TCH CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TCH CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.098.714

Publication

29/08/2012
ÿþi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad 11.1

" 1 41; - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

. L.(.21D

20 -QS- 20j2

GiieFIE vara KOOPHANDEL te MECHELEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iai4~es3

Ondernemingsnr : % p:\ 2 "~,4

Benaming (voluit) :TCH CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Emile Verhaerenstraat 9 bus 6, 2890 Sint-Amands

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands op 14 augustus 2012, voor

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1, Oprichters

- De heer Cloostermans-Huwaert Thibault Fernand Cecile Gerard, wonende te Emile Verhaerenstraat 9 bus

6,

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam :"TCH CONSULT'

3. Zetel ; Emile Verhaerenstraat 6 bus 9, 2890 Sint-Amands

4, Doel : zowel in het binnenland, de Europese Unie en het Buitenland;

- Het verstrekken van advies en hulp op financieel, administratief, management, organisatorisch, interne

controle en commercieel vlak aan ondernemingen

(vennootschappen en fysische personen) uit eender welke sector van het economisch leven, evenals het

organiseren van vergaderingen en seminaries in verband met management, organisatie, interne controle en

aanverwanten,

- Het voeren van interim management, crisismanagement, project management en dienstverlening via

kennisoverdracht;

- Het geven van cursussen met oog op opleiding en vervolmaking van algemene 1CT systemen en computers;

- Het aankopen van handelsgoederen, diensten, informatie of gegevens in binnen- en buitenland met als oogmerk het verkopen van deze, al dan niet na behandeling of verbetering, aan cliënten in binnen- en buitenland;

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechtelijk statuut;

- Het beheren van eigen beleggingen en vermogens;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management, bijstand en andere diensten aan verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap zelf een participatie bezit, of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; deze diensten kunnen geleverd worden krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt; de termen vermogensbeheer of financieel advies zijn activiteiten anders dan vermeld in de wetten op financiële transacties en de financiële markten;

- Het creëren en organiseren van evenementen, vertoningen, sportieve en culturele manifestaties; het verspreiden ervan aan de hand van aile mogelijke communicatiemiddelen en gegevensdragers;

- De vennootschap kan tevens alle activiteiten, verrichten op het vlak van marketing, representatie advies en bijstand, inclusief en niet gelimiteerd tot het organiseren en coördineren van events, het organiseren en produceren van video- en filmproducties in de meest uitgebreide zin, alsook het verhuren van alle materiaal dienaangaande;

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven maar enkel aanduidend.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking,

29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

k

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

rWBérdi- Er

Staatsblad



hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te vertonen) mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen , haar grondstoffen kan verschaffen of haar _

producten gemakkelijker kan verdelen; Alle onroerend goed verrichtingen in het kader van haar doel;

De vennootschap heeft tevens tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen, in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

- De aankoop, verkoop, fabricatie en verwerking van alle producten, toestellen en toebehoren die op welke wijze ook verband kunnen hebben met het doei,

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven en nemen van octrooien, know-how en aanverwante immateriële activa.

- Alle verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. - Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

- Zij kan aile handels- of financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen..

- Het op punt stellen van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders.

- Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland."

De vennootschap mag eveneens de functies van een bestuurder of een vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen, Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken; De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

5. Duur ;

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur,

6. Geplaatst kapitaal

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die' ieder

11100sre van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gestort ten belope van 12.400 euro, zoals blijkt uit

een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

7, Boekjaar

Begint op één januari en eindigt eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot

eenendertig december tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats de eerste maandag van de maand juni om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni tweeduizend veertien. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd :

- De heer Cloostermans-Huwaert Thibault Fernand Cecile Gerard, wonende te Emile Verhaerenstraat 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



, II I

" M

w '.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik Ei - vervolg

bus 6.

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift P.V. van statutenwijziging.

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.09.2015 15596-0562-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0030-012

Coordonnées
TCH CONSULT

Adresse
LUCIEN REYCHLERSTRAAT 38 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande