TERRA INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERRA INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.270.256

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0580-007
25/09/2012
ÿþMod word 1 f.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KO(];- HANC L

y_f



1

1:1~{iw

I i uiui iu iu gui iu

*iaiss~3a*







Ondememingsnr : 0836.270.256

Benaming

(voluit) : TERRA INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 67 / 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder gehouden op 1 mei 2012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 1 mei 2012 van Grote Markt 67 / 5 te 9100 Sint-Niklaas naar Antwerpse Steenweg 176 D te 9140 Tielrode (Temse).

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 25 juni 2012, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt met ingang vanaf 25 juni 2012:

- het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de heer Frédéric Goethals, wonende te 9250 blaasmunster, Rivierstraat 76;

- de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap GOETHALS INVEST BVBA, met maatschappelijke', zetel te 9140 Tielrode (Temse), Antwerpse Steenweg 176/D, met ondememingsnummer 0446.413.202, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frédéric Goethals.

GOETHALS INVEST BVBA

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Frédéric Goethals,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2011
ÿþMal 2.0

Ondernemingsnr : X 36, ,g }t

Benaming

(voluit) : TERRA INVESTMENTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 67/5.

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op elf mei tweeduizend en elf, geregistreerd tien bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de twaalfde mei tweeduizend en elf, boek 450, blad 18, vak 18, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (get) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer GOETHALS Frédéric, wonende te 9250 Waasmunster, Rivierstraat 76, 2) Mevrouw GOETHALS Nathalie, wonende te 9250 Waasmunster, Kerkstraat 29 en 3) Mevrouw DE COCK Christine, wonende te 9140 Temse, Molenstraat 2.

2. Naam en rechtsvorm: "TERRA INVESTMENTS", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 67/5.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zowel gronden als openbare en private gebouwen, en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de afbraak, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3/ het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11I0 796fl3VIIUII

" I I

Ir

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VAN KOOPHANDEL

1 6. 05. 2011

DEN~ErRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de derde vrijdag van

de maand juni om twintig uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van alle schulden, tasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsatdo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere

gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk

aangesteld door het bestuursorgaan. .

Als eenvoudige gélastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen

persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap.

Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen lastgeving.

10. Benoemingen:Werd tot zaakvoerder benoemd: de Heer Goethals Frédéric, wonende te 9250

Waasmunster, Rvierstraat 76.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Carine Dhaen, mevrouw Cindy Vervaet en mevrouw Eveline Smet, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel Notaris Wim Verstraeten

Burg. Venn. o.v.v. BVBA

Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Te 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFE RECHTeNKYAN 1

Ondernemingsnr : 0836270256

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

TERRA INVESTMENTS

KOOPHANDEL GENT

8 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Antwerpse Steenweg 176D, 9140 Tielrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de buitengewone algemene vergadering de dato 08 mei 2015 blijkt er dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar de Nijverheidslaan 76 te 9250 Waasmunster en dit vanaf 08 mei 2015

Goethals Invest BVBA

zaakvoerder

vertegenwoordigd door Frederic Goethals Management BVBA

met Frédéric Goethals als vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TERRA INVESTMENTS

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 176D 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande