TDM3

BV CVBA


Dénomination : TDM3
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 505.984.662

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wanneer deze deelname kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Hoger vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het is de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5° Duur

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting. 6° Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd en veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt vijfhonderdduizend honderd euro (500.100,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend en één (5.001) aandelen op naam, en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boven dit vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van de intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten.

Zolang de aandelen niet volstort zijn, kunnen zij, in afwijking van artikel 364 van het Wetboek der Vennootschappen, ten aanzien van de vennootschap niet aan derden worden overgedragen dan indien de verkrijger door de raad van bestuur als vennoot wordt aangenomen. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Na de oprichting van de vennootschap mogen nieuwe aandelen worden uitgegeven bij unanieme beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering van vennoten stelt de uitgifteprijs vast, alsook het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen. De algemene vergadering van vennoten zal ook beslissen tot welke categorie de uit te geven aandelen zullen behoren en welke rechten eraan verbonden zijn.

De raad van bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen op de geplaatste maar niet volledig afbetaalde aandelen. Het besluit wordt aan de vennoten ter kennis gebracht bij aangetekende brief waarbij de wijze en het tijdstip van betaling wordt opgegeven. Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het globale aandelenpakket van de vennoot.

De vennoot heeft te allen tijde het recht het door hem toegezegde kapitaal dat nog niet gestort werd, meteen en voor het geheel af te betalen aan de vennootschap.

De vennoot die nalaat, binnen de maand de opgevraagde storting te verrichten, is een nalatigheidsintrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet, vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Zolang de opgevraagde eisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan is de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel. In geval van overdracht bij overlijden of anderszins, en telkens er meerderen aanspraak maken op het eigendom van eenzelfde titel zal de vennootschap het recht hebben de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen, totdat, ten hare opzichte, een enkel persoon als eigenaar van de titel is aangeduid. Hetzelfde geldt indien aandelen werden in pand gegeven.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt de vruchtgebruiker alle lidmaatschapsrechten toe, daarin begrepen de stemrechten op alle vergaderingen, de uitoefening van rechten voorkeur en alle dividendrechten.

Dit kapitaal werd onderschreven door :

- door MEDERI NV, voornoemd, voor vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), volgestort ten belope van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) of op vierduizend (4.000) aandelen categorie A,

- door DE WILDE CONSULTING BVBA, voornoemd, voor honderdduizend euro (100.00,00 EUR), volgestort ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) of op duizend (1.000) aandelen categorie A,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- door DOCTAR CVBA, voornoemd, voor honderd euro (100,00 EUR), volgestort ten belope van honderd euro (100,00 EUR) of op één (1) aandeel categorie A,

Elk ingetekend aandeel is volledig volstort.

Een bedrag van vijfhonderdduizend honderd euro werd vooraf aan de oprichting der vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening met nummer BE29 0017 4226 2264, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

6.1 Categorie A, B en C aandelen

Er worden drie categorieën aandelen gecreëerd: Categorie A, Categorie B en Categorie C. De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie A zijn (de oprichters): ondernemers en rechtspersonen van ondernemingen die als maatschappelijk doel hebben de thuiszorg, in de brede zin van het woord, mede te ontwikkelen, te promoten of ondersteunende diensten leveren in het kader van de geformuleerde doelstellingen onder artikel 3 van de statuten.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie B (de investeerders) zijn: ondernemers en rechtspersonen van ondernemingen die als maatschappelijk doel hebben de thuiszorg, in de brede zin van het woord, mede te ontwikkelen, te promoten of ondersteunende diensten leveren in het kader van de geformuleerde doelstellingen onder artikel 3 van de statuten en die niet tot de oprichters behoren; zij kunnen zich inschrijven in het variabel kapitaal en hebben enkel dividendrecht;

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie C (de praktijken) zijn: vertegenwoordigers van praktijken van zorgverstrekkers (zoals daar zijn, huisartspraktijken, verpleegkundepraktijken, etc). Zij kunnen zich inschrijven in het variabel kapitaal en hebben enkel dividendrecht;.

Alle categorieën aandelen hebben dezelfde aandelen in de winst.

De raad van bestuur houdt een lijst bij van het aantal aandelen van categorie A, B en categorie C. 6.2 Overdracht van aandelen

Overdracht van Categorie A-aandelen

De stemgerechtigde aandelen van categorie A mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden, mits goedkeuring, door middel van een unanieme beslissing, van de algemene vergadering. Deze goedkeuring is vereist voor elke overdracht en overgang, zonder enige uitzondering.

Het bestuur zal op schriftelijk verzoek van de vennoot behorende tot categorie A die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op schriftelijk verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de algemene vergadering samenroepen teneinde zich over de voorgenomen overdracht of overgang te beraden.

Het verzoek tot overdracht onder levenden zal de prijs en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren omvatten en ondertekend zijn door de kandidaat-verkoper en de kandidaat-koper. In geval van weigering van de goedkeuring van de overdracht onder levenden of de overgang wegens overlijden, dienen zo de kandidaat-verkoper dit wenst de andere houders van categorie A aandelen binnen de drie maanden na de betreffende vergadering de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, zulks onverminderd de mogelijkheid om tussen deze vennoten een akkoord af te sluiten omtrent een andere verdeling. Zij kunnen ook een derde aanduiden die de aandelen zal overnemen.

Behoudens andere overeenkomst tussen de partijen, wordt de koopprijs vastgesteld op basis van de vermelde waardering verder in artikel 17.

Indien een vennoot, of meerdere vennoten gezamenlijk handelend, minstens veertig procent (40 %) en minder dan zestig procent (60%) van alle categorie A-aandelen wensen over te dragen, dan hebben de andere houders van de stemgerechtigde aandelen gedurende een periode van zestig dagen na de melding van dergelijke verkoopintentie door de kandidaat-verkoper(s), de mogelijkheid alle betreffende aandelen aan te kopen tegen de prijs en modaliteiten zoals voorgesteld door de kandidaat-koper. Indien de betreffende vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht, dan zullen zij het recht hebben al hun aandelen aan de kandidaat-koper over te dragen tegen de prijs en de modaliteiten zoals eerder voorgesteld aan de kandidaat-verkoper(s). De kandidaat-verkoper(s) zal (zullen) de kandidaat-koper van bij het begin van de onderhandelingen tussen beide schriftelijk op de hoogte brengen van dit statutaire volgrecht en de modaliteiten ervan. Indien een vennoot, of meerdere vennoten gezamenlijk handelend, minstens zestig procent (60 %) van alle Categorie A-aandelen wensen over te dragen, dan hebben de andere houders van de stemgerechtigde aandelen gedurende een periode van zestig dagen na de melding van dergelijke verkoopintentie door de kandidaat-verkoper(s), de mogelijkheid alle betreffende aandelen aan te kopen tegen de prijs en de modaliteiten zoals voorgesteld door de kandidaat-koper. Indien de betreffende vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht, dan zullen zij, op eenvoudig verzoek van de kandidaat-koper, de verplichting hebben al hun aandelen aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

kandidaat-koper over te dragen tegen de prijs en de modaliteiten zoals eerder voorgesteld aan de kandidaat-verkoper(s). De kandidaat-verkoper(s) zal (zullen) de kandidaat-koper van bij het begin van de onderhandelingen tussen beide schriftelijk op de hoogte brengen van deze statutaire volgplicht en de modaliteiten ervan.

In geval van uitoefening van het voorkooprecht, zullen de kopende vennoten of de door hen aangeduide derde het recht hebben de prijs te betalen in drie gelijke schijven, telkens op de laatste dag van het boekjaar, de eerste maal op de laatste dag van het boekjaar tijdens dewelke het voorkooprecht is uitgeoefend.

In voorkomend geval zullen de kopende vennoten een interest verschuldigd zijn gelijk aan de twaalf maands Euribor-rente, vermeerderd met één procent.

In geval van niet-betaling op de vervaldag is een interest verschuldigd die gelijk is aan de twaalf maands Euribor-rente, vermeerderd met vijf procent.

De betreffende interestvergoedingen zijn van rechtswege verschuldigd, zonder dat een aanmaning of ingebrekestelling vereist is.

Overdracht van Categorie B en C-aandelen

De aandelen van categorie B en Categorie C mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden, mits goedkeuring, door middel van een unanieme beslissing, van de algemene vergadering. Deze goedkeuring is vereist voor elke overdracht en overgang, zonder enige uitzondering.

Het bestuur zal op schriftelijk verzoek van de vennoot behorende tot categorie B of categorie C die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op schriftelijk verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de algemene vergadering samenroepen teneinde zich over de voorgenomen overdracht of overgang te beraden.

Het verzoek tot overdracht onder levenden zal de prijs en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren omvatten en ondertekend zijn door de kandidaat-verkoper en de kandidaat-koper. In geval van weigering van de goedkeuring van de overdracht onder levenden of de overgang wegens overlijden, dienen zo de kandidaat-verkoper dit wenst de andere houders van de respectieve categorie B of categorie C aandelen binnen de drie maanden na de betreffende vergadering de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, zulks onverminderd de mogelijkheid om tussen deze vennoten een akkoord af te sluiten omtrent een andere verdeling. Zij kunnen ook een derde aanduiden die de aandelen zal overnemen.

7° De vennoten

Zijn vennoot:

- de ondertekenaars van deze akte, hierna  oprichters genoemd,

- de personen of rechtspersonen die door de algemene vergadering, via unanieme beslissing, als vennoot zijn aanvaard,

- zij die aandelen verwerven conform de statutaire bepalingen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding;

b) uitsluiting;

c) faillissement of kennelijk onvermogen;

d) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

8° Uittreding of terugneming van aandelen - Uitsluiting van vennoten

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Een vennoot kan alleen met instemming van het bestuursorgaan uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

De uittreding van een vennoot wordt ingeschreven in het aandelenregister naast de naam van de uittredende vennoot. Weigert het bestuursorgaan de uittreding vast te stellen, dan wordt de opzegging ontvangen door de griffier van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap. Het verzoek tot uittreding van een vennoot dient aanvaard te worden door de algemene vergadering, beslissend bij volstrekte meerderheid.

De uittreding zal worden geweigerd indien ze voor gevolg zou hebben dat het maatschappelijk kapitaal zou worden verminderd tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte of indien het aantal vennoten daardoor zou dalen tot minder dan drie.

Indien het verzoek tot uittreding wordt aanvaard, wordt dit geacht te hebben plaatsgevonden op het moment dat het verzoek ter kennis is gebracht; indien dit verzoek niet ter kennis is gebracht gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar, wordt het verzoek geacht te zijn gedaan op de eerste dag van het boekjaar dat volgt op het verzoek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan ten allen tijde worden uitgesloten bij beslissing genomen door de algemene vergadering, beslissend bij volstrekte meerderheid.

Uiterlijk ter gelegenheid van de oproeping van de algemene vergadering die zal oordelen over het voorstel tot uitsluiting, dienen de motieven van de uitsluiting per aangetekende brief en op omstandige wijze aan de uit te sluiten vennoot te worden meegedeeld.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen schriftelijk kenbaar te maken aan de algemene vergadering van vennoten binnen de tien dagen na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting. Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen, moet de vennoot worden gehoord op de algemene vergadering.

Behoudens wanneer de uit te sluiten vennoot uitdrukkelijk om de opname van de motivering voor de uitsluiting in de notulen van de algemene vergadering van vennoten verzoekt, dient deze motivering niet in de notulen te worden opgenomen.

De uitsluiting wordt in het register van de vennoten overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

De uittredende of uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 17 van deze statuten, eventueel rekening houdend met bijzondere overeenkomsten die tussen de vennoten werden afgesloten.

De betaling gebeurt overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van deze statuten.

De uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

9° Rechten van de vennoten

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de vennootschap of daarvan een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen. De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht van elke vennoot, die over alle bevoegdheden zal beschikken om de bewerkingen na te zien en om kennis te nemen van de boeken, de briefwisseling en alle geschriften der vennootschap. De algemene vergadering der vennoten mag een of meerdere commissarissen benoemen en de duurtijd van hun ambt bepalen, zij moet minstens een commissaris benoemen indien dit vereist is overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. 10° Algemene vergadering - Jaarvergadering

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt de algemeenheid der vennoten. Zij heeft de meest uitgebreide machten om alle daden die de vennootschap aanbelangen te stellen of te bekrachtigen. Zij is samengesteld uit al de eigenaars van aandelen en bewijzen van deelgerechtigdheid. Enkel de vennoten van de A-categorie hebben stemrecht.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn bindend zelfs voor de vennoten die afwezig waren of tegenstemden en gevoeglijk zijn uitgenodigd.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

De jaarvergadering wordt ieder jaar samengeroepen op de derde maandag van de maand mei, van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. 11° Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de raad van bestuur. De algemene vergadering dient minstens twee bestuurders aan te duiden uit de lijst van kandidaten, voorgedragen door de vennoten van de A-categorie, in voorkomend geval, één bestuurder aan te duiden uit de lijst van kandidaten, voorgedragen door de vennoten van de B-categorie en één bestuurder uit de lijst van kandidaten, voorgedragen door de vennoten van de C-categorie. De bestuurders dienen geen vennoot te zijn.

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie bestuurders.

De duur van hun opdracht wordt bij hun benoeming vastgesteld. De bestuurders zijn

herbenoembaar.

Worden statutair benoemd tot bestuurder en kunnen slechts ontslagen worden dan middels statutenwijziging, voor een periode aflopend op de jaarvergadering die zal gehouden worden in het jaar 2021:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TILLOVAN, met zetel te 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 59, ON 0817.662.191, RPR Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Loon Herman, wonende 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 59;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WILLCON, met zetel te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1, ON 0835.839.694, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willy Vertongen, wonende te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1;

3) de vereniging zonder winstoogmerk  THUISVERZORGING IN SOLIDARITEIT , met zetel te 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 76, ON 0430.909.335, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Noreilde, wonende te 9031 Gent, Henri de Sagherstraat 12 (N.N. 76.04.30-091.51);

4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE WILDE CONSULTING, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul De Wilde, wonende te 9320 Aalst, Bremtstraat 3B (nationaal nummer 70.08.08-179.40).

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van beheer, van bestuur en van beschikking te stellen welke de vennootschap aanbelangen. Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten is voorbehouden aan de algemene vergadering behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die luidens de bepalingen van artikel drie binnen de perken vallen van het maatschappelijk doel, evenals alle inbrengen, afstanden, inschrijvingen, ontleningen of financiële tussenkomsten in verband met gezegde verrichtingen.

De raad van bestuur kan daarenboven alle sommen en waarden ontvangen, alle roerende of onroerende goederen verwerven, vervreemden, met hypotheek belasten, ruilen, uitbaten, huren en verhuren, alle concessies van welke aard ook verwerven, verpachten, uitbaten of afstaan, alle leningen aangaan door middel van kredietopeningen of op een andere wijze, met of zonder hypotheek en eveneens onder de vorm van uitgifte van obligaties of kasbons, alle leningen toestaan of aangaan; alle panden, inpandgevingen en hypotheken, met of zonder beding van uitvoerend beslag toestaan of aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende vorderingen, handlichting verlenen met of zonder betaling, van alle bevoorrechte inschrijvingen, inbeslagnamen, verzet of andere beletsels, en de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; in rechte optreden, onderhandelen, compromissen aangaan, dadingen treffen, goedkeuringen verlenen, het gebruik van de reserve- of voorzieningsfondsen regelen, verzaken aan alle verjaringen.

Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De raad van bestuur kan het dagelijks management van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders die de naam dragen van afgevaardigde-bestuurder, gekozen in of buiten zijn midden. De raad van bestuur zal hun machten bepalen en de bevoegdheden verbonden aan hun functie vaststellen. Hij zal deze mandatarissen mogen herroepen. De functie van afgevaardigd bestuurder wordt geregeld via een mandaatovereenkomst.

Voor alle administratieve aangelegenheden evenals voor aankopen en leningen tot een maximum van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) kunnen deze afgevaardigde bestuurders afzonderlijk handelen. Voor alle andere aangelegenheden en niet behorend tot het dagelijks bestuur, zal de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd zijn door het optreden van minstens twee bestuurders. De bestuurders die in naam van de vennootschap tekenen, moeten het bewijs niet leveren van een bijzondere machtiging, noch tegenover de hypotheekbewaarder, noch tegenover derden.

12° Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (01/01) en eindigt op éénendertig december (31/12) van elk jaar.

13° Reserves - winstverdeling - vereffeningssaldo

De netto-winst volgens de resultatenrekening zal als volgt worden bestemd:

" vijf procent aan het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

" op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereffening door de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigdt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slotbepalingen

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei in het jaar

tweeduizend zestien (2016).

2. Benoeming

In aansluiting met de oprichting is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft zij met eenparigheid

van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur: de BVBA WILLCON, voornoemd, met als

vaste vertegenwoordiger de heer Willy Vertongen, wonende te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1.

- Wordt benoemd tot afgevaardigd bestuurder: de BVBA DE WILDE CONSULTING, voornoemd, met

als vaste vertegenwoordiger de heer De Wilde Paul, voornoemd.

3. Bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer De Wilde Paul, voornoemd, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

- inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

voor Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderleeuw

3 december 2014

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2015
ÿþMod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111



Ondernemingsnr : 0505984662

Benaming

(voluit) ; TDM3

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drie Sleutelsstraat 74 - 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte z Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 16 april 2015.

De Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot benoeming van Paul De Wilde als bestuurder met ingang vanaf 1 maart 2015.

De Wilde Consulting bvba

ovv Paul De Wilde

GRIF-Fit kEC Tt ANK vHt f

KOOPHANDEL GENT

3 0 APR, 2015

AFDELING DENDEtkeÁDE

eià

q1D

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanig held van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TDM3

Adresse
DRIE SLEUTELSSTRAAT 74 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande