THE SINGING BAOBAB

Société en commandite simple


Dénomination : THE SINGING BAOBAB
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.754.572

Publication

05/02/2014
ÿþ, r....s.

~

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 7 JAN. 2014

o S44 }545~}`~

RECHTBielfifeN

KOOPHANDEL GENT

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : THE SINGING BAOBAB

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGMEERS 84 - 9031 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 02/01/2014, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam "The Singing Baobab",

- Zetel: Hoogmeers 84 - 9031 Gent

- Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters:

* De heer Donck Emmanuel, wonende te Hoogmeers 84 - 9031 Gent, werkend vennoot;

* Mevrouw De Smet Martine, wonende te Hoogmeers 84 - 9031 Gent, stille vennoot.

- Doel;

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel;

" In het algemeen: consultancy en management activiteiten, onder meer,

" Het beheer van vennootschappen;

" het geven van advies van welke aard ook, aan natuurlijke of aan rechtspersonen zoals onder meer op het vlak van logistiek, administratie, organisatie enz. ;

" het bemiddelen in geschillen van welke aard of oorsprong ook ;

" het geven van advies in verband met aan - of verkoop van roerende of onroerende goederen ;

" het kopen, verkopen, huren en verhuren van handelsgoederen. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest' ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doet. Ze zal daarenboven als doet het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend: bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990,

Tevens ken de vennootschap optreden ais raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op, het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondememingen en particulieren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Enstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge - Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst en volstort kapitaal bedraagt honderd euro (100,00 E). Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar.

- Algemene vergadering; zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur.

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf 02/01/2014 tot 31/12/2014.

2. Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni 2015.

3. Zaakvoerder: de heer Emmanuel Donck. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

5. Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA D&D Fisc, ondernemingsnummer 0421.971.972, met als zaakvoerders Delputte Günther, De Clercq Steven en Martens Mieke, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Tesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

De heer Emmanuel Donck

Zaakvoerder



Op de ladtete biz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
THE SINGING BAOBAB

Adresse
HOOGMEERS 84 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande