TEGELCENTER VANHULLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEGELCENTER VANHULLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.667.736

Publication

09/05/2014 : OU197498
10/09/2014 : OU197498
20/10/2014
ÿþ1 Mod Word 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 09 OKT. 2014

11111!1,1jill1W0111

bel

a.

B( Sta

Ondernemingsnr : 0472.667.736

Benaming

(voluit) : TEGELCENTER VANHULLE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9770 Kruishoutem, Industriezone 32

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR  AANPASSING ALGEMENE VERGADERING  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL  UPDATE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 26 september 2014, neergelegd ter registratie, dat de NV "TEGELCENTER VANHULLE", met zetel te 9770 Kruishoutem, Industriezone 32, met ondememingsnum mer 0472.667.736 de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit Wijziging Boekjaar

a. Wijziging van het boekjaar: De vergadering beslist het boekjaar te brengen tot een boekjaar dat begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar.

b. wijziging der statuten. Ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering de eerste paragraaf van artikel 24 der statuten te wijzigen als volgt

"Artikel 24.- BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jean"...

c. verlenging huidig boekjaar : de vergadering beslist het huidig boekjaar, dat begonnen is op één oktober

tweeduizend dertien, zal lopen tot en met eenendertig december tweeduizend veertien.

Tweede besluit Verplaatsing jaarvergadering,

a. Verplaatsing Algemene Vergadering: de vergadering beslist de algemene vergadering te verplaatsen van de tweede zaterdag van de maand februari om veertien uur naar de vijftiende juni om veertien uur,

b. Aanpassing der statuten: artikel 20, van de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"Artikel 20.- DATUM  PLAATS OPROEPINGEN

De gewone jaarvergadering wordt gehouden elke jaar op vielen juni om veertien uur. (...)"

o. Volgende jaarvergadering; de vergadering beslist om de volgende jaarvergadering, over het boekjaar dat

begonnen is op één oktober tweeduizend dertien, te houden op 15 juni 2015.

Derde besluit Bevestiging zetelverplaatsing

De vergadering bevestigt de beslissing van de algemene vergadering de dato 2 november 2004, zoals

gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 november nadien, onder referte 2004-11-19 /

0159118 tot verplaatsing van de zetel van de van de vennootschap naar 9770 Kruishoutem, Industriezone 32 en

beslist om de statuten overeenkomstig aan te passen ais volgt:

"Artikel 2.- ZETEL,

De zetel is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Industriezone 32." (...)

Vierde besluit omzetting kapitaal in euro

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap thans vastgesteld op twee miljoen'

vijfhonderdduizend Belgische frank (2.500.000,00 BEP) om te zetten in het overeenkomstige bedrag in EURO

tegen de omrekeningskoers van één euro is gelijk aan veertig komma drie en dertig negen en negentig Belgische

frank (40,3399 BEF).

Derhalve zal het kapitaal van de vennootschap eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro

achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) bedragen.

De vergadering stelt vast dat omzetting van het kapitaal in EURO effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal

gebracht is op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38),

vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist om de statuten overeenkomstig aan te passen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen op naam zonder nominale waarde ( .)"

Vijfde besluit Statutenwijzigingen

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de codificatie van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen (in werking getreden op zes februari tweeduizend en één) alsook met de wet van twee augustus tweeduizend en twee en enkele terminologische aanpassingen, als volgt:

«Vervanging van de woorden "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen voor de statutenwijziging" in de laatste zin van artikel 6bis der statuten, door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen".

"Vervanging van de woorden "de artikelen 101quater en 34bis van de wet op de handelsvennoot-'schappen" in punt 4, van artikel 9bis door "het Wetboek van Vennootschappen";

"Vervanging van de woorden "artikel 52bis van de vennootschappenwet" in artikel Obis punt 8., door de woorden "het Wetboek van vennootschappen",

"Vervanging van de woorden "artikel 41, paragraaf 2 van de vennootschap-'penwet" in artikel 9ter, clausule omtrent recht van voorkoop, punt 6", alinea 4, door "het wetboek van Vennootschappen."

«Vervanging van de woorden "artikel 60 der vennootschappenwet" in artikel 16bis van de statuten door de woorden "artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen."

"Vervanging van de woorden "artikel 74bis van de vennootschappenwet" in artikel 22 van de statuten door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen";

"Vervanging van de woorden "art. 104 bis van de ven-mootschapperrwer in artikel 29 van de statuten door de woorden "artikel 646 van de Wetboek van Vennootschappen."

"Vervanging van de woorden "twintig miljoen Frank (20.000.000, BEF)" in artikel 6bis van de statuten door de woorden "vierhonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05)". "Schrapping van "aandelen aan toonder" in de statuten, hetzij:

-Schrapping van alinea 2 van artikel 8 van de statuten (beginnend met "Indien wordt beslist" en eindigend op "aandeel op naam";

-Schrapping van "aan toonder" in artikel 9bis punt 6.

-Schrapping van "aan toonder of op naam" in artikel 9TER, punt 1";

"Aanpassing van artikel 27 van de statuten, als volgt:

"ARTIKEL 27.- ONTBINDING.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een aandeelhouder of bestuurder.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij alsdan bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordhgen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op de uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

Ingeval aan de voorwaarden voldaan is van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden afgesloten in één akte,"

"Toevoeging van volgende twee laatste alinea's aan artikel 10 der statuten:

'Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan"

"Toevoeging van een nieuw artikel 28bis aan de statuten, waarvan de tekst luidt als volgt;

"ARTIKEL 28bis.: VERLIEZEN.

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, met dien verstande dat aan de voorwaarden inzake quorum en meerderheid in elke aandelencategorie dient voldaan te zijn, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b)Wanneer het nette-actief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmem

c)Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende

de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. in voorkomend geval kan de rechtbank aan de

vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.".

Zesde besluit  Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie niet gecoördineerde statuten.

I.

Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2014 : OU197498
29/03/2013 : OU197498
03/04/2012 : OU197498
01/03/2012 : OU197498
09/01/2012 : OU197498
29/03/2011 : OU197498
14/04/2010 : OU197498
02/03/2009 : OU197498
24/07/2008 : OU197498
30/04/2008 : OU197498
16/03/2007 : OU197498
18/07/2006 : OU197498
08/03/2006 : OU197498
15/03/2005 : GE197498
19/11/2004 : GE197498
03/03/2004 : GE197498
11/04/2003 : GE197498
18/03/2003 : GE197498
27/07/2016 : OU197498
24/10/2017 : OU197498
30/05/2018 : OU197498

Coordonnées
TEGELCENTER VANHULLE

Adresse
INDUSTRIEZONE 32 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande