TEXANEL


Dénomination : TEXANEL
Forme juridique :
N° entreprise : 441.902.306

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0140-017
20/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vand%akte

m-IE RECHTBANK VAN

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Industriepark - West 66 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoemingen

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering en uit de notulen van de zitting van de raad van bestuur van 25 maart 2014 blijken volgende herbenoemingen voor een periode van zes jaar:

- Jan DE HAUWERE wonende te 9250 Waasmunster, Molenstraat 59 tot bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- Nelly EECKNOUT, wonende te 9250 Waasmunster, Molenstraat 59 tot bestuurder;

- NAPHIL Comm, VA met zetel te 9250 Waasmunster, Molenstraat 59 met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan DE HAUWERE tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De mandaten zullen vervallen bij het sluiten van de gewone algemene vergadering welke zal gehouden worden in het jaar 2020. De mandaten zijn onbezoldigd behalve het mandaat van NAPHIL Comm. VA.

NAPHIL Comm. VA

Jan De Hauwere, vaste vertegenwoordiger

Gedelegeerd bestuurder

Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0441.902.306 Benaming

(votuit) TEXANEL (verkort)

KOOP! :Ar2nL ONT

I i JUN1 2014

AFDELING DEN DERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 15.04.2013 13088-0198-017
15/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111.1gfi 1111

Ondememingsnr : 0441.902.306

eF

Benaming (voluit) :TEXANEL

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark-West 66 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING -- WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmtuister op negentien; september tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

"

1. De algemene vergadering beslist om in artikel 2 van de statuten de woorden "Bijlage tot het Belgisch: Staatsblad" te vervangen door de woorden "Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad".

iI 2, De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd zeventig; ; euro negenendertig eurocent (E 270,39).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar door effectieve terugbetaling in speciën aan de bestaande aandeelhouders. ;!De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd zeventig euro negenendertig eurocent (E 270,39) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft het bestuursorgaan opdracht nadien ; met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten inzake het kapitaal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierenzeventig duizend euro (E 674.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd en drie (2.203) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

3. Op 17 december 2010 heeft de algemene vergadering beslist om met toepassing van artikel 462 van het [; Wetboek van Vennootschappen op verzoek van alle aandeelhouders hun respectieve aandelen aan toonder om ií te zetten In aandelen op naam.

Ingevolge van voormelde beslissing beslist de algemene vergadering om de statutaire bepalingen aangaande de iI aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat alle aandelen voortaan op naam zullen zijn,

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de huidige tekst van artikel 7 van de statuten te schrappen

11

en te vervangen door de hierna volgende tekst:

;, "De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen"

4. De algemene vergadering beslist de statutaire bepalingen aangaande de overdracht van aandelen te (her)formuleren, in die zin dat overdrachten van aandelen onder levenden niet vrij kunnen gebeuren, behoudens over-drachten aan bloedverwanten in rechte neerdalende lijn en overdrachten aan een meden aandeelhouder.



11- j'Aie



VAnIFI~oopHáN~ KOOPHANDEL

0 5 FR 2013

DENDERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

5. De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de vertegenwoordiging op de vergaderingen van de raad van bestuur bij volmacht, in die zin dat een bestuurder bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening) aan een ander lid van de raad van bestuur volmacht kan geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en voor hem in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder kan slechts één mede-lid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

6, De algemene vergadering beslist tot (her)formulering van statutaire bepalingen aangaande bevoegdheidsbeperkingen van het bestuursorgaan in die zin dat het bestuur over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de voltallige algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid, dient te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) overtreft.

7, De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake dividenden, in die zin dat de algemene vergadering eveneens een tussentijds dividend kan uitkeren.

8. De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de benoeming van vereffenaars te wijzigen in die zin dat de vereffenaars pas in functie treden na homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

9. De algemene vergadering beslist tot invoering van statutaire bepalingen aangaande geschillenbeslechting, in die zin dat geschillen verplichtend zullen worden geregeld worden door het scheidsrechtersambt.

10, De algemene vergadering beslist hierbij unaniem tot aanneming van de nieuwe statuten van de vennootschap, waarvan de tekst luidt als volgt:

a) De vennootschap heeft de vorm van een Naamloze Vennootschap.

Haar benaming luidt: "TEXANEL".

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 66.

c) De vennootschap heeft tot doel: het aan- en verkopen zo in't groot als in't klein, importeren, de agentuur, het fabriceren van dames-, heren- en kinderkledij van welke aard ook en in welke grondstof dan ook, evenals van de ermede in verband staande luxe- en modeartikelen,zoals daar zijn schoenen, regenschermen, bijouterie en andere. Deze opsomming ten exemplatieven en niet ten beperkende titel. Zij mag daarenboven diensten verlenen van administratieve, commerciële, pubIicit ire-en''fnanciële aard aan haar cliënteel.

Zij mag verder alle bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag deelnemen door alle middelen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierenzeventig duizend (674.000,00) euro, vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd en drie (2.203) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 18 - Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor ten hoogste zes jaar, zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoernbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een bestuurder is verplicht om, na zijn ontslag, zijn mandaat verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien. Het mandaat van een aftredende bestuurder neemt een einde bij de sluiting van de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

Voor-

behouden aan net Belgisch

Staatsblad

In geval één of meer plaatsen van bestuurder openvallen hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de volgende algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 19 - Voorzitterschap - secretaris

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kiest in zijn midden een secretaris.

Artikel 20 - Vergoedingen -- Kosten en uitgaven

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van bestuurder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 21 - Persoonlijk belang

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, zal zowel de bestuurder als de raad van bestuur zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22 - Bijeenkomst - Wijze van beraadslaging

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, op eigen initiatief of op verzoek van twee bestuurders. Indien de voorzitter verhinderd is; geschiedt de bijeenroeping door een bestuurder die hiervoor door de raad van bestuur is aangeduid.,,

De vergaderingen worden bijeengeroepen tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. De oproepingsbrief bevat de agenda, de plaats waar de vergadering zaI worden gehouden en de datum en het uur waarop de vergadering zal worden géhouden. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop de betrokken bestuurder niet aanwezig is.

Elke bestuurder kan bij brief, telefax, e-mail of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), aan een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De volmachtgevende bestuurder wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Een bestuurder kan slechts één mede-bestuurder vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, is een geschreven besluit, ondertekend en goedgekeurd door alle bestuurders, even geldig en bindend als een besluit opgenomen op een vergadering van de raad van bestuur die regelmatig werd bijeengeroepen en gehouden. Dergelijk besluit mag uit meerdere documenten bestaan in soortgelijke vorm, elkeen getekend of voor echt verklaard door één of meerdere bestuurders. Een geschreven besluit is niet toegelaten voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal. Een brief, telefax of elk ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat de handtekening draagt van een bestuurder (met inbegrip van de digitale handtekening) wordt met een geschreven en getekend besluit gelijkgesteld. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Artikel 23 - Besluitvorming

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die in de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, indien ten minste de helft van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Blanco stemmen, ongeldige stemmen en onthoudingen worden geacht niet te zijn uitgebracht.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit een beslissende stem.

Artikel 24 -Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De notulen worden ingelast in een bijzonder register.

Afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden vaargelegd, warden ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 25 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen van bestuur te stellen, noodzakelijk of nuttig, voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van deze die door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering,

De raad van bestuur dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de voltallige algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid, dient te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en

leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde £ 50.000,00 overtreft.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder haar aansprakelijkheid één of meer adviescomités oprichten, onder omschrijving van de samenstelling en de opdrachten.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, aldan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur en de gedelegeerden :voofhët dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan één of meer lasthebbers van hun keus.

Artikel 26 - Directiecomité .. .

De raad van bestuur mag een directiecomité inrichten, waarvan de leden in of buiten zijn midden worden gekozen, welk comité gelast wordt met het dagelijks bestuur van de vennootschap. De overdracht van bestuursbevoegdheden kan evenwet geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van de opdracht en de werkwijze van het directiecomité zullen worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, dan worden de andere leden hiervan in kennis gesteld en zijn de bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Artikel 27 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechts vorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur. Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 24 - Toezicht

Indien het Wetboek van Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

g) De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de laatste dinsdag van de maand maart om 15.00 uur.

h) Het boekjaar begint op één (1) oktober en eindigt op dertig (30) september van het daaropvolgend kalenderjaar.

11. De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coordinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

12. De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Cindy Collier en mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato negentien

september tweeduizend en twaalf. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12096-0447-017
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.03.2011, NGL 15.04.2011 11084-0088-017
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 28.04.2010 10099-0070-015
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 24.04.2009 09117-0347-015
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 29.04.2008 08119-0028-015
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 27.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-4905-014
02/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 28.03.2006, NGL 24.04.2006 06118-0388-014
28/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 29.03.2005, NGL 25.04.2005 05127-3787-015
30/04/2004 : SN048900
07/05/2003 : SN048900
10/03/2003 : SN048900
10/03/2003 : SN048900
02/01/2003 : SN048900
16/05/2002 : SN048900
30/04/2002 : SN048900
22/04/2000 : SN048900
02/04/1999 : SN048900
01/01/1997 : SN48900
01/01/1993 : SN48900
01/01/1992 : SN48900
25/10/1991 : SN48900

Coordonnées
TEXANEL

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 66 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande