TERSAGO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERSAGO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.498.571

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0088-015
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 07.01.2015 15002-0487-012
25/03/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

14 MRT 2013

DEND MONDE

111

*13047406*

u beE a~ BE

Sta

Ondernemingsnr : 0807.498.571

Benaming

(voluit) : DE ZIN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Brugsken 129

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 27 februari 2013,

blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

BVBA DE Z1N.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Naamswijziging

De vergadering besluit éénparig de naam te wijzigen in "TERSAGO INVEST",

TWEEDE BESLUIT

Zetelverplaatsing

De vergadering besluit éénparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9100 Sint-Niklaas,

Beeldstraat 12.

DERDE BESLUIT

f

Verslag doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig

artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouder verklaart kennis te hebben

kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap

gevoegd, afgesloten per 31 december 2012.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer

gebeurd zijn die- van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van dei

financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin.

Dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift;

van dit verslagschrift.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénparig het doel integraal te schrappen en te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van;

derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar. ;

Het uitoefenen van het beroep van veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwwerken.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en: renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in, kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, alle: dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse: parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faïence, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Aile fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, aile huur of verhuur en leasing van aile machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten. Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het; bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, consultancy, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

; l i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroe-irend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoednhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, be-iroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven-motschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,"

VIERDE BESLUIT

Ontslag en benoeming zaakvoerder(s)

De vergadering besluit éénparig ontslag te verlenen aan Mevrouw Van Havere Sophia, voornoemd, voor haar mandaat als niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden.

De vergadering besluit éénparig te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, te rekenen vanaf heden: de Heer Raf Tersago, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VIJFDE BESLUIT

Aanpassen statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen aan voorgaande genomen besluiten, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving in het algemeen, door de statuten volledig te vervangen door navolgende nieuw aan te nemen statuten:

NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten ven-'pootschap met beperk-'te aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming "TERSAGO INVESTI'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12.

Deze zetel mag bij eenvoudig besluit der algeme-'ne vergadering of de zaakvoerder, te publiceren in de Bijlage tot het Bel-'gisch Staatsblad, naar een andere plaats in België worden overge-ibracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar.

Het uitoefenen van het beroep van veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwwerken.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faience, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, aile huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrij-iven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, consultancy, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroe-'rend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed-+handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, be-'roepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven-'nootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-noot-schap bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (18.600¬ ), verte-genwoordigd door honderd (100) ge-lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mág zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzon-'dering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

pe algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaak-'voerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzet-'baar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-schap-pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaal-de machten. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

pe zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid,

pe rechtsgedingen als eiser en als ver-'weer'der, evenals alle gerechtelijk of administra-'tief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk,

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-'vergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aange-duid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats,

STEMRECHT

ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

ZESDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan de zaakvoerder aile machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan notarisassociatie Verhaegen-Eekhaut alle machten om de gecoördineerde tekst van de statu-iten van de ven-'pootschap op te stellen, te onderteke-men en neer te leggen op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Heer Stijn Goossens, wonende te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BV BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT Geassocieerde Notarissen, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; verslag zaakvoerder en balans; coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 04.01.2013 13001-0424-015
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.12.2011, NGL 04.01.2012 12001-0357-015
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 30.12.2010 10648-0417-014

Coordonnées
TERSAGO INVEST

Adresse
BEELDSTRAAT 12 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande