THE BOTTOM LINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THE BOTTOM LINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.804.746

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 02.04.2014 14083-0407-014
25/04/2013
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iluttepo

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD" "~~_

1 G APR. 2013

RECHTBANKYAN

KOOPHANBI ENT

Ondernemingsar : 0448.804.746

Benaming (voluit) : The Bottom Line

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Langerbrugsestraat 72

9940 Evergem

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging boekjaar - Ontslag

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op eenentwintig december: tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Gent 2 op 28 december 2012, boek 242, blad 40, vak 02, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) en getekend door de Eerstaanwezend Inspecteur, Sabine Haegeman, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren: beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar vaartaan te laten beginnen op 1 oktober van ieder jaar en te eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar en bijgevolg de eerste zin van artikel 38 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar om te eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar."

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2012, te laten eindigen op 30 september 2013.

ONTSLAG BESTUURDER

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag door de heer Hugo De Wilde in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van de akte;

- De gecoárdineerde statuten

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 31.08.2012 12532-0210-014
27/04/2012
ÿþr:4 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 uiuu ~m uii i viii

*12081315*

Ondernerningsnr: BE0448.804.746

NEERGELEGD

I APR. 2012

~~.vih: VAN

NOOPtf' -, -, TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) ; THE BOTTOM LINE -

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap _

Zetel : Langerbrugsestraat 72

9940 Evergem

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering

een proces-verbaal opgemaakt door Christophe Blindenvan, geassocieerd notaris in de burgerlijke,; vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE,{ GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 27 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de; aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG 1NIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE:; STATUTEN

;: De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en artikel 4 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van dérden, voor;, eigen rekening of voor rekening van derden, voor zover de vereiste vergunningen en/of erkenningen voor;, handen zijn:

; 1. Concipiëren, realiseren en exploiteren van audiovisuele, multimedia en digitale communicatie, reclame,): .: marketing en e-commerce voor bedrijven en instellingen.

realiseren, uitgeven, publishen, kopen en verkopen, licenciëren, importeren en exporteren van alle:; mogelijke analoge en digitale klank-, video-, film-, tekst- en beeldproducties en  drager, online en offline, onder eigen of externe labels en licenties, Dit onder andere van reis-, restaurant-, culinaire en vrijetijdsgidsen, zower, Ep

digitale als papieren.

3.Het verstrekken van alle prestaties, diensten, en adviezen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking;, hebben op audiovisuele en multimediale publiciteit. Hierin zijn onder meer begrepen: aanplakpanelen, lichtreclames, dagbladen, tijdschriften, folders, publiciteitsborden, en alle mogelijke nieuwe media. Het uitbaten, van alle middelen voor verkooppromotie en reclame onder meer langs pers, radio, televisie, film of andere: media.

4.Hef uitgeven, produceren, managen, marketen, en promoten van personen, bedrijven en instellingen, zakelijk;

en artistiek. ;;

5.Adviesbureau voor kostenverlaging.

6.Het uitbaten van vaste en mobiele publiciteit (onder andere het verhuren en huren van wagens en boten voor; promotionele doeleinden), alle reclameschilderingen, het maken en plaatsen van publiciteitsborden, het huren;'

en verhuren van publicitaire locaties. 1,

7.Het uitbaten van webshops en portaalsites.

8.Hef organiseren van studiedagen, het vormen van verkopers, de uitgave van brochures en audiovisuele

" materialen.

9.Hef verkopen van onder andere dranken, voedingsproducten, telecom-, audiovisuele- en energieproducten. 10.Organisatie van zowel sport- als bedrijfsevenementen en feesten. inrichting van beurzen en beursstanden. 11.Het verlenen van diensten, zowel aan privé-personen, bedrijven, als de overheid,

12.Bureau voor bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals activiteiten in verband met bartering, trading m.b.t. gelijk welke goederen en/of diensten.

13.De investering, inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen;; van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten,' kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch' statuut hebben.

14.Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties het, verschaffen van adviezen, management en,a: d r_e. diensten gelijkaa?i1ig_aarl_k.aétrvitei#en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

x-~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

= van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de. hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

15.Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden' vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

16.Het stellen van alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening als in deelneming, zowel in België als in " het buitenland. Dit behelst onder meer de aan- en verkoop, de tewaardemaking, de projectontwikkeling, de verkaveling, de vèrfraafing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting, het onderhoud, de gemeubelde en niet gemeubelde verhuring, het beheer, als ook de onroerende lease van alle gebouwde, , verbouwde en ongebouwde onroerende goederen, het uitbaten van jeugdverbl jfcentra, hotels en .studentenkamers in de breedste zin van het woord, de oprichting en de realisatie van alle gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken.

17.1-let verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coordinatie steeds met betrekking tot vastgoedprojecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwante sectoren.

18.Het oprichten van gebruiksklare gebouwen en constructies, aanneming en onderaanneming van private en openbare bouwwerken en constructies, het cotirdineren van bouwwerken, het uitvoeren van studies die met de bouwnijverheid verband houden, het aankopen, verhuren en vervreemden van bouwwerken en gronden, handel in bouwmaterialen, de diensten zowel de financiële als andere, de verzekeringen, fiscale en andere verrichtingen en de onroerende handelingen, zowel in het groot al in het klein, zowel in eigen land al in het buitenland, en alle verrichtingen en uitbatingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze handelingen verband houden of ze kunnen bevorderen.

De opsommingen in deze tekst zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die verwezenlijkingen van het doel vergemakkelijken. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alla onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zef de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld, in nature, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard

haar maatschappelijk doel te bevorderen.

INVOERING MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN EN BEPALING VAN DE WIJZE VAN OMZETTING

De vergadering beslist dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan uitgeven. Gezien er.geen toonderstukken meer zijn in de vennootschap beslist de vergadering dat alle bepalingen in de statuten die betrekking hebben op aandelen aan toonder geschrapt worden.

De vergadering beslist bijgevolg de statuten in volgende zin aan te passen:

Het bestaand artikel 10 wordt integraal vervangen door de volgende nieuwe artikelen 10 en 10bis:

"Artikel 10.7 aard van de aandelen

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam. "

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

' Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele" winstbewjzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effèctenhouderoverhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging.

Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven. "

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op' naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

c De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze-aandelen schrappen in het register van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3 ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in . ' aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de ' vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Artikel 10bis: Overdracht van effecten

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, gedag- en genaamtekend door de overdrager en de ovememer of door hun lasthebber, of op elke andere manier die door de wet wordt toegestaan.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen dooroverschrijving van rekening op rekening."

Het bestaand artikel 32 wordt integraal vervangen door de volgende nieuwe artikelen 32 en 32bis:

Artikel 32; Oproeping - Vorm

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De .aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld of tegen overlegging van hun effect op de zetel van de vennáotschap vanaf vijftien dagen v6ôr de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad

Artikel 32bis: Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op, naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, b1 de instellingen die de raad van bestûur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van déze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Het bestaand artikel 37 wordt integraal vervangen door volgend nieuw artikel 37:

"Artikel 37; Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam of gedematerialiseerd toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebtuiker één van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen."

WIJZIGING MET BETREKKING TOT DE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de vereffeningsprocedure zoals ingevoerd door de wet van 2 juni 2006 en bijgevolg de artikelen 40 tot en met 42 te wijzigingén door de ' volgende tekst:

"Artikel 40: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden°worden door een besluit van ' de algemene vergadering volgêns de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet" de zaakvoerder de vraag van " de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte . stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de

' ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de: vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een ° besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar

" vereffeningtotaan-de" sluifingervan : .................. _._._.___.__-_ --.----_.__,._,.......__,._.__.--.---___ ...._.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen v"dg- eid de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 41: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming,_ geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 42: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de- rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal." MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan aan de heer Gerrit Lambert, die keuze van woonplaats doet te 9031 Gent (Drongen), Gaverlandstraat 73, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie,

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindenvan,

Geassocieerd notaris.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

Expeditie van het proces-verbaal van 27 december 2011, met één volmacht,

Verslag van de raad van bestuur de dato 21 december 2011, opgemaakt overeenkomstig artikel 559

van het Wetboek van de vennootschappen, met een staat van de activa en passiva van de

vennootschap afgesloten op 30 september 2011,

Gecoördineerde statuten van de vennootschap,

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.03.2011, NGL 31.08.2011 11510-0167-014
24/11/2010 : GE167252
01/09/2010 : GE167252
01/02/2010 : GE167252
06/10/2009 : GE167252
23/04/2015
ÿþii~i~iuu~M~w~uuiHi

" 150 92 3

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iW

m

NE ERG]ELEGD

1 3 -04_ 2015

RECHTBeif{iVAN

,KOOPHANDEL

Ondernerningsnr : 0448804746

Benaming

(voluit) : The Bottom Line

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Langerbrugsestraat 72, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemen bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Op de jaarvergadering van 19 maart 2015 werd beslist om te herbenoemen als bestuurder voor een termijn,

van zes jear:

Dhr_ Tom De Wilde

- Mevr. Griet Stuckens

Allen aanvaarden het hun toevertrouwde mandaat.

De Heer Tom De Wilde wordt opnieuw aangesteld als gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn van

zes jaar.

Hij aanvaardt het hem toevertrouwde mandaat.

Tom De Wilde

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2008 : GE167252
06/06/2008 : GE167252
05/09/2006 : GE167252
15/07/2005 : GE167252
09/07/2004 : GE167252
12/03/2004 : GE167252
21/01/2004 : GE167252
24/07/2003 : GE167252
24/06/2003 : GE167252
22/11/2002 : GE167252
25/12/2001 : GE167252
07/11/2001 : GE167252
31/10/2000 : GE167252
22/02/2000 : GE167252
25/04/1997 : GE167252
28/02/1996 : GE167252

Coordonnées
THE BOTTOM LINE

Adresse
LANGERBRUGSESTRAAT 72 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande