TD PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TD PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.820.170

Publication

27/05/2014
ÿþ1 4'

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14107653*

(*exit

Afdeling Oudenaarde

16 MEI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

L.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0536.820.170

Benaming

(vota) : TD PHARMA

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Strijpstraat 35, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 7 mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA TD PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 Zngem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0536.820.170, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), door overneming van de BVBA ISEM PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 ; Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0862.266.167, RPR Gent (afdeling Oudenearde), in : toepassing van artikp 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA TO [DHARMA houdster is van aile aandelen van de BVBA ISEM PHARMA, ais gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA ISEM PHARMA, zowel de rechten als de verplichtingen, za overgaan naar de BVBA TO PHARMA.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA TD PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 Zingem, Strestraat! 35, met ondernemingsnummer 0536.820.170, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Bernard Denys, notaris met standplaats te Avelgem op 17 juli 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli daarna onder het nummer 13119244.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft blijkens haar oprichtingsakte volgend maatschappelijk doek

"De vennootschap heeft als doek

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1.Assistentle op het gebied van management en het voeren van consultingactIviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, de studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, aquisitie-onderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management,' verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van, allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

4.Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5.1-let uitvoeren van zowel technisch ais bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7.Het nemen van participaties in aile mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8.Het verrichten Ivan alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van aile roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaling en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

9.De groot  en kleinhandel, de import en export, de aan  en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest mime zin van aile roerende goederen, materialen en gereedschappen,

10.Alle commissieverhandelingen

11.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

12.Managementactiviteiten van holding& het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13.Het ontwikkelen, het kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven

van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten. 14.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

15.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel ln het binnen als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het mest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentien honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien honderd één en negenig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentien honderd drie en

negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank  en Financiewezen vereist Is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de ruimste zin."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA ISEM PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0862265.167, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Philippe Stockman, notaris met standplaats te Moorsiede op 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



december 2003, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna onder het nummer 03144143.

De statuten weràen voor het laatst gewijzigd, houdende o.a. wijziging boekjaar, blijkens proces - verbaal verleden voor meester Hendrik Debucquoy, notaris met standplaats te Diksmuide op 21 augustus 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 september 2013 onder het nummer 13138708.

De vennootschap heeft blijkens haar gecoördineerde statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel:

I.Voor eigen rekening

N het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

B/ de uitbating van één of meer apotheken, de groot  en kleinhandel, de aan  en verkoop alsook de bereiding van aile soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënsche producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder-, en natuurvoeding, alsook de groot  en kleinhandel, de aan  en verkoop, de productie en reparatie van aile soorten gezicht  en gehoortoestellen en voorwerpen in verband met de bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses;

C/ de uitoefening van de (thuis)verpleging op zelfstandige basis, verstrekken van toilettage, verstrekken van palliatieve verzorging en aile andere handelingen welke volgens de geldende deontologische en medische regels voortvloeien Uit de thuis aan huis verpleging;

1I.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

N het waameMen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

B/ het verlenen van administratieve prestaties voor rekening van derden, alsook het verlenen van adviezen omtrent de administratie of administratieve organisatie;

C/ de aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

D/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

E/ het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

F/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beteggingsadvies,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 57.500,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF, DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de BVBA ISEM PHARMA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA TD PHARMAL

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.......

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA TO PHARMA

Mevrouw Tineke DEMEYERE

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 7 mei 2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tari aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2014
ÿþ i-- ,+ a` ~ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

11 JULI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111

*19192 9

Ondernemingsnr : 0536.820.170

Benaming

(voluit) : TD Pharma

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 35 te 9750 Zingein

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Denys te Avelgem de dertig juni twee duizend veertien, welke eerstdaags ter registratie zal aangeboden worden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TD Pharma", onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING : met fusie door overneming gelijkgestelde verrich-ting.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op zestien mei twee duizend veertien, bekendgemaakt als voormeld, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Isem Pharma", voornoemd, bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overgenomen wordt door de onderhavige vennootschap "TD Pharma".

De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goeds

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap die alle door de onderhavige vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

Vanaf één januari twee duizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerder van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de' overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennoot-'schap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "asem Pharma", waarvan hij het procesverbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLISSING : uitbreiding van het doel.

In het kader van de uitvoering van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, beslist de vergadering de huidige statutaire doelomschrijving zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten aan te wijzigen, de volgende tekst wordt vanaf nu als doel opgenomen:

"De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van der-den, of als tussenpersoon:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r 1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, de studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, weten-'schappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, aquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 2.de uitbating van één of meer apotheken, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop alsook de bereiding van aile soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënische producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder , en natuurvoering, alsook de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van alle soorten gezicht- en gehoortoestellen en voorwerpen in verband met de bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses.

3.AIle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

4.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coordinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen reke-ning.

5,Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technocontult, assistentie op het ge-bied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

6.Het uitvoeren van zowel technisch als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

7.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

8.1-let nemen van participaties in aile mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

9.1-let verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening,

10.De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen,

11.Alle commissieverhandelingen.

12.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke an-dere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

13.Managementactiviteiten van holding: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

14.1-let ontwikkelen, het kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten. 15,Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

16.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen  als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitge-voerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentien honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien honderd één en negentig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennoot-schap, deze die zij niet mogen doen zonder erkenning ais vastgoedmakefaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentien honderd drie en negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de ruimste zin."

VIERDE BESLISSING ; kwijting zaakvoerder overgenomen vennootschap.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouder van de onderhavige vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één en dertig december twee duizend en dertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLISSING.: delegatie van machten,

Aan de zaakvoerder wordt alle machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

De zaakvoerder wordt onder meer individueel gemachtigd om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

ZESDE BESLISSING.: Vaststelling kapitaal.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal als gevolg van de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting honderd duizend euro nul cent (100.000,00-¬ ) bedraagt.

ZEVENDE BESLISSING.: Wijziging statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten van de over te nemen vennootschap te ver-vangen door volgende tekst die vanaf heden van kracht zal zijn voor de vennootschap.

"VORM-NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Ven-maotschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt; "TO Pharma".

Die benaming moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, gevolgd door de rechtsvorm.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zingem, Strijpstraat 35.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van der-den, of als tussenpersoon:

1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten, Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, de studie en Organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, aquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.de uitbating van één of meer apotheken, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop alsook de bereiding van alle soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, parafarrnaceutische, homeopatische en hygiënische producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder-, en natuurvoering, alsook de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van alle soorten gezicht- en gehoortoestellen en voorwerpen in verband met de bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses.

3.Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, admi-'nistratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

4,Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen reke-'hing.

5.1-let uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technocontult, assistentie op het ge-bied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

6.1-let uitvoeren van zowel technisch als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

7.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord,

8.Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

9.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

10.0e groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

11.Aile commissieverhandelingen.

12Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke an-dere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

13.Managementactiviteiten van holding: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

14.Het ontwikkelen, het kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten. 15.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

16.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binten  als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitge-voerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentien honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien honderd één en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennoot-schap, deze die zij niet mogen doen zonder erkenning ais vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentien honderd drie en negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de ruimste zin.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderd duizend euro nul cent (100.000,00E).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand februari om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de al-*gemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van on-'bepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene verga-'dering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

ti

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap enfof de vestiging van een hypotheek; -het afsluiten van contracten;

-enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijf' honderd euro nul cent (12.500,00-¬ ).

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Be-drijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding vanide accountant komt ten laste van de , vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding tabaren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder, BESTEMMING WINST - RESERVES

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT,

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT  Machtiging aan de zaakvoerder,

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen be-sluiten, voor zoveel als nodig.

NEGENDE BESLUIT  Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de be-'sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accofisc Kortrijk" te Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelting, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR GELIJKVORM1G ONTLEDEND UITTREKSEL

Bernard Denys

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 30 juni 2014

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþ Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 13119299*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Oudenaarde

1 9 JULI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0 53ç . Vi c

Benaming

(voluit) : TD PHARMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 35 te 9750 Zingem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285) de zeventien juli twee duizend dertien, blijkt dat:

Mejuffrouw DEMEYERE Tineke Maria Martine, geboren te Kortrijk de vier en twintig december negentien' honderd vier en tachtig (Nationaal nummer: 84.12.24 198-57 en Identiteitskaart nummer: 591-1672651-85),, ongehuwd, wonende te Deerlijk, Europalaan 17.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op honderd duizend euro nul cent (100.000,00-¬ ),: verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen, zijnde honderd (100) aandelen, in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd duizend euro nul cent (100.000,00-¬ ).

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een volledige storting werd gedaan door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij honderd duizend euro nul cent (100.000,00-¬ ),! is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE21 7380 3887 5703, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank KBC Bank te Zwevegem( Heestert).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet zoals: één en ander blijkt uit het aan deze akte gehecht bewijs van deponering.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van honderd duizend euro nul' cent (100.000,00-¬ ).

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "TO PHARMA".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zingem, Strijpstraat 35.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingsactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitie-onderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.Alle handelingen in verband met het beheer van ven-nootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coflrdinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

4.Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5.Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7.1-let nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks ais in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening. 9.De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

10.AIle commissieverhandelingen.

11.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staaf.

12.Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13.Het ontwikkelen, het kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven

van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten. 14.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

15.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentien honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien honderd één en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennoot-schap, deze die zij niet mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentien honderd drie en negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de ruime zin.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderd duizend euro nul cent (100.000,00-

¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal. BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek; -het afsluiten van contracten;

-enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ ).

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandata-iris.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand februari om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELI NO:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1)f-let eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september twee duizend veertien.

2)De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand februari twee duizend vijftien om twintig uur.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één juli twee duizend dertien tot op datum van publicatie.

VOLMACHTEN

Er wordt een bijzondere-volmacht verleend aan de besloten vennootschap"met beperkte aansprakelijkheid "Luminad" met zetel te Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling ' van alle administratieve, formaliteiten inzake Kruispuntt ank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-kel' odden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
TD PHARMA

Adresse
STRIJPSTRAAT 35 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande