TDP ADVIES EN BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TDP ADVIES EN BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.745.185

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 10.01.2014 14004-0470-011
28/11/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L.

Op de laatste bil. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MQNITE

21-

BELGISCH

81921 69*

JR BELGE

P~~ERGs~LEGD

i1- 2014 2 1 OKT, 2014

STAATSBLAIB ~ ~~%,loattiK v,u,,i 

trnnc.mr,~s ra r_r.v-i-

Ondernemingsnr : 0844145.185

Benaming

(voluit) : TDP ADVIES EN BEHEER

(verkon)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OCTAAF SOUDANSTRAAT 22  9051 SINT-DENIJS-WESTREM (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 26/08/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist am de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Renpaardlaan 13, 9031 Drongen met ingang vanaf 1/09/2014.

De heer Timmie de Pooter Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301837*

Neergelegd

27-03-2012



Griffie

0844745185

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent, Octaaf Soudanstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd te Evergem met

standplaats Ertvelde, op zesentwintig maart tweeduizend twaalf, te registreren, blijkt dat de heer DE

POOTER Timmie, geboren te Terneuzen (Nederland) op zesentwintig januari duizend

negenhonderdzevenenzeventig, van Nederlandse Nationaliteit, met woonplaats te 9031 Gent,

Renpaardlaan 13

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam

 TDP Advies en Beheer , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA,

naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  TDP Advies en Beheer .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent Octaaf Soudanstraat 22.

DOEL

De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

C. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): TDP Advies en Beheer

(verkort):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/ of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, evenals allerhande afgeleide producten op aandelen, obligaties, grondstoffen, indexen, munten, en dergelijke meer.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen negenhonderdelfduizend Euro (3.911.000 EUR).

Het is verdeeld in drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/drie miljoen negenhonderd en elfduizendste deel (1/3.911.000ste) en genummerd van één (1) tot en met drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000).

Op drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000) aandelen wordt ingeschreven door de heer Timmie de Pooter, voornoemd, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van honderd tachtig (180) aandelen van de besloten vennootschap naar Nederlands recht  T. de Pooter Holding B.V. , met vestigingsadres 4571GD Axel (Nederland), Noordstraat 6, ingeschreven in de kamer van Koophandel onder het nummer 22061188 en met vestigingsnummer 000006705545.

Met betrekking tot deze inbreng werden volgende verslagen opgemaakt:

a) Verslag van de oprichter de dato 14 maart 2012 , aangaande de gedane inbreng in natura en het belang voor de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen;

b) Verslag met betrekking tot navermelde inbreng in natura opgesteld in datum van 23 maart 2012 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KAREL NIJS BEDRIJFSREVISOR , me zetel te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 807.879.643, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, daartoe door de oprichter verzocht, opgesteld overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen.

De conclusies van gemeld verslag van de Bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

 De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van TDP Advies en Beheer BVBA in oprichting ten bedrage van 3.911.000 EUR bestaat uit de inbreng van alle 180 aandelen van de BV T. de Pooter Holding die de inbrenger aanhoudt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.911.000 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap TDP Advies en Beheer BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 3.911.000ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ( no fairness opinion ).

Kontich, 23 maart 2012

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB s

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand november om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van zesentwintig maart

tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

Wordt aangeduid tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

de heer Timmie de Pooter, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal (zullen) zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: accountantskantoor  Bofidi Gent , Kantoorhoudende te 9051 Gent, Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126 A, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Luik B - Vervolg

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Manueel wordt neergelegd:

a) Verslag van de oprichter de dato 14 maart 2012 , aangaande de gedane inbreng in natura en het belang voor de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen;

b) Verslag met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in datum van 23 maart 2012 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KAREL NIJS BEDRIJFSREVISOR , me zetel te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 807.879.643, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte

21/08/2015
ÿþ Matl Wed 11.1

n1e = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.745.185

Benaming

(voluit) : TDP ADVIES EN BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Renpaardlaan, nummer 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitkering tussentijds dividend - kapitaalvermindering door terugbetaling in speciën - aanpassing van en/of wijziging aan de statuten - coördinatie van de statuten - machtiging(en):

Heden, het jaar TWEEDUIZEND VIJFTIEN.

Op vier augustus.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, Notaris ter standplaats Oordegem (gemeente Lede), is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °TDP ADVIES EN BEHEER" met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Renpaardlaan 13, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0844.745.185, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke te Evergem (Ertvelde) op 26 maart 2012, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart erna onder nummer 12301837, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

Aanwezig is:

De heer dE POOTER Timmie, geboren te Terneuzen (Nederland) op zesentwintig januari negentienhonderd zevenenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, ongehuwd en bevestigende geen verklaring van wettelijke samenwoonst te hebben afgelegd, wonende te 9031 Gent (Drongen), Renpaardlaan 13, houder van alle drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000) volgestorte aandelen.

0e vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Timmie de Pooter, voornoemd, om elf uur.

0e voorzitter stelt vast dat de enige aandeelhouder, tevens zaakvoerder, aanwezig is.

0e voorzitter stelt bijgevolg vast dat huidige vergadering bij eenparigheid van stemmen de agenda van de vergadering kan vaststellen.

peze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Uitkering aan de enige aandeelhouder van tussentijds dividend van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) met betaalbaarstelling op 30 september 2015.

2. Kapitaalvermindering met een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen negenhonderd en elfduizend euro (¬ 3.911.000,00) op twee miljoen negenhonderd en elfduizend euro (¬ 2.911.000,00) door terugbetaling in speciën of anderszins ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

3. Aanpassing van artikel 5 der statuten ingevolge de genomen beslissing.

4. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen

voor de terugbetaling(en) waartoe de vergadering zal besluiten, waaronder tevens de doorstorting van de

roerende voorheffing ten belope van 25 % van het tussentijdse dividend.

f. Machtiging tot coordinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoordineerde statuten.

Nadat deze vaststellingen gedaan en juist bevonden werden, vat de vergadering de agenda aan.

Na beraadslaging keurt de vergadering eenparig en bij afzonderlijke stemming van elk besluit, de volgende

beslissingen goed:

lrerste beslissing:

pe vergadering beslist over te gaan tot uitkering aan de enige aandeelhouder van een tussentijds dividend

van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), beschikbaar vanuit de beschikbare reserves van de vennootschap

en dit met uitbetaling ervan op 30 september 2015.

Tweede beslissing:

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vopr; behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~ De vergadering beslist, gezien de vennootschap over liquide middelen beschikt die haar behoeften overtreffen, het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen negenhonderd en elfduizend euro (¬ 3.911.000,00) op twee miljoen negenhonderd en elfduizend euro (¬ 2.911.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën of anderszins, van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder in evenredigheid tot diens huidig aandelenbezit, zonder vernietiging van aandelen. Bijgevolg blijft het aantal aandelen ongewijzigd, doch wordt de fractiewaarde der aandelen gewijzigd.

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het fiscaal volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen niet plaatshebben zo, binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers een zekerheid geëist hebben voor de schuldvorderingen die, op het ogenblik van de bekendmaking, niet vervallen zijn.

Derde beslissing:

De vergadering beslist artikel vijf der statuten ingevolge hoger genomen beslissingen aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen negenhonderd en elfduizend euro (¬ 2.911.000,00). Het is vertegenwoordigd door drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drie miljoen negenhonderd en elfduizendste (113.911.000e) van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van één (1) tot en met drie miljoen negenhonderd en elfduizend (3.911.000)."

Vierde beslissing:

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheid tot terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn, onder de wettelijke voorwaarden te verrichten mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van vijfentwintig ten honderd (25 %) in toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen en tot uitbetaling van het dividend van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) op 30 september 2015.

Vijfde beslissing:

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten. Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel,

BenjaminVAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte wijziging statuten dd. 4 augustus 2015;

-coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.01.2016, NGL 28.01.2016 16035-0291-011

Coordonnées
TDP ADVIES EN BEHEER

Adresse
RENPAARDLAAN 13 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande