THE LED SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE LED SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.733.971

Publication

14/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-11-2014

Griffie

*14310635*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567733971

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

The LED Shop

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 6 november 2014

IC LIGHTING LLC, vennootschap beheerst door het recht van de staat Delaware (Verenigde Staten van Amerika) en hebbende de vorm aangenomen van een  Limited Liability Company met maatschappelijke zetel te NJ 07928 Chatham (Verenigde Staten van Amerika), 64 Rolling Hill Drive, ondernemingsnummer (België) 0563.990.167, (vertegenwoordigd door Meester Catherine Billiet, kantoorhoudend te Brussel Loksumstraat 25, overeenkomstig een onderhandse volmacht) heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1: Vorm Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  The LED Shop .

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Noorwegenstraat 27. (...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- het verlenen van diensten met betrekking tot de ontwikkeling van de digitale beeldvormingsindustrie;

- het onderzoek en de ontwikkeling op het gebied van de digitale beeldvorming, elektronica, informatica, telecommunicatie, mechanica, optica, etc;

- de productie, de handel in al zijn vormen, daarin begrepen de invoer, uitvoer, commissie en de makelarij evenals de distributie en de verkoop van alle mechanische, electrische en electronische producten en digitale dragers;

- de levering van diensten inzake de installatie, reparatie, onderhoud en technische bijstand met betrekking tot de hoger vermelde producten;

- deelname aan, organiseren, opvolgen, auditeren, adviseren en leiden van projecten in verband met digitale beeldvorming;

- organiseren of leiden van opleidingen, congressen of seminaries gerelateerd aan digitale beeldvorming;

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

Onderwerp akte :

Noorwegenstraat 27 9940 Evergem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (EUR 20.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste (1/5.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving en volstorting

De comparant verklaart dat op de 5.000 aandelen onmiddellijk in geld wordt ingetekend, tegen de prijs van vier euro (EUR 4,00) per aandeel volledig volstort. De comparant verklaart dat het bedrag bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbreng in geld, hetzij twintigduizend euro (EUR 20.000,00), werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank KBC.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf vandaag de beschikking over een som van twintigduizend euro (EUR 20.000,00).

Artikel 6: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 7: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

Artikel 8: Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 9: Beraadslaging

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat minimaal twee leden aanwezig zijn. Indien dit quorum niet wordt bereikt, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Deze nieuwe vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die niet op de agenda staan indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem beslissen over deze agendapunten te beraadslagen.

Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder, door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, teneinde hem/haar op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de zaakvoerder die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij er slechts twee zaakvoerders aanwezig zijn.

Iedere zaakvoerder mag middels elke mogelijke wijze van telecommunicatie of videografie deelnemen aan de beraadslagingen van het college van zaakvoerders en stemmen, teneinde vergaderingen te organiseren tussen verschillende deelnemers die geografisch ver van elkaar verwijderd zijn, teneinde hen in staat te stellen gelijktijdig te kunnen communiceren.

De beslissingen van het college van zaakvoerders kunnen bij schriftelijk besluit worden genomen. Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen. Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

Artikel 13: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar de eerste maandag van de maand mei om 11 uur wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14: Beraadslaging  Besluitvorming -Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor zover de wet niet anders bepaalt.

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een andere persoon, vennoot of niet, om hem/haar te vertegenwoordigen op de aandeelhoudersvergadering en in zijn/haar naam te stemmen. Artikel 15: Schriftelijke besluitvorming

Binnen de grenzen van de wet, kunnen de vennoten schriftelijk en eenparig alle beslissingen nemen die onder de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen.

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 19: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aan-delen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparante neemt eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming van zaakvoerders

De comparante benoemt als niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap:

1. de heer De Keijzer Marcel, wonende te NJ 07928 Chatham (Verenigde Staten van Amerika), 64 Rolling Hill Drive en

2. Mevrouw De Keijzer Cynthia, wonende te NJ 07928 Chatham (Verenigde Staten van Amerika), 64 Rolling Hill Drive.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

5. Volmachten

Mevrouw Sylvie DECONINCK en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, gezamenlijk of afzonderlijk handelend, of elke andere door hen aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THE LED SHOP

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG ZUID 808, BUS 333, MEETDISTRICT 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande