THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.401.521

Publication

04/07/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111*11j1.1!!!111.1111*

Ondernemingsnr : 0888.401.521

-F!E R l 11 ANK VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad 04f67/2013

Benaming (vole): THIERRY VAN SINAY & FREDER1C CONVENT GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Halsesteenweg 17

9402 Ninove (Meerbeke)

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Michaël PIETERS, notaris te Ninove op 14 juni 2013, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met maatschappelijke zetel te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg 17, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen te Dendermonde onder nummer 0888.401.501 is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 05 mei 2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, met aangehechte staat van activa en passiva de dato 31 maart 2013,

b. het controleverslag van de bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN", vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman de dato 15 mei 2013. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosrncrn, vertegenwoordigd door Bari Bosman, bedriffsrevisor, werd op 5 mei 2013 aangesteld door de Burg. BVBA Notaris Thierry Van Sinay, vertegenwoordigd door dhr. Thierry Van Sincrv, zaakvoerder van de 13URG. BVBA THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT GEASSOCIEERDE NOTARISSEN on in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door hel vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige slaat afgesloten op 31 maart 2013 van de BURG. BVBA THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN Deze boekhoudkundige staat houdt rekeningnet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 35.193.26 EUR en een netto-actief van 33.193.26 EUR.

bevestigt op basis van de door herra uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene

" Vc1c1r-

behouden

aan het

-Belgisch

Staatsblad

\,./7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 Annexes dit Moniteur belge

mod 11.1

controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van

activa en passiva per 31 maart 2013 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld -

volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, op die datum, in

zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door

de vereffenaar; onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij

artikel. 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden

onontbeerlijk acht.

Deinze, 15 mei 2013

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor"

De enige vennoot verklaart de inhoud van deze verslagen wel te kennen en verzaakt aan de

formaliteit van artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat

voormelde verslagen vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering hem dient

overgemaakt te worden.

TWEEDE BESLUIT -- ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering beslist, in aansluiting op de beslissing van de zaakvoerder van 05

mei 2013, en rekening houdend met het feit dat de enige aandeelhouder aanwezig is:

a. de vennootschap vervroegd te ontbinden, zonder aanduiding van een vereffenaar. Bij proces-verbaal van buitengewone vergadering, opgesteld door notaris Michaël Pieters, te ' Ninove op 30 maart 2012 had de vergadering éénpang beslist om over te gaan tot ontbinding van de vennootschap. De vergadering erkent echter dat de nodige formaliteiten om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap niet werden vervuld, zodat de vennootschap aldus is blijven bestaan tot op heden.

b. de voorzitter deelt mede dat naar aanleiding van de vereffening er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen.

Volgens de voorzitter is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd, en werden de nodige provisies aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en van de overige kosten, in het bijzonder die verband houdende met de ontbinding en de vereffening.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoot.

De aandeelhouder, de burgerlijke vennootschap onder de voren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd Notaris Thierry Van Sinay", gevestigd te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg, 17 ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen te Dendermonde, onder nummer 0888.205.937, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, geassocieerd notaris Thierry Van Sinay, wonende te 9406 Ninove-Outer, Outerstraat 145, tot die functie benoemd onmiddellijk na de oprichting en tegelijk bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad doet uitdrukkelijk afstand van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg 17.

d. De algemene vergadering machtigt de zaakvoerder om 1° het gebeurlijk overblijvende actief, onder aftrek van de nodige provisies, te storten op rekening van de heer Van Sinay, voornoemd; om 2° de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar 2012 en 2013, voor zoveel als nodig en 3° de kosten van de ontbinding, waarvoor de nodige provisies werden aangelegd, om deze te voldoen.

De algemene vergadering verklaart dat de kosten van de notaris en de bedrijfsrevisor gepaard gaande met deze ontbinding reeds vóór heden voldaan werden.

I" i:.. . . . " i. k, a i. , h." " 1." __IC 1 . . !i. . :" Ii{[ 'sG :c :.. .:;,lA. . .  . 1 f.' t' h .. .n,V.~.

" " f-.`v -*hW" icP. r'.:RI .fI,v.

mad 11.1

De zaakvoerder verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd Notaris Thierry Van Sinay". Indien er na de vereffening onbetaalde schulden ten laste van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd Notaris Thierry Van Sinay".

Aldus kan de ontbinding en vereffening gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden. De terugname van het resterend actief zal door de enige vennoot zelf gebeuren.

DERDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE VEREFFEN ING

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaart de enige vennoot te weten dat hij een individueel onderzoeksrecht heeft over de rekeningen, waarbij hij zich kan laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De enige vennoot verklaart hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

VIERDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding ontslaat de algemene vergadering de zaakvoerder uit zijn functie, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd Notaris Thierry Van Sinay", gevestigd te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg, 17, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen te Dendermonde, onder nummer 0888.205.937, alsook haar vaste vertegenwoordiger: de heer Van Sinay Thierry, wonende te 9406 Ninove-Outer, Outerstraat 145.

De algemene vergadering geeft vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan voormelde ontslagen zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger voor hun beheer als zaakvoerder, respectievelijk vaste vertegenwoordiger.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA "VERHEYDEN & C°", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan G bus 2, evenals aan haar bedienden, aangesteld en en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 en verslag van de bedrijfsrevisor.

Michaël PIETERS, notaris.

r y .01./dor- behouden aan het Belgisch Staatststad

º%

J L,

















Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013



09/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 0888.401,521

Benaming (voluit) :THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER 0E VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Halsesteenweg 42

9402 Ninove - Meerbeke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

De algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met maatschappelijke zetel te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg 42 heeft op 24 september 2012 met eenparigheid van stemmen volgend besluit genomen:

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er wordt besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg 42 naar 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg 17 en dit met,i terugwerkende kracht sinds 01 maart 2012.

Geassocieerd Notaris Thierry Van Sinay BVovvBVBA, vertegenwoordigd door de heer Thierry Van

Sinay

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

II

mod 11.1

,11"É;s '43 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*12166624'

~~à FE~Ë~

VAN KOC9E»i».hrDLL 2 8 SEP. 2012

I DEfVDEi ;e. DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.09.2012 12589-0347-013
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11360-0368-015
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10380-0534-016
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 31.08.2009 09719-0359-015
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08672-0365-015

Coordonnées
THIERRY VAN SINAY & FREDERIC CONVENT, GEAS…

Adresse
HALSESTEENWEG 17 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande