van glas inbegrepen het plaatsen van sier- en kunstglas, onderneming voor het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onderneming voor het waterdicht maken van gebouwen anders dan met asfalt en teer, onderneming voor slopingswerken, onderneming voor het plaatsen van zowel metalen als niet-metalen, dakwerken van gebouwen, onderneming voor het restaureren van gebouwen, monumenten en kunstwerken, onderneming van grondwerken, onderneming voor het aanleggen van wegen (omvat ook het leggen van opritten), onderneming voor het plaatsen van isolatie, onderneming voor het Leggen van parket.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zef zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderddertigduizend achthonderdentwaalf komma nul één euro (230.812,01¬ ). Het is verdeeld in

zevenhonderd vijftig (750) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht...

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen...

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor

zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of

meer commissarissen te benoemen...

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tien juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt...

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening...

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Liik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vodr-

bghouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontstaan...,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0339-017
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.06.2012, NGL 15.06.2012 12178-0454-017
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0373-017
25/01/2011 : DE041504
13/01/2011 : DE041504
14/06/2010 : DE041504
18/06/2009 : DE041504
16/07/2008 : DE041504
12/07/2007 : DE041504
06/07/2005 : DE041504
19/07/2004 : DE041504
13/08/2003 : DE041504
10/07/2001 : DE041504
19/07/2000 : DE041504
11/07/1998 : DE41504
23/09/1987 : DE41504

Coordonnées
TAS RENE

Adresse
KORTE MINNESTRAAT 35 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande