TERVELO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERVELO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.262.732

Publication

18/07/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

(aiasaasw

Ondernemingsnr: ef) 2.62.. 1-12

Benaming

(voluit) : TERVELO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Voorhavenlaan 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 05 juli 2012, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "TERVELO", waarvan de zetel gevestigd Is te 9000 Gent, Voorhavenlaan 50, en met de volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1. De heer MOESEN Jan, geboren te Hasselt op 17 juli 1981, ongehuwd, rijksregister nummer 81.07.17-191.79, identiteitskaart nummer 590-5308513-20, wonende te 9000 Gent, Voorhavenlaan 50.

Hij verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op de Burgerlijke Stand van de stad Gent op 08 december 2011.

2. Mejuffrouw HARDY Liselotte Fientje Tineke, geboren te Bilzen op 26 juni 1984, ongehuwd, rijksregister

nummer 84.06.26-290.57, identiteitskaart nummer 591-1312878-85, wonende te 9000 Gent, Voorhavenlaan 50.

Zij verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op de Burgerlijke Stand van de stad

Gent op 08 december 2011.

OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend honderd negenenzestig

euro vijfentwintig cent (¬ 1.169,25).

STATUTEN

VORM EN BENAMING:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "TERVELO".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap.

Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord

" "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van

koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Voorhaven laan 50.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het

land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits

bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwikkelen, commercialiseren en onderhouden van eigen software en hardware;

- Het onderhouden, uitbreiden, controleren, aankopen, verkopen en verhuren van bestaande software en

hardware;

- Het opstellen en geven van consulting en opleidingen over bovenstaande;

- de aankoop, verkoop, ruiling, huur, verhuring van al of niet gemeubelde onroerende goederen in het

algemeen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

-9 JULI 2012

RECHfï3Aï~~ Vt~~;

1`Sbnn?c~.AN:r~rO. t~' {;~ '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

x "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uitte breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doe! gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer MOESEN Jan, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00) volstort ten belope van drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00) waarvoor hem eenenvijftig (51) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Mevrouw HARDY Liselotte, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend honderd veertien euro (¬ 9,114,00) volstort ten belope van drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00) waarvoor haar negenenveertig (49) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00 ) zijn bij

storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE41 5230 8050 3510 bij de TRIODOS Bank te Brussel, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TERVELO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29 juni 2012, dat ons is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht. AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

In de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde zonder verplaatsing inzage kan krijgen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

BESTUUR EN TOEZICHT

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd daar één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste bezoldiging toegekend, waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand september om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten

I " niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BIJEENROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING -VEREFFENING

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN,

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand september 2014 te 19.00 uur,

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 maart 2014.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder,

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer MOESEN Jan (rijksregister

nummer 81.07,17-191.79), voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL. WILLEMS

r

[ e '.11111e

° , .. *

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt tegelijk hiermee neergelegd ;

- afschrift oprichtingsakte dd. 05/07/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 15.10.2015 15649-0305-010

Coordonnées
TERVELO

Adresse
VOORHAVENLAAN 50 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande